Има ли крај на гадењето 13та недела сум мене наместо подобро полошо мислам ми станува. Секој ден во лежење го поминувам, не повраќам ама константно ми е лошо со сила јадам. Немам сила ни волја за ништо ухх до кога вакааа...
Истото ќе го прашам и јас веќе ни Антиметил не ми помага денес три пати повратив и цел ден ми се гади и само лежам .
Добро нормално е ова чувство ко константно да иам температура? Цело време сум со топломерот, нормална е температурата а цело време осеќам топло-ладни бранови. Те треска, те топло.
Три бремености такви поминав.. се повраќав...и сега ова ми се гади повраќам ама фала богу и јадам не ми е се толку грозно...
Девојки некоја со дијареа во рана бременост, нормално ли е? Пиете нешто или? Не сум била на преглед сеуште чекам да ми закажат термин.
здраво девојки. Некој пред неколку дена имаше пишано дека јани веќе не препишува клексани, бар така јас разбрав. Сега се оди кај јани со резултат од д димери па он одредува терапија, а на гак препишуваат клексани ?
I kade gi kupuvate kleksanite, denes vo 5 apteki edvaj 5 kleksani najdov ,mi kazaa deka nema da ima na zaliha
Клексаните се дефицитарни и најдобро е ако можеш да се договараш во одредена аптека да ти нарачуваат и чуваат по 30 за да си имаш со сигурност секој месец. Јас така правам.
Zdr Jas sum 5 nedela deneska prokrvarev bas temna krv dali e toa normalno ve molam nekoj neka mi pise iskustvo dali go imavte i vie ovaa nemam nikakvi bolki samo krv
Еве и јас да се пријавам во темава. 5 недела сум, поточно 4+4. Првата бременост добив мачнини кај 7-8 недела, но имав благи болки долу во стомакот 5 недела и тогаш почнуваа градите да се подуваат, предходно ништо. Знам дека е рано, но некоја без ниеден симптом освен 2 позитивни теста? Нити ми се моча многу, нити сум уморна, гради најнормални.. Друго, мајки на повеќе деца, сте ги кревале ли? Не знам како тоа да го спречам, вришти на цел глас среде улица, маж ми полудува што и попуштам.. се надевам нема да биде туф туф.