Ама димензиите се долу десно..Види сликата што ја имам ставено јас доле десно пишува gs и димензии,тоа се димензиите на гестациски сакус.
Епа не е измерен гестациски сакус треба да има gs и димензии да пишува. Не се секирај мила ќе биде се во ред иначе кај мене 5+1 ми кажаа почнувале да се надѕираат ембрионални структури 6+6 слушнав срценце и еве тоа срценце у вторник полни 1 годинка Не се грижи ќе биде се во ред
Сношти и денес грлово и устава ги чувствувам суви, буквално како да се немам вода напиено. Да напоменам дека бев настината и пиев три дена по пола литар цеден лимон. Сабалјево поручав сирење ама сепак, чудно ми е, жешка ми е устава и пресува..
Кога така ја чувствувам устата обично имам температура, доколку не си измерила провери си, синоќа баш ради тоа измерив 37.4 имав, до толку е нормално во бременост.
Измерив. 36.6 имав.. Страв ми е да не ми е висок шеќерот или сепак е од дишењето на уста(носот ми е затнат)
Поздрав Да ве прашам женски, дали јадете цимет? Читав дека цимет не смее да се јаде, а јас досега јадев, т.е си наросував по малку во доручекот. и денес јадев колач медено срце(го има онај зачинот за медењаци) Се надевам нема да има последици
https://ezadar.net.hr/lifestyle/4120950/osam-zacina-koje-biste-trebali-izbjegavati-u-trudnoci/ Мажот ми само ми наоѓа некои статии, поиспаничен од мене
Pisuva da se namali vbesuvanjeto na cimet taka da valjda ne steti retko po malce da se konsumira. I jas samo citam na internet i guglam raboti ama mora malce da se opustime i da uzivame
Се сложувам потполно Снеже. Јас скоро ич не гуглам и читам, така уште повеќе ќе се стресирам. И онака ми се стресни наредните 2 недели до контролата за срцева акција. Опуштено и позитивно!
Случајно ја прашав матичната, ми кажа ѓумбир во првото тромесечие треба да се одбегнува, а потоа да не се претерува. Ете скоро дознав, ако ви е од помош
Леле срцка, па јас и ти сме заедно 5 недели. Јас поточно сум 5 недели и 5 дена. Од вчера ми започнаа мачнини и цело време ми се спие. Стомакот ми е подуен и повремено чуствувам некои тапи болки.