Здраво девојки, Останата ми е цела кутија Фемибион 1, ако на некоја и треба можам да и ги подарам. Од Скопје сум инаку.
Devojki koja nedela se slusa srceva reakcija.Na 18 april imam zakazano prvo eho 5 nedela ke bidam,inaku beta hcg na 14 den posle transfer 1.734
Betata e super,dva embriona mi vratija pa se nadevam deka sega ke vidime i sakus,tocno 5 nedeli kesum.
Pa spored visokata beta na 14 den od transfer taka osekam,ama daj boze sve da bide kako sto treba dasi vidime sakus pa srcence i dasi se opustam i dasi uzivam vo bremenosta.Samo so gospod napred sve dasi bide kako sto treba.
Ќе биде се во ред, само позитивно. Мене на 14ти ден ми беше 580 и уште тогаш ми кажаа ако беа двете треба да е бетата дупло од тоа. И така беше. Со лесно
Epa mene beta na 14 den transfer 1.734.69 mi kazaa deka betata e mnogu dobra sestrata od sitina,nemi kaza ni dali e bliznacka bremenost,odnosno dali i dvata embrioni se fateni.Samo zivo i zdravo i sve dasi tece kako treba.Fala ti srcka na odgovorot
Мене на 13 ти ден ми беше 1700 и нешто бета,док.кажа сигурно и двете се фатиле штом е толку висока. За две недели бев на ехо и слушнавме 2 срценца. Со лесно мајка како и да е
Здраво женички, 7 недела+3 дена сум, огромна подуеност иам ко 7 месец да сум , и само ми се спие ,како се справувате?
Јас се утепав од спиење цела бременост. Почетокот воопшто не ни функционирав. Единствено што можеш да направиш е да се наспиеш... Секој ден по 20ч
Jas sum 4nedela i 4 dena ama jas sum so invitro i stavam ciklogest vaginaletki progesteron se i od prv den posle transfer sum celo vreme poduena,duri nemozam ni dago soberam stomakotcel stomak go osekam poduen i jas kako dasum bremena 5 mesec
иста бев и јас, подуен стомак ме зафркаваше сопругот зошто ти е толкаво големо мешето. од 6та недела ниедни фармерки неможев да закопчам, си купив труднички. и за спиење иста бев, така се првите недели одмарај колку можеш, ако ти се спие спиј си без гајлеСо лесно
13 недела сум при крај на прво тромесечје и баш кога се опушташ дека си го поминал страшниот период денес станувам и н а улошка имаше крвава флека, кажете ми од што може да е страв ми е многу. Инаку ставам утрогестан.
А да си појдиш на доктор итно Можи да не е ништо ама јас не би чекала… Со лесно се да е како што треба те чекам да пишиш
Матичниот ми е на пат го. Чекам да се врати. Читам секакви приказни имам еден спонтан зад мене и затоа ми е најмногу страв инаку покриена сум со терапија.