Јас рачунам поинаку.. 9+1 сум, рачунам 9та сум Па одам спрема годиниве. Пример сега имам 29 год и 1 месец, не велам 30 дека имам, туку 29 Не знам како е правилно,ова некоја моја логика е
Девојки 11 недела сум дали е нормално да имам мачнини во желудник без , подуеност во стомакот и мали пецкања доле во десната страна? Дали некоја имала вакви симптоми и дали треба да се плашам? Во петок сум на преглед па би сакала да ме советувате дали да одам побрзо или немам простор за паника?
Исто имам и јас веќе 2 недели, 9та недела сум. Матичната ми рече дека е нормално се додека не се јаки болки
9 та недела сум. Се исто имам. Од збор до збор Мојот доктор вели нормално е. Опушти се Ти при крај си со мачнините ..обично до 14та нед ги снемува
Ви благодарам девојки, прва бременост ми е и стварно не знам што е нормално што не е, читам, се информирам ама кај секого различно е Ајде нека ги снема веќе мачниниве да може полесно да се дише
Denes Bev na lekar da mi potvrdi mi vika mnogu e malo za da se vidi na eho dojdi za 2 nedeli dali ima prostor za griza inc spored ciklus sum 4+5dena ili toa e 5 nedela vekje?
Heheheh machninite doprva doagjaat...kazhuvam od iskustvo....kiselini...nespani nokji....bolki vo preponi....bolki vo kichma...samo da ni se rodat bebushkite zdravi I pravi sve kje istrpime.
Јас со првото од 7ма недела до 14та имав мачнини и повраќав. Сега со ова од 4та недела сум со мачнини, се надевам и со ова дека до 14та ќе прекинат Инаку ептен лесно ја носев минатата бременост, освен почетокот. Ама како и да биде мора да се издржи