Добро е што првите три месеци не одев на работа. Никако не функционирав.како отепана мачка бев. Алал да им е тие што работат и првите три месеци!!!
Chekaj....Tek 32 ko kje si....ko kje nemojsh da spiesh...ko kje te bolat koski,kichma ,karlica,nodze....kje gji barash machninitemala shala....jas ova od Moe iskustvo si go pishuvam sho ne znachi deka I tebe kje ti e taka....ti posakuvam zdravo I zhivo bebche ....sve se izdrzhuva
Сега ги препрочитував нашите стари мислења и да не звучам злобно ама си се смеев на нашите коментари. Циркузи сме биле. Тогаш мислев умирам ама не се умирало така лесно. Сега да подобро сме ама пак има нешто, од старт до крај се нешто ќе се појави
Ооо ти завидувам бе Јас со првото до термин терав, сега за ова викам само што ќе влезам во 37 недела ќе одам сама да барам да ме породат како знаат и умеат
Уживај тогаш, немаш гајле ќе дознаеш се што треба кога ќе треба. Само со лесно да ти е, друго се ќе биде
Jas do skoro ko bebce spiev, sega sim 31 nedela i pak nesonica me fati, nezz nemozam da spijam navecer voopsto
I jas ne mozham da spijam.T.e spijam ama se budam so ogromni bolki....prv pat vo zhivot podochnjaci mi izlegoja...
Нормални ли се болки во половината? 6та недела сум инаку, на моменти и стомакот ме боли сеуште како пред добивање, но не мн јако и долготрајно.
Девојки дали е нормален зголемен бел исцедок? И дали е опасно блага болка односно пецкање во едниот јајник ...5та недела
За пецкањето не е опасно само да не е постојана јака болка а за белиот исцедок да не користиш некој вагиналети да не ти е од нив или ништо не користиш
Здраво мешиња, ќе примите уште еден најмал мешко? Јас знам дека ми е многу рано да пишам овде, ама срце јуначко не издржа. Со години ги читам овие теми за бременост и неможам веќе. Ама најважно е дека понеделник го чекам како Нова година. Се надевам дека се ќе биде во ред и јас ќе бидам следна што ќе се ''жалам'' од сите мачнини што ги пишавте дека сте ги имале во првото тромесечие. *за била каква болка, само парацетамол се пие така? и б6, витамин ц?
Оооо па тебе со широко раширени раце те чекаме тука Секако дека си добродојдена и ќе биде се во ред Покрај далерон и б6 можеш и магнезиум да си пиеш