1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490
    Со сегашниот дечко, пред 6 месеци ... :)
    Беше 11.11.11 ... Дента и кога се фативме ... Беше баш како од бајките :)

2. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Досега сеуште го немам осетено првиот бакнеж :P

На vale.96 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    Со сегашниот дечко и тоа пред 3 ипол години, леле кога ќе ми текне како тој се прикарадуваше и ме искушуваше да дојде до бакнежот.И тап кога се случи морам да признаам немав никакво искуство,бидејќи ми беше прв дечко а и остана прв и не се страмам од тоа,се беше толку магично и мислиш лебдев во облаци и не сакав да заврши тој момент, иако тој беше многу по искусен од мене не му пречеше тоа што јас незнав многу да се бакнувам но потоа влегов во шемата, и до ден денес кога ке ме бакне мислам дека ми е првпат :$ :inlove: !

Пс.Душо моја јас се топам кога ти ќе ме бакнеш, :inlove: и те сакам најмногу и по 10 и по 20 години кога ке ме бакнуваш секогаш ке биде како да е првпат :* :l:

На LittlePinky и Virus997 им се допаѓа ова.
  4. Artist14

Artist14 Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    13
    Доста неискусно,но сепак добро... :D

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Пррррви пољубац даааавно заборављен :rofl: не жими се така е, глупост жива :D

6. blue.jeans

blue.jeans Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    35
    Мене не ми беше и нај нај.Веројатно бидејќи беше како демек сите се имаа смувано па ајде и јас да не останам покусо.Мислам не беше дотолку страшно сепак ама па и момчето малку си беше залетано дури многу.Сенасе и јас кога ги прашвав другарките тие викаа исто дека не е страшно самото ке се деси лежерно и така испадна нема потреба од учење ништо едноставно ќе знаеш во моментот лека полека :D понатаму усовршување ...
    Најбитно енма потреба од брзање јас иам другарка што еве сеа ке наполни 18 уште некој месец и сеуште се нема мувано со никој :lol:

7. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Мене ми беше ок. Дечкото беше поискусен. Се` се случи небрзинка, не ни очекував дека ќе ме бакне. :lol:

8. LolyPoP191

LolyPoP191 Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    Еххх мислев којзнае шо ќе биде ако се бакнам хахахах..ете се случи едвај чекав...со дете кое воопшто не ми се свиѓаше :envy: .ама битно беше само да се имам бакнато аххаха ми го намести еден другар мој хаха и одвратно ми беше многу,добиваш помалку отколку што очекуваш како што веќе некој спомна овде хехе.Отидовме позади едно школо..малце муабет ова она и се случи и после тоа тој пак ме викаше да испаднеме јас несакав и така го откачив хихи.Значи ништо посебно на првиот бакнеж али сепак ќе се памти :$ :)

9. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.786
    Допаѓања:
    4.818
    На денешен ден, лани :| втора година за трета. Отидовме во еден парк, почнавме нешто да муабетиме, ме гушна и цело време си велев мора да биде сега, мора :D После муабетот и гушкањето нели следи лигавењето и тој ми се внесе во фаца и некако се случи :rofl: Знам само дека кога почна си велев "мижи мижи" и така бидна :D После тоа, отидовме на друго место и таму броев колку пати ќе ме залапа :$ Броев само до 13 и после заебав :rofl:

10. someone2

someone2 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    58
    јас сеуште го немам направено мојот прв бакнеж но едвај чекам :lol:

11. Candy.222

Candy.222 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    30
    Оваа година, на 12-ти април.Со другарка ми бевме на роденден и потоа отидовме да се видиме со дечкото што го свиѓав и неговиот другар во кој другарка ми беше затрескана.Другарка ми и другар му седнаа на една клупа во паркот а ние отидовме понатаму и седнавме на едни скали.Прво разговаравме а по некое време тој се доближи,ме прегрна и ме бакна.Чувството беше преубаво :$ Потоа цела вечер и кажував на другарка ми како било :D По два дена повторно излеговме и се мувавме.По некое време престана да ми се свиѓа и иако тој инсистираше јас не сакав да излезам со него.Не беше нешто посебно ама сепак првиот бакнеж ќе го памтам како убав спомен. :inlove:

На lavce1359 и vale.96 им се допаѓа ова.
  12. vale.96

vale.96 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    10
    уште го немам доживеано тоа чувство но се надевам дека ќе биде во блиска иднина и ќе биде како што замислувам O:)

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Meне дури и гадно ми беше , а момчето пак и јазик ми пушќја :D :D мислев ке са угушам :D .Комедија бев :tmi:

14. Miss.Selfridge

Miss.Selfridge Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    17
    мнооогу спонтан природен контакт, и мило ми е што се деси со особа со која ја имав првата врска, мојата прва љубов воедно :inlove: , бев прилично опуштена првин почнавме нежно со усните и по ред следниот пат со јазик :) :) :)

15. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    На зимски распуст во осмо одделение, едвај чекав, не ми се веруваше, и ми беше најубаво ТОГАШ. А сеа коа ке се сетам, и не ми е нешто. :lol:

16. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    во прва година средно, доцна нели ? но тоа беше најпрекрасната ноќ, никогаш не сум се чувствувавала толку прекрасно нежно како тогашш

17. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Аууу вратете го тоа време веднаш !! |-) Чувството - НЕЗАБОРАВНО. Иако ги надмина моите очекувања. Првиот бакнеж го замислував нешто како грдо и лигаво ама напротвив... Неповторливо.

И доста веќе со тие прашања Како се прави ? е така фино... не е по шаблон... само прати го партнерот нека те води и све че бити у реду :*

18. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    предобар прв бакнеж пред 6 години хехех .. но тој дечко се отсели во германија откако му раскинав и денес си дошол и се сретнавме на улица :)) ..си поразговаравме малце ... многу се изненадив затоа шо го немав видено 5-6 години :)

19. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    После подолго молење ајде и јас се омрсив
    последна останав од другарките се случи во 7 мо одд
    и не беше како што очекував обично лигушење бљак, си реков ако ова е секогаш вака никогаш не сакам да се лапам -.-
    ама за среќа вториот беше дааалеку подобар со друго моче и реков тоа е тоа
    а инаку за вистински бакнеж со било кој треба време според мене :)

20. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Аууу Бруки. :worried:hock:
    Пред да се случи, судејќи по филмовине мислев којзнае што ќе биде, на седмо небо после тоа. А ова, смешно ми е кога ќе помислам. 2 минути работа :lol: и после црвенеј се. :$