Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.944
    Никаков никаков , Катастофа :doh:
    Очекувањата ми беа поголеми , дека ќе биде којзнае што .. и како се повеќе и повеќе се бакнувам , се повеќе и повеќе ми се допаѓа .. :lol:
    Да, имаше нешто магично во првиот бакнеж , нешто што ме водеше до небо , но сепак ќе останам на тоа катастрофа :lol:

2. Nigella-sativa

Nigella-sativa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    5
    пууу нешто најинтересно ! цел живот ќе го памтам тој смешен спомен :lol:

3. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Доста интересен беше.Доста искусен партнер имав :D Тој водеше,јас само се препуштив на моментот.Меџик :D

4. she-17

she-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    23
    се тресев како ненормална и кога се случи прво имаше едно бљак и после тух ама е смотано..и продолжив како од секогаш да сум знаела како и што :D :D

5. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    bev vo 8 odd,znaci imav 12-13 godini,ne bese kojznae sto,no samata pomisla deka bese prv baknez me asocira na nesto ubavo :lol:

6. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Во осмо одделение 12-13 години?! Да не е 13-14 години?! Нема врска.
    Инаку мене првиот бакнеж ми беше во осмо одделение на четиринаесет години и беше убав ;). Не за друго, туку дека беше со поискусен од мене и јас само го следев. :)

7. maca.81

maca.81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    21
    Уффф, јас за ова немам оформено мислење, гледам сите ние, горе-доле, тоа сме го искусиле во тој период од животот.
    Јас првиот бакнеж го имав на распустот помеѓу 8-мо одд. и 1 год. средно.
    Знам со кого и каде ама не се сеќавам што сум чувствувала во моментот, најверојатно не ми оставило голем впечаток и затоа. И демек идевме 1 недела и толку :lol:
    Али затоа бакнежите после тоа ми беа мммм....
    А пак сега со дечкото со кој сум веќе 2 години, секој бакнеж ми е како прв, прекрасно чуство :inlove:

8. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    првиот бакнеж :D :D :D :D коа ќе се сетам се мразам самата себе си ,не заради бакнежот тука заради типот,немаше никаква љубов туку онака чисто да пробам како е :D :D :D се случи летото коа бев 6 за 7 оделение (малце рано) и баш беше онака супер иако и тој не беше нешто искусен

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    првиот бакнеж ми беше во 8мо одд :$ и бешеее.... бљак :D чудно, ма без веза беше :^) и после две недели замислете, го ,,изневерив,, тогашниот дечко :rofl: :rofl: а уште не знаев да се бакнувам како што треба :rofl:

10. sweet.267

sweet.267 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2010
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Mene vo 6to kraj na fevruari so decko postar od mene 2 god t.e on beshe 8mo. Si mislev kojznae kolku ubavo ke bide i iako ne go "sakav" sakav da se smuvam so nego, no posle zazaliv. On demek se zaljubi vo mene a ja odvaj cekav da go otkacam. Ni vtoriot ne mi beshe ubav, 3tiot onaka i duri 4tiot mozam da kazam deka toa beshe toa :)

11. GaGa-GirL

GaGa-GirL Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    4
    Првиот бакнеж беше нашто ПРЕКРАСНОО! Во 7одд. со еден од 3год. што многу ми се свиѓаше. Се деси многу спонтано и сега сме ептен добри другари. :D

12. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    Првиот бакнеж ми се случи на 14 години и беше на задоволително ниво :lol:

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    на 14 години со тој што ми се свиѓаше :D
    живи смешки, трема... ама се на се убав спомен

14. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    мене првиот бакнеж ми се случи во 7мо,само што завршивме,јас си имав еден симпатија кој беше од скопје (како мали и си одевме на гости си живеевме со неговите родители)и кога доаѓаше кај нас сите женски паѓаа на гас.....беше ептен фраерче...меѓутоа испадна јас да се бакнам со него( а јас неискусна...пфффф)и што се случи,јас уште кога бев во негова близина имав турбуленции во стомакот(пеперутки ми летаа) цела треперев,а кога се бакнавме............мммммммммм цела полетав :angel: некако многу ми беше секси,слатко,и требаше да одиме на друго место јас:
    -Неее седи тука(ќе се бакнуваме-ќе се учам)
    После другото лето си бевме пријатели,па тој замина за Америка и сега го немам видено веќе неколку година....еееееееее детски луди години.....

15. Anita17

Anita17 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Леле тоа беше пред 100 години... хахаха детето беше помало од мене 1-2 години :lol: играевме миженка и се скривме на исто место зад едно буре. Тој ми се нафрли :$ и јас секако дека нема да се отргнам, тоа беше ееееееееј замеене хаха

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.612
    Допаѓања:
    8.463
    Првиот бакнеж...хммм криво ми е што не беше со вистинската личност и што беше избрзано.Беше пред две години,додека бев на летен одмор :) ете така,се друго си беше океј ;)

17. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Мојот прв бакнеж беше на 14 години и беше онака без врска, колку да видам како изгледа тоа...чисто од радозналост, а иначе дечкото не го сакав а идевме 2 месеци :)

18. Lover.Girl

Lover.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Е јас дефинитивно порано почнав. Мене првиот вистински бакнеж ми се случи уште на распустот после 5 одд. значи немав уште ни 12 години..хаха.. Не беше којзнае што ама добро мали бевме и дечкото беше колку мене. :D :D До денес го памтам и тоа доста јасно се сеќавам како вчера да беше... :inlove:

19. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    аххахаха.. мојот беше на 15 години.. прво што помислив после него беше дека ова го правам прв и последен пат.. бљак.. беше со мојот прв дечко со кој одев 2 месеци :D ама после го променив мислењето за бакнувањето со мојот сегашен дечко :D

20. TheButterfly

TheButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    First Kiss

Јас се сеќавам дека се случи некаде во основно,дали бев 5 одделение,не се сеќавам баш најдобро....знам дека беше помал од мене една година....се случи една вечер кога се враќав од тренинг...он ме чекаше пред салата да ме види и тргна да ме испрати дома...и кога стигнавме кај мене пред зграда се сврте кон мене и нагло ме повлече кон него и се се случи сонтано и брзо...и двајцата бевме збунети :lol: