Ми закажаа следната недела на ГАК, не знам кај кој доктор. Ќе видиме како ќе поминам па ако има потреба ќе одам и на приватно. А ти закажа ли?
Ја сум една нед после тебе...така да 15 ноември ни закажа кај матичниот...ехо, брисеви, крв мокрача. .си викам прво тан па ако нешто има и јас таја планирам да одам тогаш приватно. .да се надеваме дека ќе поминеме океу без стресови
Кога ги прв пат осетивте бебушките. Јас сум 14+2 недела близнаци и вчера при одмарање така навечер како струја да ме пецна од левата страна во стомакот. Си помислив да нее се тие бебушките но баш чудно брзо и кратко траеше . Или саммо некој грч е било
Здраво женски. 6 недела сум и осекјам повремени благи тапи болки во пределот на кичмата и стомакот, нешто слично како менструални болки, а исто денес осеќам и блага болка надоле накај вагината, се осеќам како надуван балон и имам по некој грч и гасови? Дали некој имал вакви симптоми? Ме фаќа малце страв.
Нормално е се не се секирај и мене секој ден различно ми беше. Земам магнезиум кога имам грчеви, пецкања, болки и се смирува
Кога првпат бевте на преглед од позитивен тест и кога слушнавте срценце на бебче? и дали имавте лигав исцедок на почетокот?
Zdravo devojki imam edno prasanje za tie sto pominale niz ova.deneska maticnata mi potvrdi deka sum 5 nedela i mi pokaza mala tocka ..do vcera me bolea strasno gradite , no deneska veke ne ..dali ima mwsto za panika ..helpp
Јас прв пат отидов во 6 надела, бев 6+6 и слушнав срцева акција, според мене овој период е најдобро да се оди за да не се прави многу често вагинално ехо.
Jas veke si napraviv strasen film , citam po internet :/ mislev deka treba konstantno da me bolat so ist intenzitet.do prvoto eho za 6 dena ke poludam veke :/
Ехе сите сме имале вакви стресови додека не почне да го осеќаш бебето, после ќе се потресуваш колку често и дали мава мрда, па каде мава и така во круг до крај со паники Не, градите еден ден болат друг ден не, па повеќе помалце ќе менува зависно како удираат хормоните. Опушти се и за 6 денови да си чуеш срценце