Zdravo društvo 8+ sum po posledna mens.na pregled mi kaza 5-6 po negovo,kontrola za edna .nedela poradi miomi,deneska imam kako menstrualna bolka, isto taka i vo april ovie denovi. Posledna mens.10 mart Koga vi potvrdija srceva akcija (sum zaboravila,kerkami e 9 god. )
Девојки после колку време откако дознавте дека сте бремени отидовте на лекар? Јас се мислам уште вечер да појдам барем да ми проверат крвна слика и урина и да ми кажат како да закажам за прегледи. Тука кај што сум уште не ми е јасен системот како им функционира а се плашам да не случајно доцнам со преглед.
I jas sakav odma da odam,no sestrata mi kaza rano e i bev na 5+ neispitav nisto,narednava nedela sigurno ke me prati za krv
Офф, наредна бременост успешна да ти биде со дупла среќа. Не знам зошто ова ни се случува Те следам, со иста мака како мене, не знам веќе ни што може да биде проблемот
Од позитивниот тест мене докторот(сестрата) ми закажа прв преглед по 4 недели. Но, бидејќи бев со ИФВ веќе бев покриена со витамини и потребни терапии. Можеш одма да почнеш барем со фолна киселина и претежно протеински исхрана а за друго матичниот најдобро прашај го
Ти благодарам❤ Амин боже, се ќе си дојде, сите ќе се радуваме ❤ Знам, имаме комуницирано, незнам веќе што да кажам, што да се испитува... Само знам дека еден е Господ, и се ќе биде како што треба Те гушкам
Филна к-на со Б комплекс витамини и Д3 со Ca веќе со години конзумирам. Сега кога ке појдам на преглед ке ги однесам кутиите да ги види да не треба доза да појачам или намалам. Фала ти
No za dokumenti posle ja baraat,I site ispitivajna vo brem.krvna grupa.Jas mislam zadolzitena e . Se e zapisano tamo
И јас немав мајчина книшка со првото и ништо не ми побараа за пораѓај, само крвна група. И сега немам пак. Мислам дека запишуваат електронски може по тоа се водат.
Apsolutno ne ja baraat nema vrska se si e zapisano kaj doktorot izvestai si ima i site rezultati od brisevi krvni sliki i se po red gi ima prikaceno na moj termin.