Првпат на одмор со друштво

Дискусија во 'Слободно време' започната од Waka-waka, 6 јули 2010.

1. mia993

mia993 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    140
    На 17 години во охрид ахх :lol:

2. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.253
    Допаѓања:
    13.903
    Eeeej, одамна беше, сега кога ќе помислам ме фаќа жал по тоа време...:( Мислам дека беше кога завршив втроа средно, значи на 16 години. (Ако не ги рачунаме оние летувања во основно од школо во детските одмаралишта). Убви времиња, еееј, камо да може да се врати.....:)

3. peperutche21

peperutche21 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2015
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.004
    После 3та гоодинаа средно во Охрид...

На twilight123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. twilight123

twilight123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    505
    после втора год средно бев во охрид и минатата год после трета год средно бев во охрид со истото друштво, оваа година бев само со две другарки во грција во калитеа, сегде ми било супер сакам пак

5. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    31.221
    Првиот одмор со друштво како и на повеќето млади ми беше во Охрид. Супер си поминав а и не е којзнае колку тешко за снаоѓање. Многу е важно да се внимава со трошоците и средствата правилно да се распоредат за да стигнат до крајот на одморот. Исто така важно е да се пазат личните работи, особено на плажа. Во вода само влегување на групи доколку се носат телефони, апарати и пари. Внимателно со сончањето и конзумирањето на алкохол. Чуството за прв пат сам со друштво е супер, никој не те ограничува, може да си дозволиш навечер да си заглавиш, да одиш каде сакаш а при тоа да не мораш да кажуваш се дома. :D Само за се треба памет во глава, да не испадне некоја глупост која ќе го уништи одморот.

6. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.713
    Првиот одмор со друштво ми беше во Охрид, се подразбира со другарки, преубаво беше се’, освен некои ситни недоразбирање во организацијата, зашто бевме 5 и секоја имаше некоја своја желба, ама некако се усогласувавме. Сите движења и активности ни беа со мера и во граници на нормала, по дискотеки не одевме, само плажа и навечер на кафе и десерт. Генерално се’ беше ок, немаше никаков проблем.

На KuklickaMoja, Lovelybaby<3, Soncence3 и 3 други им се допаѓа ова.