Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Па и не баш пријатно искуство, дечкото веднаш ми се одсвиѓа после бакнежот :lol:

2. mihaela-m1

mihaela-m1 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Мојот прв бакнеж беше на дочек на нова година, на 17 години (закаснив тро :P ) Типацот као демек нешто се плеткасе околку мене некое време, кај јас таму тој, јас стом овде тој одокулу ме муабетеше и се така едно година дена до дочекот. Тро беше подрасполжен, ме викна да играме мислам фалцер беше, и проба да ме бакни и тоа 2-3 пати жилава бев не се давав, и на крај на 4 обид валда некаде ја бидна. Ама ич не ми се бендиса бакнежот. Што би се рекло ме исцентрифугита ( ама во буквална смисла ако ме свајката на што мислам). И сеуште незнам дали бакнежот беше таков само ради мене поради тоа што ми беше прв и бев ама тапаааа, врска немав што да правам, или едноставно така бакнува типо? Што мислите вие?

А да и таа вече го добив моето прво Те Сакам од машко :emo:

3. xTehUnknown

xTehUnknown Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    14
    Очекуваш да биде ненормално романтичен, убав, нежен, незнам каков и на крај се разочаруваш. :D Како што пиша и DjinTonik, така и мене дечкото одма ми се отсвиѓа и ништо не бидна од таа „врска“.

4. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Првиот бакнеж беше на 17 год и беше најубавото нешто и ќе го памтам буквално цел живот.Беше ептен случајно и не ни ми беше на крај памет дека воопшто ќе се случи со таа личност. :)

5. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    се случи на 18 год,во тој период гледав многу шпански филмови и бев убедена дека тој што ке те бакне прв,мора да ти биде прв во се,а и така беше,арно ама беше толку нестабилна личност и лигав што не заслужуваше ништо од тоа :@ ,едноставно не знаеше ништо да цени,ама касно го сфатив тоа...
    Значи отидовме во парк,седнавме на една клупа и овој клекна пред мене и само :* ,ама на устата како на образ да бакнува,и тоа двапати :* :* ,вториот пат за малку ке паднев назаднички од клупата ,се смеам кога ке ми текне :rofl: ,а после ја усовршив техниката и станав професионалец,ај да не се фалам 8)

На sugarlips му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Boomgirl

Boomgirl Активен член

Се зачлени на:
    22 мај 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    25
    Ваше мислење... треба да го известам првиот кој ќе ја има таа чест да ме бакне дека ми е првпат и бидејќи немам искуство...?? :tmi:

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Одговорот е во тебе, твоја одлука, не си обврзана да му кажеш(може и да примети, ама и може и нема да примети)па ако те праша прашај го: Ти што мислиш? И според одговорот ќе му кажеш ако ти рече дека мисли дека не си се бакнала претходно или кажи му ја вистината или држи го во незивеност.
    Ама мислам дека нема да те праша, зошто мене тој што ме бакна прв не ме праша.

На Boomgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Ех се случи многу неодамна :) нема зошто да се срамам... искрено чекав вистинска прилика,сакав првиот бакнеж да биде посебен...со некој кој ке го сакам но не беше така..
    Беше со некој со кој ни на крај памет не очекував, инаку бевме договорени за да излезиме, јас знаев дека ке испадни тоа... ама воопшто не се ни радував, ми беше многу рамнодушно.
    Не зборувавме многу, речиси одма ко се видовме и ме залапа со јазик :D (сега се смеам кога ке ми текни) знам дека првото нешто што го помислив беше: „и шо вакво е бацвањето? .. |(
    и тогаш одма како да ме облеа нешто ладно во телото, се тресев.. не почувствував ништо... дури и кога ке ме бацваше ми беше незгодно, не ми беше грозно само ми беше онака без никакви чувства или како што викаат пеперутки..
    ама после тоа сватив дека детето ми се бендисва и излеговме неколку пати и потоа со кеф си го бацвав, а и многу се подобрив дури и тој ми рече дека сум го научила да се бацва ахахах :*

На sugarlips, Boomgirl и Cloee им се допаѓа ова.
  9. sweat2

sweat2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    80
    Кога ке ми текне се смејам,колку сум била глупа очекував некој вауу ефект,а испадна друго
    тоа беше на последниот ден на 8 одд со едно типче шо ми се допаѓаше уште на прв поглед
    си седнавме на една клупа пред црква и си муабетиме и наеднаш ме заврти и ме бакна
    ептен неочекувано..ептен скиснав во фацата не ми се допадна и тој го примети тоа,ама биде шо биде и веќе не се видовме.

10. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Помислував дека првиот бакнеж ке ми биде со некој сосема друг,ама ете бидна со некој што првпат го гледам :lol: .А и не беше баш лошо.Било па поминало,веќе го заборавив тоа..

11. 0nika

0nika Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    12
    Кога се случи ваква бев и избегав :rofl: ..

Прикачени фајлови:

12. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    многу одамна леле пишувам и се смејам бидејки се сеќавам која глупост беше тоа,мојот прв бакнеж беше со човекот кој ми е денес сопруг може ви звучи глупо но мене смешно цел живот со еден човек не жалам за ништо,но секогаш ќе се смејам тој беше дечко кој имаше по две три девојки а јас си ветив дека ќе го имам бар за една ноќ се кладевме со моја другарка за мало лепиње. бевме во кафич тој не ме ни забележуваше тогаш во еден миг излезе надвор а јас по него и мојата другарка снеки по мене јас се трескам во него и тој ми вели еј полека јас му трескам шамар и му велам сељак еден ти мене полека тој стои гледа во мене и ми вели ти да не имаш проблем му велам да што зјапаш во мене тој само ме гледа и вели ти мене шамар му велам да бе па што и се вртам тој ме повлекува и ме бакна се тресев цела и му велам барем да ме импресионираше простак еден .... ќе умрев колку ми беше убаво по една недела ме покани да излеземе
    и така започна се години заедно накрај брак

На White Cat, mila1111, donkey и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.939
    Е вака беше.. :|

Само памтам, дечкото кратко ме баци после се тргна, ама мене ми се заарни, па откако он се трна си останав ваква подзината..

Прикачени фајлови:

На sugarlips, beautifullife123, mileystar и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Rockstar007

Rockstar007 Активен член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Јас уште не сум го доживеала..ама шо ке доживеам кога се срамам..незнам шо да правам..и сама се тешам ..епа ај кога ќе биде ке пишам тука и јас :) :) :) :) :) :o

На sweet-star и sm1zla им се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.001
    Допаѓања:
    51.828
    Мојот и не беше толку лош, ако го изоставиме фактот дека еден месец скоро идевме пред да се случи бакнежот.
    Не знам како се случи тоа. :D

16. Borjana

Borjana Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    и мојот не беше лош со оглед на тоа што се случи сосема ненадејно...

17. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Првиот бакнеж ми беше никаков. Некако мн ми беше гадно, а јас малечка па не знаев што да праам се тресев целата што од ладно што од страв... Сега коа ќе ми текне мн се смеам али тогаш ми идеше да заплачам , бев разочарана од првиот бакнеж (мислев дека е ко на филмовите) али сеа некако се поправи :D

18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Од куд да кренем, а да не заплачем. :tmi:

Овој мојов прв бакнеж беше со еден ко бајаги поупатен во тие работи, т.е он си мислеше дека е поупатен, ама ми го изврте јазикот во уснава ми шуплина од што страв ме фати. Си викав: А јас кај да терам со мојов? :^) Не ми остави простор ни да го пуштам мојов. :D
    Лигаво ми беше многу бре, и се повлеков, фалеше уште крајникот да ми го докачи со јазикот.

А другарка ми чуваше стража да не помине некој. После тоа не спиев цела вечер од возбудената плунка во мене.

После некоја година ми се упуштаваше младичот, од типот: Ти текнува што имавме?
    И да сакам не можам да заборавам. :D

На sugarlips, Bescheiden, theghost и 2 други им се допаѓа ова.
  19. gabbylove

gabbylove Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    хих нешто убаво неопишливо е тоа... па искрено не ни знам како се случи.. беше како на сон.. толку нежно, чувствително, неискусно.. а најчудно ми е што се случува само од себе.. без да прометиш веќе устите се "залепени".. неопишливо е тоа..леташ..

20. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    3.462
    Јас не го памтам. :|

И не, не бев ни пијана ни ништо...
    Затоа сега си пеам ПРВИИИ ПОЉУБАААААЦ ДААВНООО ЗАБОРАВЉЕЕЕЕЕЕЕЕН :rofl:

На sugarlips и Bescheiden им се допаѓа ова.