Lepotici da ve prasham nesto jas sum 4+5 a beta hcg 248 i spagja vo bremenost 2-3 gastriska nedela dali e normalno
Знам дека е 4та недела, ама дека ќе пиши 20пати овде нема да и помини времето побрзо Нека појди ќе види дека нема ништо на ехо, ќе види дека мора да чека
Мене на 17 дпо ми беше 268. Пред два дена на ехо (5+4) др потврди дека се гледа гестациски сакус кој одговара на 5+ г.с. Така што без грижи, во ред е вредноста ма бета. Со среќа, уживај во бременоста
Здраво женски Ајде помагајте ве молам. Имам пролетна алергија на полен и трева и некако од бременоста е посилна. Вцрвенети очи, кивање, чешање во носот Кажете ми кои препарати се сигурни или лекови барем малце да ми олесни
I jas imam takva alergija koga bev na ginekolog ja prashav doktorkata mi rece zasega do sledniot pregled nisto da ne pies .. sega jas nemam iskustvo prva bremenost mi e i slusham ginekolog najdobro e da go prasash tvojot ginekolog
Zdravo, prvo so lesno na site dali i do koj period go osekjavte vaginalniot iscedok kako zgolemen, dali e toa normalno?
Lepotici zdravo da ve prasam dali imate imavte grcevi vo vtoriot mesec? I dali samo mene odvreme na vreme me stegaat trenerkite kaj lastikot kaj stomakot ?
Јас сум 5+5 и имам грчеви понекогаш. Некогаш стомакот знае да ми се подуе па да ми сметаат тренерките.
Jas sum 5 deneska vlegov vo vtor mesec zatoa prasuvam poslednava nedela imam grcevi privremeno i mi smeta lastikot od trenerkite zato prasav ke odam denovive ke kupam obleka za trudnici da imam nesto barem
Izvini ne znam zosto mi se vide vtoro tromesecie a ti si pisala vtor mesec. Kupi si so lastik za trudnici da ti bide pokomotno.