Vidov pa da napisam, ima popust za nifty pro prenatalen test. Na nivniot oficijalen sajt pisuva minus 70 evra. Znaci za 600 evra mozete da go napravite. Ako nekoja saka da pravi eve sansa za pomalku pari
https://ginekaliks.mk/?lang=mk Javete se i prasajte od koga pocnuva ... Ili zaprati gi na fb https://www.facebook.com/niftymacedonia/?mibextid=ZbWKwL Na fb se uste nema nisto napisano vo vrska so ova sto mi padna cudno sega koga vlegov da ti kopiram link
Zatoa najdobro javi se prasaj. Jas ova go vidov i prakav link na edna prijatelka. Inaku jas veke go napraviv po cena od 670 evra so gratis testiranje za cisticna fibroza.
Јас кога прашував, ми кажаа дека ако правам само Нифти е 600, а ако правам и за цистична, дека треба плус 70.
Taka mi kazaa mene, deka taka im e paketot, I ti pravese minatata nedela taka? Izgleda na site razlicno zborat hahhaa
E dobro jas go pravev niftito i skriningot vo ista nedela taka mi se pogodi, ne mozese ovoj agentot porano da dojde vo gradot od kaj sto sum. Ne e ni vazno da bide se vo red drugo ic ne e bitno
Ajde zwnski pak jas da vi dosagam izvinete mnogu vcera bev pak na lekar imav bolki i gadenje mi zemaa krv vo krvta pokazeno ee pokazuva deka sum premena mokracata isto bebe na eho nema 5+5 nedela krvaram neznam sto ke bise ponataka
Многу ми е жал... ти кажаа ли причини? Те покривет ли со терапија или само чекање?Ванматерична? Искрено немам искуство, прво тоа ми падна на памет чим 5+5 нема на ехо ништо, а имаш болки и гадење..
Nisto ne mi kazuvast do sega bev kaj dvajca razlicni deneska imam termin pak kaj ginekolog pa ke vidime i oni mislat deka ee vanmatericno ili zaglaveno vo kanal kade sto ne se gleda ke mora op se plasam mn ke vidimee sto ke kazat deneska
Денес ми зедоа крв, на ваг.ехо не се гледа (некаква слуз/ѕид имало типично за бременост) Утре рез.од крв и ми дадоа прогестерон
Oh mila. Se nadevam se ke pomine vo najdobar red od srce ti posakuvam. Veruvam deka si uplasena, ama probaj da se smiris. Pisi sto ke ti kazat.
Najverovatno si mnogu rana bremenost stom ne se gleda seuste, koga dobi pozitiven test, na kolku dena docnenje?
Кај мене една бременост се гледаше на ехо дури на 6+,покасно бев останато бремена ама поради друга причина беше неуспешна. И кај мене 90 %беа сигурни дека е вонматерична. Нека те следат редовно на ехо, во случај да е недај Боже вонматерична. Дали правеше бета?
Mila kaj mene 215 bese beta vo sredata a vo petokot koga prokrvariv na eho ne se gledase nisto samo edno tockice i maticnsta ne bese sigurna dali e toa. Me pokri so terapija i cekavme. I se si bese uredno pokasno. Mala e betata za da se vidi bilo sto. Neka te pratat i drzam sreka se da bide dobro.