Поради структурата од која е создадена вагината - слузокожа, најубаво е да се ставаат вагинално зошто директно се апсорбира. Доколку ги пиеш, треба да помине цел процес низ гастроинтестинален тракт, што реално и не е краток пат. Туку да ве прашам во врска со креми за целулит, што користите и дали има нешто на природна база?
Од кога почнувате со кремите за стрии. Во првата бременост се мачкав со Леа мама и пресреќна немав стрии ама ко се породив
И јас ги пијам истите и магнезиум директ само и мнооогу овошје и салати,магнезиумот мене ми помага за грчеви во рацете и против замор
Skrateni ti se vreminjata na hemostazata, I kaj mene se skrateni uste od Sam start osven aspirin preku den drugo ne primam doktorite smetaat deka e normalno vo bremenosta da se skrateni
Да и јас пијам Аспирин 100ка навечер заборавив да напоменам . А до завчера се боцкав со клексани ама докторката сметаше дека веќе нема потреба од клексан па на своја рака си испитав ова.
Ајде и јас да ве прашам за мислење пак за мојата ситуација… еден доктор ми вика пиј аспирин од 100мг, а друг ми вика нема потреба да пиеш…
Двајца различни гинеколози. Прво матичната ме прати на гак и таму докторката ми рече дека аспирин може, а клексан нема потреба. Но, денес кога бев за мислење исто на гак, за да ми се продолжи боледувањето, тој доктор ми рече дека не треба да пијам
Девојки ми треба инфо.7 ма недела терам.Утрогестан зеамам 2 пати на 12 часа.Навечер пијам ,наутро вагинално. Вечерва нема да можам да го испијам во точен термин.Што се случува доколку помеѓу апчињата има помалку од 12 часа?
Ништо. Јас дабростонот го пиев 2 недели со 3 саати каснење. Заборавив дека треба на 12 да го пијам и си се водев како на 8 саати да треба да го пијам сабајле во 7 првото вечер во 23 второто
Јас не знам како ќе се издржи до крај со мисливе. Денес нова мисла во главата градите како да не ми се отечени веќе како целите да ми спласнаа 12 недела и 2 дена
Jas sum vtor pat trudna posle missed. Znam deka ne e dobro ama anksioznosta mi e vo plafon, i idem sekoja nedela vo eho. Gi lazam doktorite vo drzavno deka imam bolki samo da me pregledaat i da mi kazaat deka e dobro.
Иста сум и јас. Пред 1 недела станав убедена дека е готово се зошто не ме болеа одма од спиење станата, за после да сфатам дека ми се зголемѕва болката после 4 5 ч лежење и нагло станување, ваљда се опуштаат. Или во градник па после ког аче ги извадиш. Нормално е да аи правиме лоши филмови...