Форумџика на годината

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. CurlyD

CurlyD Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    4
    Прва година средно. Тогаш ми беше посебен (оти демек прв де), али сега кога ќе се сетам... страшно! :doh:

2. milenna.torres

milenna.torres Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    120
    првиот бакнеж ? па да ви кажам нема го :)

На Stoimenovska, bluegirl7 и Scrivanti им се допаѓа ова.
  3. loverce22

loverce22 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    во училишен двор :)

4. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    На одмор од школо :)

5. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Доста лигаво искуство ама од негде треба да се почне .

На biggirlsdontcry и CurlyD им се допаѓа ова.
  6. smilleyy

smilleyy Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    11
    хахах кога ќе ми текне..(кога имав 13 беше тоа) Бев на роденден на една другарка и таму едно дете (одподамна слушав ме свиѓал) и овој иде на нашата маса и се поздрави со сите и седна до мене..Ама се прави дека е смирен а тој одвај се стрпува за да ме бакне.. :lol: ии само кога заврши роденденот на другарка ми излеговме (моето друштво и неговото) ии само кага сите почнаа да ни зорат Еее суп се..бла, бла..Како залубени сте..нз што.. Вие се повеке сте блиски ии нз таму што ни збореа а ја не ме забара тоа што го влат.. :^) и само отидов да купам семки (со детето шо ме свигаше) :$ ии само кога видов овие моите си отишле.. |( не оставиле сами..ии овој вика ок ја ке те испратам..нз шо..а ја и тој колку далеку живееме..тој на таа страна на градот а ја на другата..И ја му викам да не ти е далеку.. и тој не не мие далеку.. 8) ии така одевме и правевме муабет..2156318546154 теми за 30 минути.. и одеднаш овој застана и ја се зачудив си викам што му е сега?? ии само се завртев и овој ме бакна.. :$ ии ја..нз шо да правам незгодно ми беше :?: ама то срцето мислав дека ке ми излезе од среќа.. :$ ии ок ме испрати..Ама цела вечер неможев око да сколпам.. :inlove: и така и утрето пак се сретнавме ии пак се бакневаме .. ии се до ден денес..така.. :wasntme:

На LittlePinky, Linn1, Stoimenovska и 4 други им се допаѓа ова.
  7. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    не ми носи никакви чувства ни емоции ми се допаѓаше детето, но не го направив од некоја детска љубов, туку повеќе од радозналост бев 8мо одд и тогаш заклучив дека првите работи можеби е подобро да се внимаат каде и со кого ќе се случат, бидејќи засекогаш остануват први и нивната реприза не е можна повеќе. :)

На swath.a и Macushkaa им се допаѓа ова.
  8. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    први пољубац давно заборавен :lol: мислам дека беше на 13 год

9. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.494
    Допаѓања:
    3.972
    Хахахха лелел мајко мила не сум билна нормална ни јас ...
    Типот искрено убав беше а прв бакнеж ми беше со него за да видам како е и тоа беше 10 секунди хаха
    детски мозок 14 години тоа е :)

10. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Прва година средно :lol: Не беше нешто многу спектакуларно ко на филмојте

11. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.973
    Осмо одделение...Еден симпатичен тип од др град со кола 18 годишен дојде само да се запознаеме...Наредниот ден пак дојде и ме бакна неочекувано, и после пак сакаше да ме бакне , и му влепив еден силен шамар..Ке се онесвестеше кутриот..:( Незнам од кај таа сила во мене, па толку силно го удрив..ама ако си го бараше, си го доби..Пошто му бев кажала дека имам др симпатија..хихи
    А после вистински бакнеж беше у прва средно..со симпатијата :D ама веќе не сме заедно

12. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    летото кога завршив 7мо :lol: мало бев ама пуста радозналост :rofl: тогаш дури и ми се свиѓаше детето и тој како 2 год поголем демек ќе ме учи.. оф мори мајкоооо кога ќе се сетам :D страшно беше, лигаво :lol: ептен кратко траеше, мада дента и се фативме со дечково и дури 4 дена одевме! :D и јас го откачив ]:) кога ќе го видам ден денес (во иста населба живееме) ми оди кеса на глава да си ставам, како сум можела да си дозволам тој прв дечко да ми биде :fubar:

13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Мислам дека беше на 16...или 15 :^) одамна. За стара нова година бев излезена со поголемо друштво и таму се најде тој. Да не ме убедија другарите немаше ништо да биде. Понизок беше од мене...и плав (нејќу плави машки). Бакнежот беше мн. лигав и мислам дека имав плунка на цела фаца |( После божем требаше да идеме, ама се видовме мислам само уште еден пат и тоа беше тоа. Како за прв бакнеж и не очекував повеќе :)

14. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    На 15г...иначе не беше ништо посебно...избрзаав и се кааам ама то ...инаку како да беше испланирано све тоа...ама чудо некое детето ми се свиѓаше до дента коа се сретнав со него.....кога го видов :o веќе не ми се свиѓа :D замислував дека се ќе биде поразлично ама ништо :( па ништо не ни осетив ни пеперутки ни црви ни нишо :D свеедно ми беше .....тоа го направив пошо ќе испаднеше дека го залажувам и ај бидна то е :) повеќе среќа следниот пат :D

15. Fancyx3

Fancyx3 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    мххх .. првиот бакнеж..па чуден беше ... тој бараше мастика а јас немав и тој ми рече ко ќе ти ја земам мастиката од уста и ја се свртев и ме бакна .... хаххаа и ми ја зеде мастиката :lol:

На N1ky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    Првиот бакнеж хммм уште пред да ви раскажам се смешкам за тоа :lol: нема да го заборавам никогаш т.. се случи во 8 одд .. беше долгоочекуван .. па вака две години пред тоа бев вљубена во еден тип .. тој е 2 години постар од мене.. учевме во исто школо,го гледав секој ден,излегувавме заедно во друштво.. и тој беше вљубен во мене но ниеден не признаваше прв .. имаше месеци кога нон стоп се допишувавме преку пораки а кога ке се сретнеме само едно смешкање и другарски поздрав и ништо повеке.. дечково се појке ми се приближуваше ама јас нешто глумев тој период и гордоста не ми даваше да попуштам..
    една вечер во јуни излегов со другарка ми со надеж дека ке го видам,бидејки го немав видено 2 недели .. ние две разиграни во дискотеката, јас случајно вртам поглед и гледам како влегува и тој.. затреперив целата, бев мн срекна таа вечер..дојде се поздрави ме гушна и замина на другиот крај со негово друштво.. едно време ми стана мн жешко внатре бидејки беше преполна дискотеката и решив да излезам сама надвор оставајки ја другарка ми внатре со нејзина братучедка...си седнав јас на една клупа и онака замислена во него си ги читам пораките .. го здогледувам него како иде кон мене јас целата ваква :inlove: :whew: оти незнам што да му кажам..си седна фино лепо до мене..здраво здраво :D јас земав се поместив на другиот крај на клупата :rofl: муабетевме т.е се довикувавме хахаха ... посакував да му се фрлам во прегратка ама рекон не подобро не ..зборевме општи муабети,допирните теми ги одбегнував.. помина пола саат и јас иако нејкев реков дека ке влезам внатре да не седи другарка ми „сама„ и во истиот момент станав од клупата направив два чекора,веке бев свртена со грб накајнего..заминував.. кога тој ме фати за рака..јас кога се свртев да го прашам зошто ме фати тој ме гушна силно и почна да ме бакнува нежно..бакнуваше прекрасно..преубаво чуство..никогаш нема да го заборавам..уште ми летаат пеперутки кога ке ми текне на случкава...тој беше мојата прва,вистинска љубов.. излегувавме заедно незнам точно колку месеци и незнам зошто не продолживме.. така избравме и двајцата..единствена личност што никогаш не ме повреди.. после година дена имаше период кога не се гледавме,бевме во врска во исто време и тој и јас .. нашите врски траеа по една година ..јас не престанав да мислам на него ни тој на мене ..ми пишуваше понекогаш дека ме мисли..откако се сретнавме .. тој се остаи со девојката после месец и јас со типот што одев .. само за да бидеме заедно..пак почнавме да излегуваме.. пак траеше неколку месеци.. тоа можам да речам беше последниот период од нашата средба.. тој замина во друг град,јас матурирав и заминав од државата.. го немам видено со години скоро 3 .. сеуште помислувам на него .. сигурно се променил би сакала да го сретнам летово кога ке одам во македонија..онака другарски,ништо повеке,сигурно си има веке негов живот како и јас .. нашето поминало .. само знам дека нема фб :rofl: :rofl: и дека не е женет ахахаахах

сите по две три реченици а јас цел реферат напишав :rofl: :rofl: :rofl:

На White Cat, Crumica, mila1111 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    хм... секогаш ке го паметам првиот бакнеж... 12 години, 6 одд со дечко 1 година постар од мене, и на него му беше прв бакнеж и на мене, се видовме,ама него го беше срам и не се бакнавме,дотогај бевме во врска ( деца) и после 2 месеца се бакнавме за првпат, НЕШТО Најубаво, потоа одевме 1 година.... Ама кога и да го видам ми буди стари спомени...

18. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Сум го немала првиот бакнеж сеуште. :$

На sm1zla му/ѝ се допаѓа ова.
  19. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    18
    Охооо, првиот бакнеж ми беше во осмо одделение, многу бев возбудена, како ќе биде, што ќе биде ... Па дали е висинскиот за тоа, небаре принцезата треба да ја бакнат :lol:
    Интересно беше во секој случај :)

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    6.535
    Знам дека имам пишувано во темава, ама ај пак. Не ми се верува дека од тогаш има поминато полни 3 години и еден месец. Кога ќе поминам крај местото каде што бев со него, просто се наежувам и се присеќавам на тој ден.. Хах, не дека се каам, џабе е да се каеш ама да го имав тогаш овој памет никогаш не би се смувала со него. И не, моментот беше далеку од магичен, иако целата се тресев, чувството беше како тоа секогаш да сум го правела, беше избрзано и.. едноставно не беше убаво. Кога некој ќе ме праша, еј тој ти беше прв, дури не ми се ни верува, се осеќам ко никогаш да не се случило тоа. А уште кога ќе се сетам дека тој тогаш ги имаше истите години што ги имам јас сега, па дури и поголем беше, аман бре Блу, со кој памет..

Искрено, тогаш првиот пат го памтев по убаво, се смеев целата ноќ и неможев да заспијам, ама сега, сега не ни сакам да се присетувам на тој прв бакнеж.