Прв бакнеж

Discussion in 'Сингл' started by Princess15, Mar 27, 2010.

1. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Со сегашниот дечко, пред 6 месеци ... :)
    Беше 11.11.11 ... Дента и кога се фативме ... Беше баш како од бајките :)

2. Xepp

Xepp Истакнат член

Досега сеуште го немам осетено првиот бакнеж :P

vale.96 likes this.
  3. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Со сегашниот дечко и тоа пред 3 ипол години, леле кога ќе ми текне како тој се прикарадуваше и ме искушуваше да дојде до бакнежот.И тап кога се случи морам да признаам немав никакво искуство,бидејќи ми беше прв дечко а и остана прв и не се страмам од тоа,се беше толку магично и мислиш лебдев во облаци и не сакав да заврши тој момент, иако тој беше многу по искусен од мене не му пречеше тоа што јас незнав многу да се бакнувам но потоа влегов во шемата, и до ден денес кога ке ме бакне мислам дека ми е првпат :$ :inlove: !

Пс.Душо моја јас се топам кога ти ќе ме бакнеш, :inlove: и те сакам најмногу и по 10 и по 20 години кога ке ме бакнуваш секогаш ке биде како да е првпат :* :l:

LittlePinky and Virus997 like this.
  4. Artist14

Artist14 Активен член

Доста неискусно,но сепак добро... :D

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Пррррви пољубац даааавно заборављен :rofl: не жими се така е, глупост жива :D

6. blue.jeans

blue.jeans Истакнат член

Мене не ми беше и нај нај.Веројатно бидејќи беше како демек сите се имаа смувано па ајде и јас да не останам покусо.Мислам не беше дотолку страшно сепак ама па и момчето малку си беше залетано дури многу.Сенасе и јас кога ги прашвав другарките тие викаа исто дека не е страшно самото ке се деси лежерно и така испадна нема потреба од учење ништо едноставно ќе знаеш во моментот лека полека :D понатаму усовршување ...
    Најбитно енма потреба од брзање јас иам другарка што еве сеа ке наполни 18 уште некој месец и сеуште се нема мувано со никој :lol:

7. stefi556

stefi556 Истакнат член

Мене ми беше ок. Дечкото беше поискусен. Се` се случи небрзинка, не ни очекував дека ќе ме бакне. :lol:

8. LolyPoP191

LolyPoP191 Активен член

Еххх мислев којзнае шо ќе биде ако се бакнам хахахах..ете се случи едвај чекав...со дете кое воопшто не ми се свиѓаше :envy: .ама битно беше само да се имам бакнато аххаха ми го намести еден другар мој хаха и одвратно ми беше многу,добиваш помалку отколку што очекуваш како што веќе некој спомна овде хехе.Отидовме позади едно школо..малце муабет ова она и се случи и после тоа тој пак ме викаше да испаднеме јас несакав и така го откачив хихи.Значи ништо посебно на првиот бакнеж али сепак ќе се памти :$ :)

9. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

На денешен ден, лани :| втора година за трета. Отидовме во еден парк, почнавме нешто да муабетиме, ме гушна и цело време си велев мора да биде сега, мора :D После муабетот и гушкањето нели следи лигавењето и тој ми се внесе во фаца и некако се случи :rofl: Знам само дека кога почна си велев "мижи мижи" и така бидна :D После тоа, отидовме на друго место и таму броев колку пати ќе ме залапа :$ Броев само до 13 и после заебав :rofl:

10. someone2

someone2 Истакнат член

јас сеуште го немам направено мојот прв бакнеж но едвај чекам :lol:

11. Candy.222

Candy.222 Истакнат член

Оваа година, на 12-ти април.Со другарка ми бевме на роденден и потоа отидовме да се видиме со дечкото што го свиѓав и неговиот другар во кој другарка ми беше затрескана.Другарка ми и другар му седнаа на една клупа во паркот а ние отидовме понатаму и седнавме на едни скали.Прво разговаравме а по некое време тој се доближи,ме прегрна и ме бакна.Чувството беше преубаво :$ Потоа цела вечер и кажував на другарка ми како било :D По два дена повторно излеговме и се мувавме.По некое време престана да ми се свиѓа и иако тој инсистираше јас не сакав да излезам со него.Не беше нешто посебно ама сепак првиот бакнеж ќе го памтам како убав спомен. :inlove:

lavce1359 and vale.96 like this.
  12. vale.96

vale.96 Истакнат член

уште го немам доживеано тоа чувство но се надевам дека ќе биде во блиска иднина и ќе биде како што замислувам O:)

bluegirl7 likes this.
  13. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Meне дури и гадно ми беше , а момчето пак и јазик ми пушќја :D :D мислев ке са угушам :D .Комедија бев :tmi:

14. Miss.Selfridge

Miss.Selfridge Истакнат член

мнооогу спонтан природен контакт, и мило ми е што се деси со особа со која ја имав првата врска, мојата прва љубов воедно :inlove: , бев прилично опуштена првин почнавме нежно со усните и по ред следниот пат со јазик :) :) :)

15. indelible

indelible Истакнат член

На зимски распуст во осмо одделение, едвај чекав, не ми се веруваше, и ми беше најубаво ТОГАШ. А сеа коа ке се сетам, и не ми е нешто. :lol:

16. Sartela

Sartela Истакнат член

во прва година средно, доцна нели ? но тоа беше најпрекрасната ноќ, никогаш не сум се чувствувавала толку прекрасно нежно како тогашш

17. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Аууу вратете го тоа време веднаш !! |-) Чувството - НЕЗАБОРАВНО. Иако ги надмина моите очекувања. Првиот бакнеж го замислував нешто како грдо и лигаво ама напротвив... Неповторливо.

И доста веќе со тие прашања Како се прави ? е така фино... не е по шаблон... само прати го партнерот нека те води и све че бити у реду :*

18. female.3

female.3 Истакнат член

предобар прв бакнеж пред 6 години хехех .. но тој дечко се отсели во германија откако му раскинав и денес си дошол и се сретнавме на улица :)) ..си поразговаравме малце ... многу се изненадив затоа шо го немав видено 5-6 години :)

19. anichka94

anichka94 Популарен член

После подолго молење ајде и јас се омрсив
    последна останав од другарките се случи во 7 мо одд
    и не беше како што очекував обично лигушење бљак, си реков ако ова е секогаш вака никогаш не сакам да се лапам -.-
    ама за среќа вториот беше дааалеку подобар со друго моче и реков тоа е тоа
    а инаку за вистински бакнеж со било кој треба време според мене :)

20. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Аууу Бруки. :worried:hock:
    Пред да се случи, судејќи по филмовине мислев којзнае што ќе биде, на седмо небо после тоа. А ова, смешно ми е кога ќе помислам. 2 минути работа :lol: и после црвенеј се. :$