И јас денес имам така како жарење во матка и десен јајник 6недела од утре. Докторот ми рече дека се е нормално додека е издржливо, трае малку и е од време на време бидејќи матката се шири. И јас бев исплашена прва бременост па морав да го прашам
Da i kaj mene ne e konstantno ama i jas sekako mn se isplasiv samo neka pominat ovie kriticni nedeli pa da se opusyime malce
Здраво женски, Пред неколку дена имав болки во грбот и кичмата кои поминуваа и си одеа. Вчера цел ден имав само мало лошење без болки, вечерта малку така ме заболе мешето. Цела ноќ имав повремени болки во кичмата и утрово само мало лошење и тоа е тоа. 7ма недела сум и сум загрижена. И така денес ќе одам на контрола ама кажете дали ова е нормално или пак не?
Dali imas i nekoi dr simptomi i ja sum 7 nwdela megutoa nisto nw osekam ni losenje ni gadenje nistooo
Nemam malku imam sea od leva strana bolki i vo kicma bolki. Doktorot mi kaza normalno e i da se naviknuvam na toa bidejki tek ke mi se siri matkata
Normalno e ama moze da ti dadat i utrogestan vaginalno 7 dena da stavas preventivno. Mene 8 sum mi dadoa vcera takvi da klavam preventivno radi grcevi na ista bolka kako sto opisa.
Бев понеделникот на ехо 5+4 бев но по ехо 5+0 видовме сакус ми закажа на 04.12 ехо за срценце. Будејќи ми е прва бременост (од претходни 2 рани спонтани не се стигна ни за ехо) сакам да прашам дали имате проблем со низок притисок јас сум денее со низок 100/60 и ми пречи многу .. што пиете јадете вака ??
Здраво девојки дали и некоја друга имала вакви симптоми. Освен болни гради и мачнина и умор , неможам да јадам 2-3 залка и сум полна џабе правам ручек цел ден ке се мачам да дојадам еден тањир . И претходниот пат кога бев бремена исто ми се случи.
Devojki dali ima nekoja od vas 8 nedela i koi simptomi gi ima ? Jas seuste nemam nekoj simptom se najnormalno
Радувај се што немаш симптоми, јас сум 9+5, до скоро ги имав сите, сега почнува да ги снемува постепено, во првата бременост немав ниту еден симптом,и така е подобро веруваj
Јас сум 10та недела немам ниту еден симптом, освен што порано ми се спие. Е једино што ми е втора бременост, па ми се познава малце стомакот .
Vo petokot se isturiv od povrakjanje. Ima denovi kaj so samo mi se loshi, retki se denovite kaj so nemam simptomi.