Moze brisevi da napravis, jas vo 12ta gi napraviv. Mene cela bremenost mi tece nekoj iscedok ama brisevite bea cisti
Сега сум на брисеви задутре, се надевам е нормална појава еве кај некои трудници, дај боже брисеви да се ок
Kaj mene uste na pocetok na bremenosta bese zgolemen iscedokot i celo vreme isto, nema miris, nemam nekoi simptomi na pecenje cesanje. Imas ti nekoi simptomi?
Брисеви ми се чисти, ама знае да ми протече чолто зелениксв секрет. Знам дека е од антибиотикот и ми даде вагиналети за трудници некои.
Jas kupiv od dm od denk mit edno za bigor, edno za solja i edno za sanitarija. Mislam deka se poprirodni, ili zemi od farmasi po katalog se tie, ako najdes od nekoj zaclenet da naracas
Ако најдеш пиши. Вчера мм рибаше. Не дека го исчисти нешто сјајно или јас како што сакам , ама ај да не се бунам многу многу. Јас кога чистев труеше цела куќа на средства, од доместос, полирапид, саво и уште едно на фреш. Па рибав и плочки и се со ред. Ај уште малце па ќе се бутнам јас со чистење, неможам да гледам бигорот по плочките што е како капки слиен надоле.
Како сака нека чисти, само нека чисти. Јас чистам нешто што ептен ми пречи, за другото не наоѓам замерки. Прво не сакам да чистам ради средствата, второ не сакам да се наведнувам, да се тегнам.