Мене првиот кисс ми се деси пред 2 месеца. Правевме еден проект цела група кај типчето шо го свиѓам.. И мислам дека надвор збрмчи еден хеликоптер фрлаше летки од озгора и сите излегоа да гледаат. Истрчав и јас и овој не излегол и ме фати за рака и ме повлече блиску до него. Бев избезумена па се сеќавам само дека рече: „Ова го чекав“ и ме залапа.. . Утредента, а и после тие денови кога се гледавме постојано ми се смешкаше, а јас се топев . И до ден денес кога ќе го видам ми текнува и целата се препотувам.. Тоа беше момент што никогаш нема да го заборавам.
Во осмо,во Италија(бидејќи таму живеев 14 години) на вистина или предизвик . -поглупо да се чуствував неможеше нели? -епа нели,нели!
пааааа ме баци а јас таква неискусна избегав и утредента ми беше срам заради тоа што избегав а не останав затоа што чуството беше прекраснооо
Е што има глупаво во тоа? На уште колку други девојчиња првиот бакнеж им бил преку играва ехееее. Му ја секираш за еден бакнеж
хахаха мене првиот пат ми беше како камен да бакнувам..ех ама ај да раскажам од почеток.Верувале или не јас имав бакнеж со дечко ми после 8месеци врска и тој бакнеж го договаравме цели 3 месеци и кога требаше да дојде јас само кога го видов сакав да фатам магла ама останав..кутриот ни тој искусен ни јас и кога фативме како дечиња а бе полош бакнеж да не видиш како да сме на северен пол и да ни беа устите смрзнати..абе катастрофа ама секој ден стануваше поубо и денеска ко ке го видам абе што да ти кажам лапанјее до даска ама првиот бакнеж беше
Се случи летото 7мо накај 8мо. Он покуша француски, јас пола француски-пола збунето. Траеше 4 секунди можда. Некоја глупа приказна беше. Да не не видела таа што го сака, па да настанела масовна тепачка и сл. Али вториот бакнеж траеше 2 недели! Маратонско бакнување. Заспивав негде низ сокаците на Крушево. Абе деца бе!
уфффффф само као ке ми текне...беше веднаш по завршување на 7одд и памтам дека изодевме може 5 километри дур ми текна да ја пољубам, значи буквално за се си кажавме само не ни текнуваше на она за кое тргнавме и така си ја гушнав и ја залапав и памтам дека ми беше језиво и многу чудно што имаше туѓ јазик во уста кај мене али за брзо време се навикнав @Natasa епа ем мало бев ем срамежливо ем несигурно, едно е да слушаш муабети за тоа а друго е да го направиш ама затоа сеа идам директива
Вашиот прв бакнеж Мојата прва љубов сеуште траее...Кога ќе се сетам на мојот прв бакнеж сеуште се смеамм.... Но неможам да речам дека не ми беше убавоо...Бевме 5 одделение дететоо(сегашниот) многу ме свиѓал, и јас му рековв дека ако ме сака ќе ме 4ека до 8 одделениее....Тојј беше изгледа многу вљубен и ме 4екаше...И во осмо тоа се слу4и...И се уште сум во врка со негоо....иииии многу ми е убавоо...
Е Монке, ич да не му ја мислиш и секираш - мојот се случи на 16, скоро 17 и не ми е ниту мака, ниту пак се осеќав незгодно дека беше малце касничко, барем беше со некој што навистина ми значеше и ... лигав, ама ај, ко за прв пат помина некако.
Бакнеж што ќе го памтам цел живот. Пријателчето ми ја лапна цела фаца Ај тоа, туку и ме излигави! Мислиш крава ми донеле да ми го замие суратов. Страхотно, али како и да е, кога и да се потсетам на тоа се смеам Едит: Уште по страшна беше сликата кога тргна да ме „бакне“. Нешто у овој стил. Спојлер мх, мх.. Сочно.
Незнам дали имам говорено на темава ама првиот бакнеж не беше толку посебен отколку бакнежот со М Кога се бакнав прв пат со него заборавив на сите проблеми.Се осекав преубаво.А потоа следеа уште многу