1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. Punk-Girl

Punk-Girl Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Фала :) Поззз :* :* :*

2. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    Хихиих..овоа како јас пред 2години :$ :$ Јас првиот бакнеж го имав летото после прва година средно и ни не осетив дека ми е прв а богами ни типчето не го усети тоа..ми беше страв и срам ауууу до немајкаде.. :lol: ама немаше бегање а јас не сакав да знае дека сум ептен свежа и ете бидна па се изненадив колку сум била добра во тоа.. :?: :$ :$

На Name, lolita97 и Punk-Girl им се допаѓа ова.
  3. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    4.555
    На 15 год ....беше грозно , лигаво , сплеткаво , и неговиот јазик беше кај мене во грклан......толку знаеше и тој што прави.

На vale.96 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Royal

Royal Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    5
    Малечко си уште ,имаш време и за тоа.зивеј си го зивотот кедојде време и за тие работи. :inlove:

]

На Punk-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Somerhalder13

Somerhalder13 Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    Јас првиот бакнеж го имав во 7мо одделение и беше многу убаво .И секако дека ми беше прв бакнеж ми беше многу срам за разлика од сега :lol:

6. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    јас првиот бакнеж го имав во 7 одделелние а замислете тој беше 6 лелеел кога ек ми текни за страмота со помали

7. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    Леле леле кога ќе ми текне комедии живи :D .Бев 7-мо одд и другарката ме напна као ајде што чекаш а јас па не страм ми е ова она и така ме договори она со едно дете што ми се свиѓаше тогаш.И излегуваме друштво и он ме вика на страна си седнав јас на едно ѕидче а он застанал пред мене и вртиме глупави муабети а јас цела се тресам и едно време он ми вика ладно ти е И јас таква да да :D и оп едно време ме пољуби и стигнувам дома и после цел месец си мислев на бакнежот :D

8. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.757
    Допаѓања:
    6.415
    леле господи.ми се случи пред три години со типот во кој бев вљубена.во неговиот стан.леле мајко нозете ми се тресеа.море целата се тресев.а за пеперутки во стомакот да не ви кажувам.бев пијана па ме носеше на раце.аууууууууууу никогаш нема да заборавам.една година подоцна со него за прв пат имав однос.но не ми беше така убаво.јас неискусна а тој не знам уште која не ја беше легнал.но за тоа дознав многу подоцна каков бил.

9. little-bunny

little-bunny Активен член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Првиот бакнеж ми беше на 13 години т.е. распустот меѓу 7 и 8 одделение..
    Значи беше НЕШТО ПРЕКРАСНО!!!!! :D Не го знаев многу, ама го сакав :D
    Инаку не беше ништо страшно колку што си мислев дека е ... А чувството...Ах, не можам да го опишам ! :D

10. natashaaa

natashaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    5
    Девојки да ве прашам нешто..бидејќи мојот прв бакнеж кје се случи вечер (aко пак не избегам )
    кажете ми дали да џвакам мастика,и што треба да правам со јазикот :$ :?:
    фала од напред :D

11. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Опушти се и немој да мислиш како ќе биде

12. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Препушти се на дечкото :P доколку тој е поискусен, а ако не е ке се научите :rofl:
    а мастика може да си имаш в уста...
    Јас првиот пат ја плукнав, а дечкоми имаше мастика.. :)

13. Neny12

Neny12 Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Luge jas imam fiksna proteza i seuste go nemam doziveano prviot baknez ne znam sto da pravam dali da probam !
    Koga stanuva zbor za toa jas postojano begam kako sto kaza Natashaaa. :*
    Help pls

14. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Протезата нема ни да се осети, освен ако не се гребете со забите хаха :D се шегувам, не се секирај, немој тоа да ти биде пречка, опушти се, не мисли на тоа, и имај мнооогу самодоверба ;)

15. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Пробај нема потреба да бегаш и што е толку страшно ако имаш фиксна на некого ако му се допаѓаш ќе му се допаѓаш и рогови да имаш на главата.
    Напред

На Sponzor му/ѝ се допаѓа ова.
  16. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    Сеуште не сум го доживеала. Не познавам девојки како мене, и тоа е дел од проблемот.

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Sponzor

Sponzor Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10

Ovie sto te ohrabruvaat se vo pravo. Ti odnesuvaj se kako da ja nemas protezata. Na onoj sto ke mu znacis nema da mu smeta, voopsto!

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Со сегашниот дечко :!: :l:

Се случи пред две години и ситно, на карневалите, после подолга комуникација и дружење. Не го планирав тоа иако чувствував дека меѓу нас постои некое посебно привлекување сепак се' остануваше на тоа. До тогаш. Таа вечер, останавме сами во дискотеката, без друштво. Атмосферата беше загушлива, мрачна со шарени и подвижни ефекти од рефлекторите, луѓето под маски танцуваа околу нас, јас богами одвај и ништо не гледав (само него), се чувствував ко да сум во транс – состојба.

Музиката ме понесуваше, танцував (обожувам тоа да го правам), знаев дека и тој ужива, после неколку моменти на игра Том и Џери, се случи, бум! :* Бакнеж или што ќе да беше?! Тоа е еден од оние мигови кои не можат да се опишат со зборови, барем јас не би можела. Се чувствува, брате! Се чувствува :inlove: . Бакнежите продолжија зад школото, под една стреа, додека во чизмите пливаа рибички :$ од дождот кој не престануваше да врне, а во стомакот летаа пеперутки.

На LittlePinky, FortuneTeller.xD, biggirlsdontcry и 2 други им се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ко сега се секавам како две усни ме допреа без јазик :!: а слушнав од соученичките дека типчето сакало реприза, ама бил спречен од едната од професорките, ни дојде во соба да види како сме сместени :D

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Radiance

Radiance Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    170
    Цел живот сум го живеал со лаги, сум лажел, ме лажеле, сум мамел, ме мамеле, сум бил понижуван, сум понижувал, се тоа со желба за подобар живот или барем што сите ние мислиме дека ќе ни се подобри моменталната ситуација ако измислиме мала лага која самата ќе не направи да се чувствуваме подобро за себе и за тие околу нас. Пред неколку години го надминав тоа чувство, научив да живеам со реалноста, научив да бидам тоа што сум. Не, ова што членката го напиша не е вистина, затоа што првиот бакнеж не и бил со сегашниот дечко, туку и беше со мене. За да се чувстувам подобро или мојата моментална девојка да се чувствува подобро, никогаш нема да се залажувам себе си дека некој момент во историјата на мојот живот не се случил и каејки се зошто сум го направил. Сегашната девојка го заслужува да го има мојот прв бакнеж, колку и преубаво да бакнува и милион пати подобро од првата, сепак нема да кажам дека првиот бакнеж го имав со нејзе. Ова го напишав само како потсетник за сите они кои размислувате на ваков потег. Размислете добро пред да напишете такво нешто. Размислете дали вреди да се брише минатото за некоја цел која ни вие не сте сигурни дали ги оправдува средствата. Па дури и во случај да помислите дека вреди да се брише минато за некоја личност бидете сигурни дека минатото неможе да се избрише од книгата на бога, може само да се покрие со мастило, но никогаш нема да се тргне од таму.

На Ligavka му/ѝ се допаѓа ова.