Jas mislam deka nema mesto za panika na mnogu clenki im se ima sluceno taka podocna ovulacija i podocna zacnato i za toa e pomal plodot
Vo red vi blagodaram se isplasiv bidejki mi rece deka uste ne e formiran plodot ama se nadevam ke bide dobro
Dali pd ovie PreMama se zimaat zaedno nasabajle ne ja razbrav doktorkata dobro samo zapamtiv deka nasabajle treba tableta i kapsula dali u isto vreme zaedno ili na rastojanie
Штом не си следела значи има шанси и доцна да си овулирала. Без паника и грижи, почекај го следниот преглед. Можеш да си правиш тестови на два дена за да гледаш дали бетата расте. Ќе биде во ред, само позитивна мисла
Kako se pravi toj test ako se kupuva od apteka kako da pobaram se izvinuvam bidejki nesum sledela dosega
Најобичен тест за бременост, ако се затемнува цртката секој втор ден значи во ред е и бременоста напредува. Можеш да си земеш од најобичните тестови од 29ден од Зегин.
Втор пат тука, со Господ напред овој пат до крај. Денес 4+5, сакус од 3,3 мм одлично сместен За 10 дена закажано ехо да видиме плод, да слушнеме срце. Пијам витамин Ц, Д, пренатални, утрогестан и денес ми даде и аспирин за циркулација. @QweenSM како помина? Те мислам
Дај Боже сè да тие перфектно до крај, мила На Квинка и јас и пишав и ја чекам со убави вести, ја мислам
Мешиња здраво Јас после скоро 4год пак тука... Вчера имав позитивен тест со две јаки црвени линии а само еден ден ми каснеше. Денес според апликација 4+4. Не се сеќавам ич од претходно, нормално е да имам од време на време грчеви ко за добивање? Од вчера чудна одбивност кон храна, лошење и грчеви. Што пиевте од почеток на бременост? Премама или фемибион?
Девојки повремено во текот на денот имам болки од десната страна на стомакот. Како некој со молив да ме боде во стомакот.Прва бррменост ми е ова и 8 недела сум, нез дали да одам на доктор утре или нормално е ова.
Нормално е штом е како бодеш. Штом осетиш такви болки легни да одмориш би требало да помине болката. Обично се јавувало кога си подолго на нога, или повеќе физички активна. Доколку ти е на мисла и не поминува исконтактирај го докторот.
Здраво девојки. Бев на преглед денес. Оваа докторка што ме гледаше се ми изнакажа. Било ембриончето помало за 5 дена. Срцева реакција било малку само 101 bpm за 7 недела според мерки а според менс сум 7 недела и 5 дена. Било 0,96 cm пораснато една недела помало. Неправила форма како капка на местото каде што расти ембриончето требало круг да биди. За една недела пак на контрола. И ми пиша Заканувачки абортус. Многу сум исплашена. Еднаш негативна еднаш позитивна оваа докторкава да не знаеш што да мислиш. Ако знаете некој доктор во пловдив поискусен пишете ми. Ви благодарам