До 18 недела се боцкав ама од што ми беше страв да ги прекинам, инаку ми рекоа во 5 недела да ги прекинам што ми беше некако многу рано... И не послушав. Сега сум 32 недела и уште сум на Утрогестан, иако ми рекоа да ги прекинам некаде во 20 и некоја недела. Исто не ги прекинав.
I mene lazarevski od 11 nedela mi namali na ednas dnevno Ciklogest vaginalno,moze i jas netrebase dago namalam
Јас си мислам дека нема штета од прогестерон, овие инекцииве Пролутекс се изгор скапи, па ај некако ги прекинав, ама другово Утрогестан не е на одмет секако, барем сум мирна знам дека сум покриена со прогестерон.
Jas prolutex kako terapija samo edna imam primeno pred transfer.A ciklogest stavav na 12h,sega na 24h
Женски да ве прашам дали знаете дали е нормално дали некој имал во рана бременост температура до 37 со 4 веќе 8 дена се качува и намалува?
Девојки здраво. Јас сум во Шеста недела и имам сеуште повремени болки како за добивање. Нормално е тоа?
13 недела сум бремена Денес бев за микробиолошки брисеви и пап, при зимањето на брисевите осетив болка и имаше крв докторката ми рече дека е нормално, сега немам крв, но имам болки во стомакот какo да ме сече. Дали е нормално или? Благодарам
Zeni..7+6 sum. Bev vcera da slusneme srce, seuste nema. Dr, veli deka mozebi e zacnato pokasno. Isto taka sacusot ne e so pravilna forma. Mi rece za edna nedela da odam pak da vidime. Umiram od strav.
Јас на твое место би отишла да испитам два пати бета. Да видиш дали расте или опаѓа.. се надевам дека ќе биде се ок и дека ќе слушнеш срце ❤️