Ми олеснува кога ќе повратам, си викам да не има нешто да го спречи. Само што ќе станам од кревет одма ми доаѓаат мачнини, немам време да сварам чај. Фала ти сепак.
Срце на место ❤️ 10+3 Го видов денес како се вртка и раче ни покажа со прстиња Почнувам сега дури возбуда да осеќам, од стегната што бев цело време ради компликациите со хематомот кој фала богу е скрос исчистен ☺️ Закажан скрининг на 6 ти во 12 недела кај Котларова, само не прашав дали и таму приска ќе ми зимат или како иде тоа. ❤️
Баш ми е мило, со душа го чекам и јас тој момент и да се опуштам. Инаку, ако сакаш можеш да правиш таму приска само поскапа е, пред 2 години беше 9000денари.
Ќе дојде мила и ќе се опуштиш ❤️ А јас ќе правам и пренантален тест па ќе видам што ќе кажат за приска дали ќе треба, зошто мислам таму се гледаат недај боже сите аномалии, ама не сум сигурна треба да се информирам ❤️
Јанааа и ти си тука??? А баш си мислев дали има некој од генерацијата наша со второ Јас денес со позитивен тест, ајде со лес да ни е