Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Луѓее леле :$ вечер треба да се мувам (прв пат ми е) ии луѓе нз страв ми е да не се онесвестам кога ке ме баце (ко Хурем султан и Величествениот) хихии..стварно уште сега се тресам :$ кажувајте шо да праам?? ии ко за беља кога се срамам црвена сум ко френка (домат) ЛУЃЕ НЗ ЗАШО АМА МН СЕ СРАМАМ :$

На Macushkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не знам колку ќе ти е од корист и дали ќе прочиташ, ја само ќе ти речам убаво да си ги измиеш забите :D и да бидеш ПОТПОЛНО опуштена и да не се срамиш. За се има прв пат, па така и за твојот бакнеж.
    Ајде со среќа.

На sm1zla и pamelche им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.792
    Допаѓања:
    100.377
    Леле беше ужасен...

премногу јазик,премногу се,мислев ке ме изеде.Само чекав да извади од џебот сенф и кечап да ме полее и свари..

Бљак,А и секој нареден беше без врска затоа и врската ни траеше едвај 1 месец..

тага,мака,фрустрација.... :x

4. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Леле кога ќе се сетам колку ми беше сраммм хахаха дури и пред да се бациме се предомислив и сакав да си идам пошо целата се тресев..ама добро е не поминав толку лошо :lol:

5. Ruby.rose

Ruby.rose Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    127
    И така јас бубалица... мојот прв вистински бакнеж беше една недела откако наполнив 16 години :$
    (ако не се смета тој од 7одд, ама тој беше само :* , ама уште си го памтам и си се смешкам кога ќе ми текни :tmi: )
    Толку долго го чекав и на крајот дојде неочекувано, од некој што воопшто не очекував. Машково 2 години постаро од мене, го видов на училиште и ми се допадна, ама се остана на тоа... и по неколку месеци почна да ми пишува на фб, па ме испраќаше од школо на тренинг :lol: , па му врзав едно 1000 лаги за да не излезиме заедно, па се вљуби во мене, и така се бркавме 1 недела, и ми предложи, па му мавнав корпа, и се мувавме само :$ хихихихихихи
    и сега моментот на бакнежот.... ххахаххаха :rofl:
    од школо си одевме заедно, па ме убедуваше да се фатиме и зошто не сакам, и слични глупости, и се помири со тоа :lol: , па тука патиштата ни се разделуваа (буквално) и застанавме да се разделиме, и ми вели (цитирам) : Можи да те бакнам? и мене ми беше жал за него, и како ме гледаше со неговите сини очи, па реков можи, и ме залапа... беше симптично, убаво, ама не баш како што очекував дека ќе биди... важно цела недела после тоа ми светеа очите... ххаххаххахахахах

На Clementine и potterholic им се допаѓа ова.
  6. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Јас имам скоро 17 и уште не сум го имала првиот бакнеж.Во 6то-7мо си викав мала сум.Убаво беше детето што ми помуди,и мој другар проба да ми го мести и ја се раскарав со него.Си викав мала сум сеуште.Но и не се каам поради тоа,бидејќи испадна дека е голем женкар и додека он ке ми беше прв,ја кај него ке бев само една од многуте што ги мувал и немаше ни да ме памти.Не можам да поднесам кога некој ради реда се мува.За да се мувам со некој треба стварно да ми се свиѓа и да го знам детето бар некое време.Не ми е јасно кога некој прв пат ме гледа и одма ми понудува.Со тоа ми кажува дека му се свиѓа како изгледам и сака само да ме мува,бидејќи ако некој сака нешто озбилно со тебе ке треба прво да те упознае и да види дали му одговараш у карактер,а не само убава си-ај се муваме |( .Или уште посмешно ми е понудување преку фејсбук :^) (зборам за некој со кој не се имаме видено во живо).Во 1ва-2ра ми имаат доста понудувано,ама се така некој деца што прв пат ме гледаат,на журки и слично.Можда работата е во тоа што цело време излагам само со женски,па нема многу машки што ме знаат подолго време,односно што се дружеле со мене.Нема асални машки и мислам дека ке ме смуваат само и после ке ме оговараат кај сите.Бар така прават тие што ги знам.Не се имам мувано и сеа дури ми е срам на 17 години да не знам убаво да се мувам.Сигурно дечкото ке очекува многу добро да се лапам со оглед на годините. :worried:

7. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.448
    Мојот прв бакнеж беше со еден дечко кој е постар од мене 4 години...И отидовме и кога ме бакна , толку ми се згади незнам зошто, ми дојде нагон за повракање и јас кутрата му избегав и го оставив сам да седе...ццц кој резил :^)

8. Prilepcanec

Prilepcanec Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Знам дека е долго ама ве молам прочитајте...

Машко сум од Прилеп, 21 година. Верувале или не сеуште не сум го имал првиот бакнеж. И не само тоа, никогаш не сум излегол на само со девојка која не ми е блиска другарка. Нема да навлегувам во причините зошто, туку само ќе кажам дека во основно и дел од средно немав асално друштво поради тоа што према интересите не се вклопував многу со луѓето од мојата околина, па затоа и не излегував многу. Значи проблемот не е дека сум премногу срамежлив, грд или глуп.
    Последните 2 и пол месеци се допишувам со едно девојче кое стварно ми се допаѓа и не сакам да ја пропуштам оваа шанса (како и многу други претходно) поради истите глупави причини. Муабетот ни оди одлично и мислам дека насетувам некаква заинтересираност кај неа. Не ми е проблем да излеземе, да прошетаме, да помуабетиме и сето тоа, проблемот ми е тоа што не можам да го направам првиот чекор кога се работи за бакнување, поради тоа никогаш не сум иницирал средба со некоја која ми се допаѓа затоа што знам дека колку пати и да излеземе јас ништо конкретно нема да направам. Сигурно звучи глупаво ама не можам да се осмелам да направам нешто прв затоа што никогаш досега не сум бакнал девојче, не знам како се прави тоа и се плашам дека ќе излезе лошо и ќе испаднам како идиот (не дека и вака не сум). Освен тоа, ова девојче премногу ми се допаѓа и сакам да излезе се како што треба, знам дека не може да излезе совршено затоа што ми е прв пат и сигурно ќе бидам многу лош во тоа, и затоа сум многу нервозен. Исто така можно е во тој момент да имам преголема трема и да се блокирам, затоа што знам дека лесно се возбудувам и дека ми се тресат рацете само ко ќе ја видам, а не пак да пробам да ја бакнам, се плашам дека ќе се посрамотам. Исто така се прашувам дали некоја може да препознае дека ти е прв пат?

СИТЕ совети и мислења (па и негативни) се добредојдени. Фала ви на вниманието.

9. Blondydevil

Blondydevil Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    Прилепчанче, јас ти се обраќам сеа како другарка :)
    Немора да значи дека на првиот состанок девојката мора да се бакне. Јас на пример, повише ѓи ценам оние кои на почетокот повише време обрнуваат на муабетото, запознавањето и така во тај стил. Бакнежот може за крај, ама не мора да тре многу долку. Така девојките остануваат по заитригирани ]:)
    И да, немора да значи дека ако не си се бакнувал до сега, не си добар, биди сигурен дека ниедна нема да примети дека ти е прв пат ;) Со Среќа :*

На Prilepcanec му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anastasija98

anastasija98 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    13
    прво се плашев дека нема да знаам но партенрот ми беше искусен и добро поминав :D

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Мене првиот бакнеж ми беше на 17 години,со дечко две години постар од мене . Целата се тресев,не знаев што правам :$ . Пред да се муваме му реков дека претходно сум имала дечко,демек да не испадне дека ми е прв,а очигледно беше дека ми е прв.После ми беше срам да го погледнам во очи. Пред неколку дена се смувавме пак,па се надевам му оставив подобар впечаток отколку првиот пат :lol:

12. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    прв бакнеж на 13ипол години , муле :D си мислев којзнае што е да се бакнеш :x ти се спојуваат усните и чаос :D ама сеа ептен е фино да се бакнуваш лигички :wasntme: :D :D :D

13. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    Почеток на 7мо одделение. :!:

Ме бркаше цело лето :rofl: , јас свежо ослабена со клучни коски на вратот и испакнати ковчиња на рамениците, мада што личев како да идам после лето во Етиопија. Косата ми беше ишишана мнооогу, ама многу лошо, и искрено, не знам на која финта го уловив и ради што му бев интересна 3 месеца.

На ,,состанокот,, :D имав две другачки скриени зад скалите кај што седевме, во случај да не проба да ми направи нешто ПОВЕЌЕ. Чувај Боже да ме пипнеше, ќе го нокаутираа женскиве. Носев комплетче, жолти трењерчиња и имав лабелце. А тој, теле, бетер од мене, троа глупичок си беше и тогаш, а богами и сега.

Си поседовме што си поседовме, ме ,,исцентрифугира,, троа поасално, се видовме уште, хм, 4-5 пати можда, и на крај се разделивме од не знам која причина, еве баш се обидувам да се сетам ама ич не ми текнува. А муабетот ама ич не ми одеше со него, можда ради тоа беше.

Сите без дечковци да не се секираат, јас овој кога го уловив со уште недепилирани бркови (ми беа само избелени со трипроцентен хидроген, Г6 финта на мајка ми), има надеж за сите. :rofl:

На LittlePinky, Golden, Lovy1 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Clementine

Clementine Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    А бе луѓе какви пеперутки, какви комарци, а бе какви бакрачи! единствено што осеќав беше страв и мноите нозе како се тресат ти се чинит ке те голтнит земјава... ама сепак убо си беше, прв, па нормално незаборавен, на иста возраст си бевме ама типацот си беше искусен и така да мн ми се свиде бакнежот, пак ми вика ајде ке одиме на кале(пошто од охрид сум јас, а тој да не прајме муабет од каде..)

На GirlWhitStyle му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bubeeeeee

Bubeeeeee Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    0
    Јас од првиот бакнеж бев пријатно изненадена. Партнерот ми беше доста искусен:)

16. bebush7

bebush7 Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    5
    jas prviot baknez go doziveav na 16 god. togas bev mnogu vozbudena pred da se sluci i mi bese strav deka toj ke primeti deka mi e prv i deka neznam da se baknuvam no na krajot dobro pominav se sluci na edna klupa dodeka sedevme vo parkot i togas jas ne ni ocekuvav deka ke me bakne se zbrkav celata i taka se sluci i mojot prv baknez :D

На machhe му/ѝ се допаѓа ова.
  17. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    хаха кога само ќе ми текне на првиот бакнеж.Во лето на крај на 8 се деси :D Колку само бев возбудена пре д да искочам,леле немој да погрешам леле може нема да знам .. паника,натаму наваму хахахах,колку само бев интересна и баш кога искочив со него се опуштив и искрено ич гајле немав.Многу убаво ми беше.. :D

18. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    .. :lol: ........па се случи изненадно.....бевме на вечера со пријателите ние уште не бевме во врска и на излегување ајде да се поздравиме и стоиме така прајме муабет шо и како не чека утре со обрвските ,ме зграпчи ме привлече накај него и ме бакна....ама и тој некако изненаден од самиот себе си и бакнежот беше онака брз без здив со голем немир и трепет... :envy: ..јас како уплашена побегнав накај колата и заминав,послето се слушнавме на тел си разјаснивме тоа шо се случи ама зневме дека тој бакнеж како таков означи почеток на една прекрасна врска која траеше само 2 год...... |-)
    ...сепак скромност пред се....некои ја немаат таа среќа ни да доживеат нешто слично..... :lol:

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

На Bescheiden, Golden, LittlePinky и 13 други им се допаѓа ова.
  20. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Aleks96 му/ѝ се допаѓа ова.