А девојки кога ви го водат бебето понапред како си водите вие? По апп ми е 13+3 сабајле на мерки е 14 недела веќе маже на мама хахаха Не е ваљда проблем некој вака што си е понапред нели?
И мене ме водат според плод една недела повеќе од што сум, ама јас си ја кажувам таа според последна менструација. Дали ти кажаа на прв скриниг дека е машко? И ако да на која недела беше?
Да, ми рекоа личи на машко 12+6.. а утрово веќе 14та недела според плод баш ни ги намести отвори ноџињата на екран и докторов вика аа ова стварно ќе да е машко
Мене првото 2 недели понапред ми го водеа, јас си гледав по апликацијата, од прв ден последна менструација, се роди 40+1 големо маже. Сега ова ми го водат точно за неделите, а спрема првото вака по недели си запишував и тогаш и сега, 200г се разлика во истата недела.
Jas si se vodam spored aplikacijata a i maticnata tocno mi presmeta den za poraganje kako i aplikacijata. Ne znam navistina kolku e tocna a merkite za plodot se isti kako i nekni koga mi merea.
A devojki dali vi se slucilo da placete bez pricina? Dali promena na hormoni, dali nekoj los den ama se iznaplakav. Neubo se cuvstvuvam, nekoj sovet?
Ехеее.... Од нигде никаде,тоа емоции тоа плачки маж ми се крсти кога ќе почнам да му се извинувам онака ради реда Најди си занимација, јас гледам комедија серии и ми проаѓа
9+2 devojki. Vecer prokrvaev ama kafeava krv ona kako pred menstruacija. Bev Gak bebe vo red srceva reakcija imase, placenta vo red. Mi rekoja normalno bilo na pocetok na bremenost. Mn se isplasiv mi rekoja duri ne e cista crvena krv nema pricina za zagrizuvanje. Nekoja so slicna situacija?
Od denes pocnav i so bockanje progesteron ednas nedelno bidejki uste imam kafeavo krvarenje. Nemam nikakvi bolki ama stravot tuka e ama se bi napravila za ova cudo sekoj pat koga ke mu go slusnam srceto zaplakuvam. Do koga vaka mozi da bidi krvarenjeto?
Vo prvata bremenost mi traese od 8 nedela se do 26. Sega so vtorata prokrvarev nekolku pati no sega imam samo cudni bolki. Sega sum 12 nedela. Nema pravilo do koga bi bilo.
Денес слушнав срценце 5+5 меѓутоа само на едниот плод, тој поголемиот... другото малечко не се слушаше ништо, матичната без осет воопшто не навиваше за тоа помалото.... ајде вика ќе му биде покомотно на ова (демек ова малото ако не го биде). А јас баш си правам филмови за близначиња. Не знам димензии, ништо не ми кажа. Рече ќе почекаме да видиме. Мајки со близначиња, дали имало слична ситуација, едното со срцева акција а другото сеуште не?