И јас мислев дека е којзнае што ,меѓутоа е многу едноставно ..мене ми се случи пред еден месец . И беше преубаво.. Единствено што треба да се направи е да се препуштина моментот и да се ужива ..
Imam 14 godini, i seuste se nemam smuvano,sakam da se smuvam so edno dete koe mi se svigja no istovremeno mi e strav neznam sto da pravam mislam deka neznam kako se pravi toa i dali sum mala de se muvam ve molam pomogne te mi odgovore te mi
14 и пол. и децка љубов Вака се случи: во школо со другарка ми чекавме да заврши нејзиниот симпатија. па излеговме надвор тој беше таму играше фудбал и дојде. таа се тргна бидејки тој се срамуваше хахах и така демек отидовме до кујната во школо да купиме нешто тој ме застана и ме бакна ахх цела седмица летав. и така идевме 6 месеци потоа во средно некаде се рауделивме и сега сме добри пријатели и често се смееме.
Првиот бакнеж ми беше на 12 години со првиот дечко .Тој беше постар од мене и важеше за најголемиот фраер во училиштето. Кутриот ме молеше 2-3 месеци за да ме бакне, а јас само смислував изговори и го одбивав иако бев лудо вљубена во него . На крајот ме фати неспремна и се случи... За бакнежот добив и пофалби .
Првиот бакнеж ми беше на 17 год. Дечкото беше 2-3 год. постар, а и прв дечко ми беше, божем врска да почнеме, ама ептен брзо заврши. Имав некаков страб, леле како ќе биде, тој има бакнувано, јас не знам и така... Ама не ми беше ич убаво.
хаха сп грк ли најде ама ако де шо и тоа е за човеци..инаку јас се немам мувано до сега мислам дека треба да почекам уште некоја годинка или таман сум??? т.е 14 имам
На 10 октомври оваа гoдина Не дека беше нешто како од филмовите, ама тој ми се налути бидејќи сум знаела како и сум го лажела дека ми е првпат
20 Август 2011 година бев 8 за 1 година.....Неколку пати се обидуваше да ме бакне а јас одбивав.. а понекогаш знаев и да му се скарам иако го сакав и јас тоа.. Една вечер му скисна од одбивајната, ме фати за глава и се случи што се слуши...Беше прекрасно и се се случи спонтано.Тој беше 2 години постар од мене и многу искусен
Бидејќи првиот не го сметам за случен, со бившиот неодамна што раскинавме..јеби га живот иде даље с њим или без , убаоо беше, не се лигавеше, а и не појде веднаш да ме смува...
На 16 год беше. Катастрофално. Целата се здрвив и останав со подзината уста.. Ни да мрднам ни да претнам
ЛУДНИЦИ прв бакнеж почетокот на 1 год. средно очекував да биде- НЕШТО НЕЗАМИСЛИВО се допревме се бакнав и ме залапа целата бев круг околу устата со негови лигушки имаш ли памет бе лигуши толку не поминаа две минути му измислив нешто и му ја летнав
Хмм...лани Како за прв бакнеж беше прекрасно...можеби затоа што го направив со вистинската личност....како и да е со сигурност ке остане момент кој никогаш нема да го заборавам
Првиот бакнеж се случи на 14 години. Во другиот клас имаше еден Дарко јао брат каков фриз имаше ..Беше он така фраер,познат у школо,ова она...Ај нвм..Let's skip that part Епа вааааака..Со другарките седев на школските клупи и он помина.Тој седна до мене а овие (другарките) ко намерно си отидоа..И сега ми вика затвори ги очите за една магија.Ја цела ваква Првин се бунев,се лигавев,не не и на крај ми пукна филмот и одеднаш не знам како го гушнав и го бакнав Абе не знам после ми беше страм кога го гледав на школо и само вртев глава