1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Уух го памтам, во 8мо беше. Беше како во филм( бар така си мислев) не очекував, ни тогаш во тој момент, ни со таа личност :| . Испадна да останеме сами и зборевме нешто и оп он ме крева, ме врти во вис неколку круга, седнува и ме залапува. И ја останав :o незнаев што да му кажам. Незнаев ни дали ме свиѓал, дали ме засвиѓал многу чудно, а и убаво беше. После се фативме, али не идеше и прекинавме после 2 недели |( . Убаво беше. Бидејќи многу полошо го замислував првиот бакнеж :lol: .

2. supersonic

supersonic Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    49
    Хипице, не знам на колку години ти се десил кисот, али истата фора му ја направив и јас на тој што ми беше прв! :D Зашто имав 15 и до тогаш сите околу мене веќе беа стигнати до third base а јас фино лепо корпи на сите страни и си фаќав прашина од чекање за ‘‘правиот‘‘ :D .. битно ми успеа камуфлажата, само што никад не му признав дека ми е 1.

3. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Еми ајде и мене ми дојде редот за првиот бакнеж...тоа беше вечерва и којзнае кој ужас бев :tmi: :$ :$ ...инаку немам ни пеперутки ни крокодили у стомакот,сега единствено се тресам од студ :lol:

Инаку му кажав дека ми е прв пат и многу се изненади со оглед на тоа дека сега децава уште од 5 одд се муваат,а јас сум прва година...и такаа само ме фаќа срам кога ќе ми текне кој ужас сум била :$ ...а инаку да ве прашам нешто...забите ви се чукнуваат ли додека се лапате ? :rofl: :rofl:

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    не, ама ќе се навикнеш со време, ќе видиш :)
    :lol: изивни ама бајаги смешно ми дојде ова болдираново :D
    Немај гајле, не да ќе се уходаш, мака ќе немаш!
    и те смува а, нели не ти беше баш по кеф излегувањето ;) Жени!

5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    ^Ајде, честитки за првиот бакнеж.
    Иначе мене не ми се чукнуваат забите, освен кога нешто се смееме и бацуваме истовремено, ама не се секирај... Со тек на време и со вистинските чувства се доживува и вистинскиот бакнеж

6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029

хахаха знам и мене ми дојде смешно додека го пишував..и да,ме смува иакооо ич не ми се испаѓаше...ама баш ич,ми се плачеше од самата помисла :rofl:

А теди,фала на честитките,инаку се смеев додека се бакнувавме па можеби затоа :)

7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^ Со тек на време нема да ви се судираат забите! No te prokupes :lol:
    И ај со среќе првиот не се заборава, али јас ја иам судбината да го гледам секој ден на тв :rofl: И да многу ми е смешно!

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Poppy

Poppy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    Првиот бакнеж ми беше летото кога завршивме прва година со мојот дечко со кој и ден денес сме заедно . :*.Бевме на роденден на еден другар и кога заврши роденденот цел клас (учевме заедно во основно и во средно повторно се паднавме заедно) излеговме и тогаш тој ме викна, као демек да ме праша нешто и јас отидов и ме залапа :lol: :inlove:

9. The.Girl.Next.Door

The.Girl.Next.Door Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    18
    Паа..беше средина на прва година! со другарки цела банда се шетавме низ град.ии цела банда машки се шеткаа..и онака почнаа со довикување и такви глупи ствари..и другаркиве..се запалија..леле леле леле што да правиме.. јас не сум срамежлив тип! Ама им давав до знаење дека не сум заинтересирана за никој од нив!! изгледа на тоа мапките највише се палат..па 3ца од нив се залепија за мене! .. Пошо јас сум дружењубива.. си се зезав со сите..и тие работи..ама ги викав ДРУГАРИ..едноставно не бев заинтересирана и толку!! ..и ај се видовме неколку пати јас и уште 2 другарки и 3ца другари од можни 15!! .. и така неколку викенди по ред и нишо не се дешава.! и најпосле овој собрал храброст..Мартин мислам се викаше!! се договоривме да се чекаме на рекорд.. јас идам накај него.. со овие другаркиве..и онсо ти енеговите..ми доаѓа и ме залапа!! и ја онака со отворена уста останав!! не ги преувеличувам стварите и не праам некој драми од нив .. и све ми бепе нормално! тој никад не ни дозна дека се неам муавно претходно.. ..ама во секој случај! незнам дали затоа што ми беше прв бакнеж или може не се сеќавам добро..ама најубаво ми беше! и после таа случка на рекорд..никад не се јави..не пиша! како да исчезна од лицето на земјата! :devil:

10. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.611
    Допаѓања:
    770
    Мојот прв бакнеж беше фуј, ништо посебно. Нормално тремата си го направи своето, се здрвив. Типот пробуваше, а јас не му возвраќав, усните ко со лепак да ми беа залепени. Но затоа следните беа се подобри и подобри. :*

11. bojana26

bojana26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3
    Како што иде работава,нема изгледа да биде во скоро време...изгубив и надеж...

12. Fyfi

Fyfi Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Lugeee..ajde helpp.. kako beshe ?? imavte li tremaa ??

13. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Па и не беше толку катастрофа :D
    Толку бев возбудена како ќе биде што ќе биде ...
    Тој беше искусен а јас изгубена во просторот и времето немав појма што да правам,му се препуштив нему и учев :) а да бев седно одд второ полугодие :lol: мала ама што да се прави :)

14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Она вистински прв, мислам дека беше 8 одд, имавме натпревар ракомет во неговто училиште, пред тоа се гледавме, искочив од утакмица и ме грабна таму, јас се збунив прво оти не очекував, ама после ехееехеее убост.. а онака со едно французинче си се бацикавме во 7 одд ама онака на суво..

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Леле, мојот прв бакнеж беше.....па благо речено катастрофа :worried: Премногу лигав (и на него му беше прв бакнеж-можете да замислите како изгледало тоа :D ). Мислам дека дури и веѓите ми беа излигавени :^) Очигледно ништо не прочитал или видел дечкото во врска со бакнувањето, па мислел дека што поводено-тоа поубаво, што поголема територија опфатена со устата и јазикот-тоа поуспешен бакнеж :!: :| За среќа, не останавме долго заедно :D (очигледно, нели)
    Инаку, се случи кога јас бев 7-мо одделение. А тој беше 8-мо. Се случи на една собиранка по дома кај другарка од маало и од клас.

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Бев 6то, 7мо одделение, бевме на екскурзија во Маврово и така на снегот со едно дете од другото одд се случи. Беше и со публика проследен :D :D Кратко траеше и не беше ништо посебен :)

17. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Се случи на крајот од прва година. :lol: Со сегашниот дечко си бевме први, но сепак добро помина. Ми се допадна многу :$ . Сепак, ние пред тоа бевме најдобри другари, се познававме многу добро па сосем бевме опуштени :) . Сметам дека тоа значително влијае на тоа како ќе го доживееш првиот бакнеж.

18. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    првиот бакнеж .. мм беше мн убав :$ бев некаде 6 то одд.а момчето беше постар 5 год од мене и пошо ја си гледаше шпански серии и си го замислував бакнежот исто како на филм и беше токму таков :$ во тоа време си замислував некои од некоја серија и се испадна како што си замислував :D

19. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    првиот бакнеж беше :puke: , ко да се бакнував со веш машина :P се случи на нова година во 1ва средно со едно детенце кое воопшто не ми се допаѓаше :)

20. LUNA.girl

LUNA.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    135
    Првиот бакнеж...ех како да опишам...еве вака
    ПРИНЦОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЖАБА :?: :?: :?: тоа беше мојот прв жабји бакнеж :D :D