Нема врска. Јас имав мисед исто и симптомите ми прекинаа кога и прекина срцевата акција. Но и со здрава бременост кога бев пак ми се изгубија симптомите па родив здраво право дете еве сега втора бременост па се јадам и не сум поспана и не крварам се различно е
Devojki dali nekoja od vas ima problem so vlakna na stomakot? Dali se depilirate vo tekot na bremenosta vo toj del?
Jas isto se osekav,ama eve od petokot na vamu sum super nema gadejne i nema macnini me fajka duri strav da ne ne e neshto vred,utre sum na kontrola.
Здраво. 9та недела сум и денес се разбудив со болка и претежно ми е така кога ми се иде до тоалет. Презаспав но кога станав пак ја имаше болката кога ке се исправам скроз или на вртење при одење осеќам. Задрижувачко е или? (Мирна бременост имам без повраќање и сл само градите што болат) Да се надоврзам болката е негде над пупакот од десна страна
Zdravo devojki, ve citam i svasta mi pominuva niz glava, za 2 dena sum na prvo eho, bhcg visoka bese 3300, no ne sum voopsto mirna, koristam prodesteronska podrska crinone prolutex i depo, deneska na brisesnje na talogot od crinonot kako kafeavo vlakno mi se pojavi, imam bolki kako pri punkcija, dobivanje.... Pijam i mg, ve molam spodelete iskustva dali e normalno, inaku 2 embrioni se vrateni a zimoto imav missed,
Zdravo, so sreka neka e, treba da se vidi plod na ehoto, ne se plasi jas imav i iscedok i prokrvarev pa se e vo red. Samo ubava misla.
Јас сум со инсеминација болките ги имав од 3та недела до 6та како менструални исто само ми правеше фати пушти и баш се плашев исто како ти, ми рекоа ако многу те боли магнезиум да пиеш но јас не пиев. Сега сум 8ма многу ретко ме заболува, со исцедоков незнам сум немала искуство ама чим си на прогестеронска терапија немаш гајле. Само смирено и лесно да истераш до крај Пс сега кога ке го видиш на ехо ке се смириш без гајле
Bravo stom si uspeala so inseminacija, kaj mene transfer bese so zamrznati iskreno se nadevam deka site ke si gi napolnime racete i ke slusneme barem 1 srcence
И јас имав крварење неколку дена , све беше во ред со плодот ми препораача само повеќе одмор и да си продолжам со терапијата. Сега сум супер 16 недела утре . Мислите пред секое одење на лекар ми се пострашни од хорор филм не верувам дека ќе исчезнат
Site velat samo dobra misla, ama site sto sme na ovoj pat znaeme kako e, tesko i nervozno, samo Gospod da e so nas ❣️
Inace denes bev na 1 eho. Plod se vide imase samo srceva reakcija ne bidejki rece maticnata rano e bidejki denes sum tocno 6 nedela. Inace bese 3 mm❤️
Ќе си растее мама ќе биде се добро и јас дури 7ма недела чув срценце Акција за премама како некоја реклама во Ани фарм да видов
Vidov pred malku na fb vo betty apteki ima akcija na femibion 1 i 2, nz kolku se isti po sostav i jas ne gi pijam no mozebi ke bide od korist nekomu informacijata