А да ве прашам. Дали од магнезиумот имате почеста и потечна столица? Јас цел живот со запек што сум, откако почнав со магнезиум ми е потечна… Заборавив да ја прашам матичната…
Можно и од магнезиум ама ќе ти менува како идат неделите со запек па ќе јадеш сливи чуда за во вц да идеш раат зашто нели несмее напнување со лесноо
Не знаев дека и вака за шмукање ги има. Јас ги имам во форма на таблетки за пиење, за мене поарно дека како што ми е грозно од све.. и од нив ќе ми беше. Вака голтни со вода и ајт.
Јас имав нормална столица ,само знам дека магнезиумот толку тешко го поднесував во бременост, ужас. Не го ни пиев често. На крај ми дадоа таблети.
Зависи кој го пиеш, мене некои таква киселина ми прават што после цела полица газирана вода не ми помага. Го пијам јас тој портокалово со бело. Магнезиум 300 директ. Топ вкус и не ми се смачува од него
Девојки денес започнувам 13та недела и за првпат имам менструални болки кои ми траат скоро 4 часа. Претходно немав вакво нешто. Скринингот прв помина ок... Се напив магнезиум ама не ми помина. Крварење немам. Дали имате вакво исксутво?
Лелллее луѓе денес 13+1 малнини и повраќање на максимум што ли ќе се прави до кога вака со повраќањево ми се јаде веќе
Јас сум 9+4 и вчера од 10 ноќта, до 1 ноќеска се додека не заспав бев со грчења во матка. Во 4 ме разбуди малата поради забоболка и уште бев со истите грчеви. Доле ниско, така да сигурно беше матката... После во 5 презаспав пак и спиев до 8ипол,9. Кога станав пак, немав грчења.... Се додека немаш крварење и не е јака болка, нормално е. Ширење на матката...
Фала ти. Се исплашив малце дека до вчера немав никакви грчеви и ми беше чудно да започнат сега од 13та недела ама нели секој ден ново изненадување . Плус ми ја прекинаа терапијата со прогестерон депо, кринон и нели нашиот мозок одма мисли на најлошото
Го пуштив мажево да земи и земал исти како твоиве. По колку на ден се дозволени го нема упаството за употреба во кутијава
Тие ми се најтешки. Џабе 400мг кога јас не можам да ги сварам. Биолектра пиев, супер ефикасни ми се и ама овие подолу поефтини ми беа а ми се ок. Обично делат по кесичка пробај па види кои ти одг