Се прави да,ама јас правев пред ивф да правам со брисеви заедно и пап правев,во септември беше тоа,така да матичната ми рече нема потреба пак,само брисеви правев во 12 та недела.
Vo isto vreme go pravat i mene na upatot koj gi podrazbira dvete raboti pišuva samo prisca 1, toa e toa I ehoto kako beše?
Ehoto obicno eho bese nisto posebno kazaa se vo red i tolku, izvestaj kako tvojot. 2 skrining pravev sistina da recam podetalno kazvase doktorot i objasnuvase.
Abe ovie kolku da pomine, ama ako e ok, pa i da ne se zamara čovek. Abdomenalno ehoto? Koja nedela praveno, 11,12,13?
Mislam deka bev 12 nedela, 13 pravev sistina ako pamtam ubavo zaradi da recam losi rezultati od prisca.
Ѕвони ѝ на матичната, ако не ти крева оди до Клиника. Може е моментално нешто, ама барем ќе те прегледаат, може и терапија некоја ќе ти дадат.
Здраво. Може ќе се чистиш уште недела дена, нема правила и нека не те загрижува тоа чистење. Го имам и јас моментално, а го имав и првата бременост скоро цел месец, како ситни одрончиња темно кафена стара крв. Матката си се чисти си го чува бебе, бута се што е останато прљаво внатре
Фалати на одговорот.. и лежењево дома ме убива лежи лежи грбот ме боли од лежење ама тоа е што се мора се мора
Стомачно ехо, баш денес правев. После крв ти зимаат. Јас сум 13+1, докторката беше ептен фина, убаво објасни.
Јас бев на 1 скрининг кај Мартина Камилоска. Жениве се потепаа да стигнат кај неа зошто докторкава била асистент за Гинекологија и Акушерство на Медицински факултет, а јас со приоритетен упат прво мора да ги чекаш тие што се со термин. Се изначекав ама докторката е стварно за пофалба, скринингот ми беше околу 20 мин ми кажа ова му е раче, ноџе па ајде да го измериме, ми кажа дека е понапредно за 1 недела и дека тера супер.