Јас кажав на шефот, шефот на сите други колеги, многу се израдуваа. Многу ми беше мило поради тоа. Ама исто така им кажав дека е сепак многу рано. With caution.
И мене ми е прва бременост. Отидов на доктор 5 дена после каснење, бев некаде 4 недели. Прерано беше за се да види ама паника прави чуда. Наредната недела сум на доктор, едвај чекам да му го чујам срценцето.
Каков магнезиум пиете за ублажување на болките? Каков да си земам, не оти имам некои јаки,ама сакам да пијам. @Vaa чекаме да ни кажииш
Пијам магнезиум директ тие ми ги препиша. Зависност од денот како се чуствувам. Некогаш пијам, како денес. Некогаш немам никакви симптоми па не ми треба
Има ли некоја искуство со затварање на боловање и повторно отварање одма? Ме страв немој пак да прокрварам а го затворивме боловањето. Знам дека не може одма да се отвори ама ете во итен случај?
I ova ke zaboravev da vi kazam mi rece na eho povtorno za edna nedela.dali e vo red tolku brzo povtorno na eho
Не е прарано, подобро да одиш и да си мирна дека се е во ред, него да чекаш и да мислиш. Јас на почетокот имав чести прегледи на 2-3 недели, мене ми беше премногуу мисла за дали е се ок