Ако толку ви е лошо прашајте го матичниот за сируп реглан. Другарка моја многу лошо беше и дозволи нејзината матична и многу и помогна сирупов. Е сега јас кога го прашав мојот матичен, не ми дозволи. Нормално е да имаш глсвоболки. Јас првите три месеци имав нон стоп напад на мигрена(инаку патам со години од мигрена ама вп бременост ми беше влошена) После 4месец ми ја снема мигрената, е сега си имам главоболки од низок притисок ама се трпат
Ми рече ,таму нешто белее веројатно е плодот..ама рано е..дојди за две недели. Кошмар ми е чекањево искрено. Да можам ,би ги прелетала првиве месеци
Девојки,прашање. Бидејки цел живот страдам од јаки главоболки и си пиев јаки апчиња ,сега не смеам. На матичната и кажав дека од парацетамол не ми поминува...и ми рече дека смеам да пијам аналгин. Јас се напив два пати до сега кога имав јаки болки и сега ме гризе совест..... Зашто ми рече дека смеам
Женски вчера како што стоев ми се сврти и неколку секунди ме болеше стомакот некако пречудна болка ни јака ни слаба... седнав ми се смири, вчера цел ден имав болки ама мислам се нормални вчера влегов во 11та недела .. можно е од умор? Одморив вечерта и денес сум добро ..
Не се секирај нема да им наштетиш , јас бев иста 24h повраќав ни вода можев да пијам ништо до 15 та недела ме држеше и од тогаш магично помина Мене докторот ми рече vit b6 3x на ден , ама и водата што ќе ја голтнев со нив ја повраќав ќе издржиш после како да не било , а на нив нема да им биде ништо и јас бев преплашена
Пробај со антиметил таблетите. Мене само тие ми помогнаа. Не дека ми ги снема мачнините ама ми се намалија.
Здраво девојки имам едно прашање од вчера па наваму имам како некој грчеви ниското нз дали е нормално инаку сум 9 недела крвањере и исцедок немам ништо само грчевите ме загрижуваат... Ваш совет и искуство
И јас сум 9 н и имам повремено тегнење, грчеви, вчера нозе ме вртеа цел ден веројатно е нормално, магнезиум напиј се, треба да те опушти
Мешиња, дојдов само да ви кажам дека за срценце ми закажаа на 03 Мај. Цела вечност ми се гледа бе, инаку тогаш ќе бидам 7+3, сакав порано ама ете докторката ми рече за скроз убаво да се виде и слушне да биде тогаш, а и цел распоред и е полн за Април. Едвај чекам, ќе бројам денови секако.
Devojki ponedelnik odime za srcence... Eve Sega ponekogas tegnenje dolu osekam kako grcevi nemozam da se namestam za spienje... Inaku druga maka nemam ne sakam da panicam mislam deka ok toa bidejki se smiri se oformuva... Ponedelnik poveke info... Inaku 5+1 sum barem smetano od posledna menstruacija 10.03 Pijam vital pregna aspirin i vitamin C. Stavam isto i utrogestan navecer bidejki poradi prviot spontan ne sakam da panicam i da se plasam.. Sega se nadevame na ok