Ако си однела и на трето место ќе дознаеш со сигурност. што бактерија ти излезе? Ај види резултати и од тука, па ќе видиш што како после. А што ти кажаа во Систина за бактеријата? Не те советуваа ништо?
Vo Sistina mi dadoa da pijam pancev pet dena, ama jas ne gi pocnav napraviv i vo Avicena tamu izleze deka nema bakterii i deneska odnesov i na mikrobiologija Luna mene vo Sistina dr.Gordana Petrevska mi rece deka vo bremenost ne se pravi pap test samo mikrobioloski vika ne se grebe matkata, koj dr.ti pravese pap i mikrobioloski ?
Женички здраво Прашање, дали сонувате ? Мене еве недела дена кога ке станам главата ми е уморна Кога и да дремнам или навечер сонувам сонови ама некои неповрзани работи .... Имајте убав ден
Jas pocnav da go zemam od vcera Inaku sum vo 5ta nedela I Sega citam vo sostavot ima nekoi folati od 600mkg a pijam I folna pa neznam dali e toa edno isto da neprimam dupla doza na folna kiselina
Женички,незнам вие колку често одите во вц но јас на секоја саат и тоа како чешма,малце сум и настината можеби е и од тоа,и енергија 000000 многу ми се спие,ама нема спиење нема одмор,синко е толку енергичен што не ми дава ни секунда да одморам,само кога спие.Јас пијам само фолна,друго ништо.
Devojki vo koja nedela se slusa srceva akcija nekako panika me faka,jas sum 5ta nedela I ima Samo edna tocka se gleda pa pocniva panika da me faka