Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    2.494
    На 15 год. ненадејно се случи, се шетавме, дечкото наеднаш застана, се сврти и се деси..неможев да спијам вечерта од возбуда :D

2. kolache.99

kolache.99 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2012
    Пораки:
    666
    Допаѓања:
    808
    Беше на 03.11.2012
    Иначе имам 13,5 години :)

3. dzvezdicka12

dzvezdicka12 Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Ухууу, беше тоа оддамна! :D Али ми текнува, не беше толку "лошо" колку што очекував. :lol: Moже дека дечкото беше постар од мене и со искуство ха ха :lol:

4. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    ухууу пред 5 години се случи тоа
    Лигушење бљак

5. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Јас мојот го имав на 14 години! :$

6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Ова лето. 16 години.
    Се научив дека убавото доаѓа на оние што чекаат.
    Преубаво беше, бидејќи беше со некој што сакав јас, не колку да се рече дека ми е 1.
    Знам дека мислата ми беше, што ли правам јас и како знам дали ова е тоа, точното.
    :emo:

На Saki15, LittlePinky, beautifullife123 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. rosebush

rosebush Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    886
    Мојот беше на 13 и пол години :D И на двајцата ни беше многу незгодно и бевме многу неспретни.

8. kika18

kika18 Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    14
    znaci vaka denes treba da se muvam so eden no na nego mu e prv pat i na mene isto taka so da pravimeee?

9. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Хахаха, леле мене кога ќе ми текни на мојот прв бакнеж :$ :$
    Се случи на 15 години, и тоа баш летото, јас неискусна, а дечкото беше 2 години поголем од мене.
    Ја незнаев како се бакнува, и кога требасе да се бакнеме му го пикнав целиот јазик во уста, ќе го задусев детето :D :D . Уште се смеам кога ќе ми текни, ама не беше ништо страшно, и тој не ми се смееше бидејќи прв пат ми беше :D

10. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    684
    Леле кога ќе се сетам на првиот бакнеж,пукам од смеење :$ :D Беше на 16 години со еден дечко и тој имаше 16год,а уште и нему прв пат :D Јас па и подобра бев од него :$ :D

11. Monkey1

Monkey1 Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    E mene seuste mi se nema sluceno prviot baknez :/

На sm1zla и Boomgirl им се допаѓа ова.
  12. Moretti

Moretti Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    1.051
    Ха кога ме викна да испаднеме јас бев срекна,возбудена и уплашена :rofl: но по неколку минути разговор се случи тоа,се случи мојот прв бакнеж и сватив дека не требало да бидам толку уплашена :D за прв пат ги осетив пеперутките во стомакот..ахх тоа чувство сакам пак да го осетам.. :doh:

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Девојката над мене ме потсети за пеперутките...ни ги имаше на првиот,ни на вториот,другарките ми викаат дека не сум била женско... :rofl:

На LittlePinky, pamelche и zoki-poki им се допаѓа ова.
  14. glosipgirl

glosipgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    426
    Мојот прв бакнеж беше пред две години и еден месец.. и беше навистина прекрасно.. Толку нежно а во исто време со одредена доза на грубост. :inlove: Бевме во врска. Се разбира бакнежите секој ден се подобруваа, мислам сеуште се подобруваат. После една година од бакнежот, не бевме баш најблиски, така да јас пробав со уште двајца други, но ниеден бакнеж не беше како неговиот. А и не верувам дека ќе има таков. Сега сме повторно многу блиски, а се надевам дека ќе бидеме пак заедно. :) :inlove:

15. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    Прв бакнежж... Па се случи одприлика летото осмо за прва год. излеговме цело друштво и ме викна надвор да прошетаме демек на дечково му сметале цигарите :rofl: излеговме шетавме шетавме и си тепавме некои бош муабети и наеднаш застана и ме гушна мене пеперутки не само во стомакот туку и околу мене летаа од возбуда за малце и јас ке полетав со нив :rofl: ама кога ме бакна
    а јас поима ти немав за тој фамозен француски бакнеж :rofl:
    и ко ми го бутна тој јазикот до крајници :rofl:
    е неможев појке е дури тогаш ке се онесвестев :rofl: .ама во секој случај беше убаво ;)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    (од Српска страна извадено)

Prvi Poljubac davno zaboravjen

На Sara123, Katerinceee и marama им се допаѓа ова.
  17. offtopic15

offtopic15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    102
    Јаоооооооо бреее ...имав 15 ,21 Април..Детето ми беше другар на фб 2 години и прво пе праша го одби и после една година пак на фб змаислете и јас му викам абе не се пиуват такви работи на фб во живо и овој вика кога и јас ивкам за викенд и ивка кој ке чека и јас викам ти .И се догворивме и одам таму и ми вика и .... и јас викам што и цела ваква :geek: а детето трема го биее а јас диворак мртва ладна и он ДАЛИ САКШ ДА БИДЕМЕ ВО ВРСКА и јас .. ми ај ке пробме и овој ме зее таму на сред улица и јас викам што ме гледаш ела у парк ке си седнеме и цели такви на една клупа и јас само зборам а овој молчи милиш тапа на устата имаше и ме завлче така наеднаш и ме бакна и јас како веке да сум се бакнувала е баш така се почуствував али очекував некое појако чуство пеперутки шознам и јас лафам овој пак ме зее и се бакнавме учте неколку пати и ајде за пола саат гитла да не нема и двајцата јас со другарки и тој со другари и после сакше да се видиме после школо и јас ми беше незгодно да го дибја и ајде отидов.И теравме така 2 месеци и му раскинав баш поради тоа што беше слаб комуникативно.Детето беше смег висок симпатичен со пребуви зелени очи ама не правече многу муабет а јас без тоа се осекам како мртовец :sweat:

18. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.903
    Мојот прв бакнеж беше на 14 години :lol: :lol: :lol:

На bubuce и london-girl им се допаѓа ова.
  19. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Најдобар другар! Се вљубив во него што да правам ? :D Моите другарки на излегување го земаа под мишка и правеа муабет со него, се беше така ненадејно... Рекол дека всушност денеска сакал и да ме праша да му бидам девојка и сега јас вака спремна нели. :P После излегување секогаш седиме во мојот двор и као моите другарки ги барат дома да си одат, некоја и се јадело, некоја по WC нели хаха.. и не оставија сами.Тој почна да ме чешка по грбот хаха како што сакам јас и јас му легнав на рано. ЦЕЛА ВЕЧЕР НЕЗНАЕШЕ ШТО ДА ПРАВА ИСПЛАШЕН МИСЛЕЛ ДЕКА ЌЕ ГО ОДБИЈАМ И САМО МЕ ПРАШУВАШЕ "Што правиш?" знаејки дека ако не направам нешто утре нема да можам да го погледнам в очи затоа што бевме ептен блиско, го гризнав на вратот се опушти и бидна, инаку бех 16 :)

На london-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. london-girl

london-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    56
    Мојот прв бакнеж беше на 15 години со мојот другар,хихи :$