Забораив да го прашам некни, ама ќе му се јавам во понеделник обавезно. Ме интересираше вашите искуства какви се.
Јас не цела бременост ми е забрането да идам интима да депилирам од гинеколог, баш минатата недела прашав дали може сега кога ќе влезам во 9месец за некој 2недели да идам конечко ми дозволија па се израдував и едвај чекам со бричот сите овие месеца си е... мајката
Nekade kade sto e cisto i depiliraat so cist vosok zosto da ne.Jas si idam so godini kaj ista i nikogas vo zivot nemam fateno bakterija osven eserihija na insemenacija na gak.I moj sovet opustise i nebidi pod grc.Jas na pocetokot samo odredeni luge znaeja deka so invitro i moram da kazam sto sum napravila,i mi vnesoa nekoj strav nekazuvaj sega na nikogo kutisi rizicno e do 3 mesec.I taka mene mi vleze stravot sto celi denovi vo stravovi bev stani legni pod grc i strav,nese ni izraduvav deka posle tolku godini jas sum bremena.I zatoa maticnata sija prasav do koga mie rizicno na najbliski nesum kazala na nikogo i taka me opusti ona,i sega mie mnogu polesno kese slusnam po tel ke napravam muabet i go nemam veke toj nemir i strav bez potreben.Vo amerika od prv den test zakacuvaat na internet i nese zamaraat koj doznal janko petko devetko.Srekata sto Gospod tija podaril nikoj nemoze dati ja zeme,Gospod e nad sve.Kako on prepisal taka ke bide.Opustise i uzivaj.Pazi se od javni toaleti i neodi sekade po toaleti da nefatis tamu infekcija i bakterija.A nekade kade sto e cisto i depiliraat so nov i cist vosok podobro izdepiliraj se.I jas nemozam bris posle me pece me bocka crvenilo mise pojavuva a kade kako metla kese napravat vlaknata
10+3 mislam deka bev minatata nedela.Pa nemozev veke sama cel den doma na pataloska sum se mrdnav.Vaka polesno keti se javat kete prasaat kako si i sve po red.
Predhodno da,pa krijam pa lazam pa si vikam zosto lazam za ubava rabota.Sea koga veke znaat najbliskite neme ni prasuvaat niti moram da krijam.
Ne,iskreno neme zamaraat za gluposti i nemi postavuvaat 100 prasanja.Onaka opsto kako sum kako se osekam da nemi treba nesto pomos,da nemi se jade nesto.Sega podobro barem ke imam poveke pomos ako mi treba
Ќе го прашам утре гин. за секој случај ама помала штета ќе напраам на деп. Него ли дома со брич. Исто со години одам кај истата на депилација и до сега ниту еднаш не сум закачила бакт. Фала ти на советот, баш ми требаше да слушнам ваков муабет, со првите 2 бремености уште од позитивен тест кажав на најблиските, на работа исто така.. а сега толкав страв имам ни можам да споделам ни да се издравувам. Ни на моите не сум кажала а секако ќе прашаат од утре зашто не сум на работа. Ќе соберам храброст деновиве да споделам бар со мајка ми, сега за сега само мм знае.. и тој кутар не може да се издрадува додека не слушнеме срце. Ајде како господ никој не е, нека не чува сите.
Taka e,kako sto e Gospod nikoj ne.Imame pravo dase raduvame na ovaa nasa sreka,i najbliskite so nas.Jas deka go osetiv na svoja koza i nemie ubavo civstvo i poveke strav i nemir mi vleze bez potreba.Raduvaj si se i uzivaj si vo bremenosta
8+4 денес и искрено освен градите што ми се по цврсти и на допир малку болат друг симптом поизразен немам... Јаките мачнини ме држеа од крај на 5та до кај 7+ нешто, после имав баш изразен апетит со повремени киселини сега од вчера се осеќам по добро да речам по умерен ми е апетитов, можда мирисот ми е изразен ама не премногу и стварно не знам што да мислам не дека ми беше убаво со мачнини и нон стоп гладна ама вака чудно е и само се прашуваш дали е нормално или не..
I jas osven zapekot i hemoroidite,pustanjeto krv na nos,zatnat nos i edno vreme zgolemen apetit nesum imala nekoi poteski simptomi,fala mu na boga sve e ok eve teram 11+3 nedela.Taka da nese sekiraj ako nemas nekoi poizrazeni simptomi
Се надевам е така, предходната бременост имав умерени симптоми ама си траеа до кај 12-13 недела, овој пат не е така. Не за џабе секоја бременост е различна.. Утре сум на контрола па ќе пишам како е бебче
Devojki dali vi pustija isplata za kleksani? Na 9ti maj podnesov za 35 kleksani 5845 den mi odobrile javiv da prasam no gledam nema seuste isplata..