Да бев вчера се виде сакус на ехо се е во ред сега за сега. А 10дена на контрола за срценце. Ми даде дабростон 5дена 3x1 после тоа до преглед 2x1 друга терапија метил фолат метил б12 и клексани си продолжувам
Фала ти мила кај сите господ да дава само убави работи Чекаже сега нареден преглед се надевам ќе биде се во ред
Глеам има поделени мислења за магнезиум во рана бременост.Докторкста ми кажа да земам, ама имам нс бришење кафено и сум на утрогестан и депо на една недела. Смеам да земам магнезиум поточно Magnetrans 375 mg, прашок?
Знам дека не смее да се пие во 9ти ,заради можно намалување на болките при контракции, а за рано незнам
Какви чаеви пиете? Гледам негде само овошни требало, камилица, нане не било препорачано? @_budaletinka* во првата бременост се мачкав со алверде масло за бремени и сега го користам истото
Јас како што знам смее само камилица. Другиве како наме, мајчина душица и сл се забранети поради тоа што даваат контракции
Смееш да пиеш магнезиум од 375мг во рана бременост, јас сум 5недела и неколку дена докторот ми кажа да пијам уште од позитивен тест
Jas gledam deka se ti e normalno. Se ti e vo ramkite kako sto e napishano od - do. Nema pricina za zagrizenost ama sepak konsultiraj se so doktor
Normalni ti se. Nemas otstapuvanja za ds primas terapija.Inace ke napisel doktorot gore mistenje za terapija predlog. Ke proveris pak isto za mesec nekade ili mesec i pol.
Devojki denes jas imam nekoi cudni bolki poveke kako zeganje od desnata strana .7 nedela sum .dali e normalno ili da odam povtorno na pregled