Нека ти е со среќа срцка и welcome to the club Со лесно да си ја износиш бременоста, а ќе се дружиме тука постојано. Cheers!
Честитки мила Veda Убава и лесна бременост да си имаш и јас сум по мој календар сум како тебее а мојот гинеколог ми рече дека оваа сабота можеби кје има и срценцееееее па со душа чекааамм позз мамичкии
здраво мајкички. Честитки на сите со лесно да си ја износоме бременоста. би сакаала да ве прашам дали некој од вас има искуство со пиење на пре мама дуо во првото тромесечие. бидејки бев на контрола и сум скоро 5та недела и матичниот тие таблети ми ги препорача.
Па гинекологот не ми кажа точно но ми рече дека оваа недела би требало да има срцева реакција така да сум 5 та недела и некој ден позз Девојки ме интересира ако меурчето е 17 мм која недела би требало да е
@ena*sweety не разбрав , те гледал гинеколог со вагинално ехо и не видел ништо ? Сакам да прашам дали на некој му се има случено да оди во wc мнг почесто од нормално . Столицата некогаш течна некогаш нормална. Можеби ми е од метформинот но сепак да прашам поискусни .... Фала ви
јас на почетокот скиснав во вц. кај некои доаѓа до запек од прогестерон а кај некои е така ко нас ке се цедат
Мила веда гинекологот ми рече дека во меурчето сеуште нема плод но рече дека се случува почесто плодод да се појави подоцна па се надеваме на најдоброто..