Дали направи испитување после спонтаните, се утврди од што е? Веднаш провери си хормони на тироидна. Инаку исцедокот може ништо да не значи, само ќе те покријат со терапија. Кај некои подоцна се гледа. За некој ден би требало точка да се види, подоцна си останала бремена. Само убави мисли и одмарај.
леле мене од ова ми е страв и така пред бременост сум слаба 48 кг како сега 6+0 сум Јас и лежам и сум изморена и низок притисок
Нема лек , сите мора да го поминиме кој повеќе кој помалку , тешко е истоштува ама мораа ... со лесно
Девојки 6+0 големината на плодот 0.33 .дали е мало? Докторката вика си одговара ама читајки по интернет гледам дека треба да е минимум 0.45. Инаку со ивф сум и точно оплодувањето беше на 14 ден
Ист период на бременост сме и во ист ден беше оплодување Кога ти беше последна менструација? Уште не бев ниту јас на лекар А за големината уште е мало, можеби од прилика така го измери
Антиметил пробајте. Јас се мачев неможев од кревет да станам дури не почнав да ги пијам, сега сум машала супер, апетит имам, е сега не јадам баш се од многу работи ми се гади,затоа јадам тоа што можам да поднесам, а без апчињата неможев ништо да каснам.
Немој, ништо од тоа нема да си направиш, и јас имав спонтан, и само гледам како да чекам истото да ми се деси, 8ма недела бев Како утре да го слушнам срцето јас ноќеска го губам плодот и се сум под стрес Еве не спијам уште Верувај ако ни е пишано ќе биде се добро
Еве јас од утре 11-та. Сабајле станав супер свежа, каснав количински многу малку грозје и еве сега пак гадење и лошење. Не ни можам нешто тешко да јадам. Лепчиња само со путер и чај колку-толку поднесувам само. А, спомнав претходно дека кафе и благо не поднесувам откако сум бремена. Ми се повраќа од сама помисла. Ослабев 2,5 кила од почеток.
Пастилата не сум ја пробала, ама гастрогардот не го можам Затоа антиметил таблети земав, не пастили... ем и појаки се, едно се пие. Додека 2х пастили = 1 таблета.
Се што е некој вкус на нане, метнол ми е грозно... незнам тие на што имаат... Јас 4,5 дена да не се подречам сум подобро. Наутро на гладно знае да ми се слоши и навечер. Она чувство на мачно, гадно, како болна... ми го снема алелуја. Ми се враќа и апетитот, ми се пријадуваат разни работи 11 полни денеска Денес интервенција на прстот правам, од едната страна до корен ќе ми го извадат Се консултирав и со гинеколог, може и антибиотик да пијам.. е не прашав за лекови против болки што ќе смеам. Што смееше? Бруфен?
Со лесно душо да поминеш. Баш те мислев ништо не пиша деновиве. Јас 14 + 4 уште повраќам само сабајле а и понекогаш ми се гади цел ден. Како не постоеше некое апче одма се да се да смири од првото пиење