Не. На бета 200 ништо не се гледа. Мене на бета 600 ништо не ми видоа. Минимум 1500 треба да е бета за да се види на ехо.
Во право си да, моја грешка мислев дека мене ми беше 230 кога видовме сакус и точка мала, ама сега баш го проверив резултатот и бетата била 2300.
Zdravo Dali nekoja od vas ima praveno vakov test ili nifty posle 9ta nedela, ako ima za iskustva ve molam
Овој нов ќе да е тест, јас Панорама правев во 10 та недела, може после 9 та да се прави, рез за 7 работни дена. Поздрав
Zdravo mamicki,bremena sum 7+1 vtora bremenost mi e,nikako ne mozam da se stoplam studeni noze, studeni race. Denes zemav krv rezultatite super ama jas pak isto,dali i kaj vas e taka?
Da najdobro bi bilo da odi na pregled ili da se konsultira so I jas sum 7+2 i jas nemozam da se stoplam mislam vo zivotot ne mi bilo tolku ladno Mi pomaga da stoplam voda vo termos i stalno sum so kjebinja zamotena
И мене ми е цело време ладно, и ладни ми се мраз и раце и нозе,13 недела сум ама и ред бременост беше така.Го прашав трансфуиологот дали е можно од слаба циркулација ми рече нема врска тоа, дека чуството за студ доаѓа од некој центар во мозокот.
30 недела сум и сеуште неможам да се стоплам нозете мраз ладни исто и рацете. Некои ги фаќа жештини ние ќе си трпиме студ изгледа.
Dali nosete masko ili devojce,nekoi po toa velat deka se znaelo kakvo kje bide bebeto masko ili devojce ili nema vrska?
Еве сум и јас , денес 7+2 , од почетокот премногу ми студи , докторката ми кажа дека од симптомите за бременост е и тој. Порано постарите генерации кога немало тестови, така препознавале дека се бремени хахаха
И јас на почетокот имав повеќе симпоми, гледам пополека како да ми се губат .. и ме фаќа страв некако .. Нареден преглед кога ви е? Мене матичната ми рече да се видиме 12,13 недела ..
Zenski sakam da ce prasam, dali e dozvoleno orgazam vo tekot na prvite 3 meseci??? Jas sum 7 nedela i go prasavme doktorot dali moze da imame seks, pa rece deka ne gleda pricina zosto da ne samo vnimatelno