Оо добра си ако ти е испод 0,чекај натака ќе видиш И ние апстинираме оваа бременост цела еве веќе скоро 9ти сум уште неделава.Не е многу забавно на овие полудени хормони ама што се мора тоа е
Хахахха мене пред 2 недели некако се нешто ме спотера, дијареа 3 дена, па после уште 3 дена по 5-6пати искачав во вц, па навечер на саат време мочав, око не склопив недела дена. Таман помина тоа, главоболки неколку дена, па несоница ме фати 4-5 дена и пак ненаспана. Во понеделникот бев на прв преглед и почнав со витамини и фолна па не знам дали е до тоа ама од тогаш почнав да спијам нормално уште не можам да се доспијам за претходните 2 недели
Желба се има охохо Првата бременост во ред беше се ама цела бременост немавме односи, страв ми беше поради претходниот миссед, оваа бременост од ко видов поз тест имавме 1 само, после и забрана во 11та недела добив и сега е во ред ама пак ми е страв. И така ќе си ја изгурам и оваа бременост без односи ене кај е септември
Дали некој има искуство со Протулекс инекции. Да ми каже цена бидејки во систина се 560 една не знам дали одат на рецепт или не
Ноември ќе фати со првиот пораѓај после 2 месеци мислам имав прв пат, царски пак ќе сум ама си треба време па со 2 деца после
Не одат на рецепта, на приватно се земаат. Во странство мислам дека се поевтини, не ми текнува дали во Турција беше. Знам дека се скапи, изгор се, ги боцкав секој ден уште пред трансфер, па понатаму во шемата ми ги дадоа наизменично со Депо. До крај на прво тромесечие ги ставав, не сакам ни да пресметувам колку ме чинеа вкупно.
Mamicki, sakam da spodelam so vas deka se è vo red so bebceto i mnogu sum srekna. Vi posakuvam na site ubav i blagosloven den!
Жеенички пак јас ... Ме фаќа паника дали се ќе биде океј со бебчето пошто не знаев дека сум бремена (имам нередовен циклус) и сега таман почнав да не го мислам толку хематомот, почна да ми се врти низ глава тоа дека ич не знам колку цигари имам испушено, дека беа празници, алкохол испиено, имав болки во желудник 4 дена, колку ли само апчиња испив... оф... Дајте некоја утеха
Јас сум со нередовен циклус , докторите беа ми кажале дека природно нема шанси за бременост и бидејќи добив два пати во декември месец ми кажаа секаква терапија да прекинам и за бебе после 3 месеци на преглед , па обиди . Прекинав терапија, почнав да излегувам почесто , пиев алкохол , ме фатија сите зимски празници и не не знаев дека сум бремена(природно). Кога дознав се чувствував многу ужасно , но си кажав дека се случило што се случило и понатаму ќе внимавам во се .Јас не пушам ,меѓутоа не осудувам некој што пуши . Ете ме 20+1 и со бебуш е се во ред , фала му на Господ . Доколку можеш да ги откажеш цигарите барем додека си бремена мислам дека ќе направиш само добро како за бебето така и за тебе . Со лесно нека ти е бременоста!
Здраво,дали ви се има десено да ви се појави обилно бело прање? Од вчера имам,ко да мочам одеднаш потечува. Без мирис и нормална боја е.
Здраво По последна менструација сум 7+3 Прв преглед на 19.04 се потврди бременост каде што се виде сакус Втор преглед, по 10 дена на 28.04 истотака сакус по димензии одговара на 6 недела, без yolk sac и ембрион. Ми кажаа за 1 недела пак преглед. Од терапија примам клексани секој ден и аспирин секој втор, витамини и метилирана фолна. Претходно имав 2 спонтани Искуства?