So lesno na site, gledam deka site trudnici sme so ista maka, samo nesto ni se vrti vi glava.. Jas sum 5+5 , Na 30.11 sum na pregled za srceva akcija, edvaj cekam brojam denovi, samo nekoi misli mi se vrtat lele zosto nemam simptomi, pipkam gradi ako nekoj moment pomalku me bolat od prethodno odma panicam zosto e taka... a obicno mi se mnogu osetlivi na dopir i me bolat Brzo se zamoruvam i posle toa disam potesko no jas odvaj cekam 30ti sekoj den ne sum mirna, Preeska mu vikam na maz mi kako nisto da nemam vo mese se osekjam... Ludi zenicki ve pozdravuvam
Еве ти совет секој ден по еден тест ....до ехо не знаеш колку тестови имам направено,па и после тоа луда глава .Опушти се ќе летне времето
Да споделам мое искуство кога бев бремена, обилно крварење имав, како циклус. Траеше неколку дена. Примав инекции прогестерон, 6+1 се виде баш тогаш срце, не ми се веруваше, крварам а срце чука. Некаков хематом беше, намали. По неколку недели пак почна заради ниска постелка, додека таа не се крена, јас крварев и примав терапија. Испитај за 2 дена дали се дуплира бетата, и дај боже да биде во ред. Пред тоа имав биохемиска со бета околу 100ка вредност, за жал таа не успеа.
Рано е, и јас ко тебе се прашувам чат пат ама затоа осетливост на мириси или нагонот н повраќање ме потсетува...
Девојки, има ли некој што го мачи несоница? Мм спие уште од 10 ми иде еден случаен лакт да му удрам од што јас сакам да сум на негово место .
Јас си се мачам на периоди.Некои денови спијам ко заклана,а некои око неможам да склопам.А инаку кај мене мм пати од соница,а легне а заспие не да ми иде да му тупнам лакт аууу
Знам дека не сум единствена ,мада во мојот круг на другарки немам такви примери .Не сме сите исти Мене тестот ме смируваше до следното "лудило" .
E jas samo tri trsta napraviv i ne mi tekna da kupam uste. Prviot mi bese so bleda crtka i beta preku krv 81, utreto pravam pak test malku se zatemna crtkata, tretiot den pravam namesto da se zatemnuva pobleda bese i ispaniciv, ajde odma pak beta i ona 215. I ne mi tekna poveke da si pravam takov stres. Mozebi zatoa i prokrvariv na 5 tiot den oti si napraviv paniki ogromni. Sega sme dobro fala bogu 13+2 sme
Пиел ли некој Фамосан 20мг. во 12+ недела?Докторката ми дозволи, всушност она ми рече можам Фамосан да се напијам за болки ама шубе ми е
Zenckii falaaa mnoguu za sovetitee za se sto mi pomognavte vo teskiot period ne znam sto bi pravela bes vas vi posakuvam na siteee lesna bremenos cuvaj te see jas ve napustam od tukaa i ovoj pat ne uspeavme stignavme do 5 nedela….. SO LESNO NA SITEEE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Arna da receme, cekam da se javat, da mi olesni . Mi zvoni pred malku nekoj broj i cela vozbudena krevam ono kargo, poracuvav nesto . Ti kako se drzis?
Па не се држам баш, таму ми е паметот цело време. Едвај чекам да се јават, се надевам дека денес ќе биде. Гледам серии за да помине време и као да не мислам.
Mesinja mi stignaa rezultatite od nifty. Se e vo red. I nosam masko, mojot mal princ. Srceto mi dojde na mesto. Sega skokam od sreka. Samo ubavi vesti da slusame