Ана Данева М.... нешто, го немам извештајот со мене. 15тина минути беше негде, не се брзаше, убаво го разгледа од сите страни.
Веројатно, аман више од нив ем скапи ем болат, до сега приватно земав не сакаа извештај да ми дадат, сега може ќе се смилуваат
Девојчиња, кога ви престана гадењето и повраќањето? 13 недела, абер нема да се смири, посебно попладне и навечер. Сабајле што каснам, тоа ми е за цел ден, после не можам ни вода да се напијам.
И јас сум од старт со клексани јас си идам на трансфузиологија ми ги пишуваат и си рефундирам. Ги примам од 12 ноември .. незнам кај се боцкаш мене уште не ме болат се боцкам во стомак под 90° така ми кажа Др. Јани на трансфузиологија. Знаат после боцкањето да прцка 2-3 секунди и тоа е тоа немам ниедна модрица
Vo ramo, deka so ivf pa vo stomak primav milion drugi, i taka, a sega strav mi e haha Nemam izveštaj, bev ednaš i me otkačija demek ifv privatna klinika bila, ti rekov mi reče. Sega pošto koga imam termin kje bidam vekje 11 ned i vakov rezultat može kje dadat
8 Леле и јааас, јас наутро сум многу лоша, како да имам у грло заглавено нешто трчам у вц да повратам немам шо да повратам.
Земи, спас е... и мене и на @angel4444 колку толку, ни олесна. Едно сабајле, едно навечер. Тоа е висок процент на ѓумбир во таблетка...
Жени помагајтее денес го добив долгоочекуваниот позитивен тест дури за 2 недели на ехо. Имам покачени ана антитела. Толку многу ми е страв и рх негатив сум и од тоа се плашам така да место да се израдувам јас читам по форумов што да правам. Докторот за антителата само нивестим инекција ми даде. Имал ли некој вакво искуство ниту можам да спијам ни да јадам. Место не ме фаќа
Rh negativ i jas sum nema gajle samo ke primas inekcija pokasno ako e soprugot pozitiven. Do togas imas vreme uzivaj.
@mariz да се тешиме нормално е ова со косава Јас многу се нервирам крајот неможам да и го најдам,ќе си тераме до крај изгледа вака не вервам ни вода пиење ни овошје јадење да смени нешто.
Леле крш, од што неможам да ја поднесам не ја ни сушам веќе... ја оставам сама да се засуши малку и после две плетенки и правам. Зошто џабе фенирање и фризури, џабе ја горам, кога пак на ништо не личам... Вака бар не ја горам, а секако сум бушава Мислам да го земам тоа на Ревлон uniq One, до сега најубаво ми ја омекнувало косата. Имам и сега свашта, креми, масла, ама џабе ставам иста е...
И мене ми е сува и косата и кожава . Јас природно имам мрсна кожа и коса. Лицево ми е ужас, целото исфрлено со огромни акни. Косава одвај ја чешлам, а го користам тоа јуник уан од ревлон и плус маска ставам. Кај е таа трудничка убавина се прашувам