Здраво девојчиња.Да ви се придружам тука. Втора бременост после 4 ипол години,се чувствувам како да ми е прва.Значи апсолутно на ништо не се сеќавам како ми беше со синко Сега сум 5+3 според циклус,имам закажано преглед следната среда ама мн. сум паничар ќе полудам мислам до тогаш. Имавте ли болки на почетокот на бременоста,какви ви беа и колку траеа?
Да имав јас сум 9+1 болки во половината и во предниот дел на стомакот мислам дека се нормални ако интензитетот не е голем сепак консултирај се со гинеколог
Denes ispitav d dimeri i hemostazaa se mi e vo normalaa.zaradi mutacite i predhodnikt arbotus imam 15 dena kleksani od 0.4 Se zacudiv posto doktorkata rece ne e strashno
И јас сум 5+3 до крајот на неделата најверојатно ќе одам на преглед. Чувствувам повеќе болка во левиот јајник, не се сеќавам на таква болка во првата бременост
Ние сме исто Јас бев еднаш ама не правевме ехо дека рано,само ми даде крвна слика и мокрача,рече другата недела 6+3 кога ќе бидам да видиме и срценце дај боже. Не се сеќавам воопшто на симптоми во првата бременост.Некои смотани болки како менструални,не се постојани доаѓаат и си одат само да ме плашат. Па испадна и дека имам бактерија во мокрача и песок што сигг си има и тоа удел,чекам резултат од уринокултура
I jas sum 5+3 ke se druzime od simptomi eden den ima eden den nemam glavobolka sekoj tret den povremeni grcevi i osetlivi gradi prv pregled nareden petok edvaj cekam
Градите односно брадавиците на секој допир мислам како со жилет да ме сече и така ми се постојано.Ајде дај боже сите три наредниот преглед да си слушнеме срценце
Што убаво иста недела сме сите три. Јас бев кај матичната минатата недела и се гледаше само точкичка. Сега планирам во Систина да одам ама мислам дека е рано за срцева реакција но не ми се чека уште две недели
Девојки, ви паѓа косата? 11та недела од денес, денови наназад ненормално ми паѓа. Знам за после пораѓај дека е нормално, али ова? Не знам како да си помогнам, ако вака продолжи јас без коса ќе останам.
Не верувам дека ти е од бременоста. Обично во есен косата многу паѓа и нормално е. Мене баш престана да ми паѓа во бременоста.
Денес од сабајле имав болки во јајникот лев и болки во стомакот,инаку сум 6 недела, прв пат повратив , дали е тоа нормално , или да се јавам утре на лекар
Kolku pati odis vo wc. Jas od koga ostanav bremena sum so meka stolica nekoj denovi ala dijarea ama izleguvam samo nasabajle. I maticnata mi rece da ne panicam. Podobro otkolku zapek mi rece da imas.
Уживај во ова пошо после со запек мака ќе мачиш. И јас на почеток по три пати дневно одев во вц, сеа сум со лаксативи пошо не можам да одам во вц никако.