Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. stashablue

stashablue Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Iskusen zgoden ubav,sto ako po prviot moj baknez so nego primeti deka ne sum iskusna i nesaka poveke nisto so mene ili sbori za toa kako sum se baknuvala ?

2. Isi-Dora

Isi-Dora Активен член

Се зачлени на:
    1 мај 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    6
    Једне ночи у Децембру кад је била хладна зима :angel: на 15 години :D

3. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    120
    НИКОГАШ ОНОЈ ВИСТИНСКИ ОД ЉУБОБ НИКОГАШ
    НЕЗНАМ КОГА КЕ СЕ СЛУЌЧИ СО ОНОЈ КЕ БИДЕ МУ ПРИНЦ

4. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    17! ;) со дечко постар 2,5 години немам поим кога точно месец- ден беше , само ќе го паметам како прв. во фини односи сме , инаку ќе умрев од срам ,па му напоменував..хаха :lol:

5. Sar4etooBe

Sar4etooBe Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    2
    Мојот прв бакнеж беше на 24-ти мај оваа година и бесе прекрасно :) не сме од ист град но таму каде што живее јас имам баба и кога бев таму се договоривме да излегнеме бидејки сме комшии си се сретнавме на раскрсницата и си седнавме позади школото што е блиску на 2-3 мин одење и си седевме така 5-10 мин правевме муабет и тој ми рече е дојди де малку поблиски и јас седнав малку поблиску до него и тој ме прегрна а јас ја спуштив главата на неговите рамена и после 26372627482 сменети теми ме бакна првиот пат само така ни се споија усните и толку а потоа пак ме бакна ама овојпат така подолго ии беше многу многу убаво :) :inlove:

6. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Може да те бакнам? А сакаш? После две три минути пак. Може да те бакнам? А сакаш? И така, ме бакна :D

7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.915
    Допаѓања:
    81.188
    А како ќе знае дали си bad kisser ако и тој е неискусен !? :?:
    Баш оксиморонско прашање. :D

8. chocolate...girl

chocolate...girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    148
    Абе хаха...имам 14 години и уште се немам бакнато, как шо се вика излапано... :D :D Ако има време..ама сите ми велат што чекаш дај да најдеме некој ххх.. :P :D :rofl:

9. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Се деси вечерва. 16 години ми беше онака опуштено , усрамена бев. :lol: Со искусен ;)

На Hipica и majicka им се допаѓа ова.
  10. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    На 17 години ама и не беше нешто посебно

11. covecee

covecee Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    6
    аууу колку многу го чекав јас тој прв бакнеж и можеби ќе ви звучи смешно но ми се случи кога се запишав на факултет 1 семестар ама се беше толку романтично ...парк..дожд... ЈАС И ОН....тие плави очи никогаш нема да ги заборавам :$

На beautifullife123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Првиот бакнеж ми се случи на 14 години...за време на зимскиот распуст...месец Јануари.Најмалку го очекував но се случи.Не се покајувам за тоа,затоа што тогаш требало да се случи тоа,да го доживеам тоа прво искуство.Искрено очекував нешто кој знае што ке ми се деси...но не беше ништо посебно...

13. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Кога и да се сетам на првиот бакнеж си се смешкам. До ден денес ги чувствувам пеперутките кога ќе ми текне. :lol: Мене тоа ми е многу убав спомен од едно прекрасно лето, 17 јуни 2009 година. Долго време ми беше симпатија, ама се правевме важни. 8) Тој беше 1 година постар и беше фраер во школо, имаше многу женски, а јас дива и ладнокрвна како секогаш. Одвај некако се договори таа средба, јас и тој, другарка ми и другар му. :D Се дотеравме со другарка ми и отидовме. Јас и тој на страна, се гледаме како телиња и се смешкаме, разменуваме по некој збор и некако бидна, не ми текнува како. Ги почувствував оние фамозни пеперутки, и најбитно не згрешив, доста добро се покажав како за првпат. :P Само што многу му бегав наназад, а тој ме гушкаше силно и ми викаше: Не ми бегај ма! :D Цела вечер око не склопив од возбуда, а утредента брат ми дозна и ме кажа на мајка ми |( Малку ме искараа и цела наредна година ме зафркаваа за него. Јас испаничив да не дознае брат ми пак па го откачив :sweat: Смотаница! Камо сега да можев да се вратам на тоа време.
    Понатаму се каравме, се дружевме, се одбегнувавме и повторно се зближувавме, често пати кога ќе се видевме знаевме да се изгушкаме на оној начин кога посакуваш некого да го стиснеш од што го сакаш :D По една година повторно се бакнавме, но овој пат беше поизбрзано и бакнежот ја изгуби магијата, потоа се скаравме и еве уште сме си лути. Ама ако, ќе си прозбориме ние пак :lol:
    Можам да кажам дека ја имавме онаа дива прва љубов.
    Многу, многу, мнооогу убав спомен ми е тоа и никогаш нема да го заборавам ниту бакнежот ниту него. :inlove:

На Barca-Gril му/ѝ се допаѓа ова.
  14. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Мене не ми беше ништо посебно. Јас воопшто не сакав ама тој напна и бидна некако. Бевме во еден кафич и тој уште од почетокот ме шмекаше, а јас него и не баш. Ми се допаѓаше, но повеќе ми се допаѓаше неговиот брат |( Јас си планирав нешто со брат му и цело време си мислев дека со брат му ќе се смувам. Брат му го знаев уште од порано и затоа ми се допаѓаше. Се случи неочекуваното се смував о брат му на тој што ми се допаѓаше. А, овој таа вечер го запознав и ми дојде и се запознавме и така наеднаш ме залапа. Ќе го памтам по тоа што ме изгриза многу на устата, и тоа тогаш јако ми беше :^) Не се каам за ова мување сепак еден вид искуство е, но од друга страна можам да кажам дека ради - реда ни беше и на двајцата. Убав беше типот, но мене тогаш кај друг ми летаа мислите и затоа не се возбудив воопшто за ова мување. Наредните неколку дена го мислев некое време и тоа беше се.

15. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.525
    Допаѓања:
    5.887
    ден прред да се фатиме.... и тоа од радозналост јас да пробам какво е :lol: јули 2010 беше
    се сеќавам бев во бела кочулка бели сандали и темно-кафено-сиви фармерки.... а имав и папараци ме следеле цело време итн... ;)
    убав момент...хах

16. LikeDomino

LikeDomino Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    25
    Првиот бакнеж ми се случи минатото лето. Со французин, кога бев на одмор 8) :lol:

17. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Првиот бакнеж во 6то одделение. :lol:
    Не знаев како изгледа да се бакнуваш,а и ми беше срам.Сепак мислам дека бев мала.Тој беше една година поголем од мене.Не беше нешто.Дури и грозно ми беше. :puke: Можеби дека прв пат.Не знам што очекував јас.Но,немав некој пеперутки..... :?: А и се нервирам по малку,бидејки не знам каде ми беа очите,но сега тој истиот не би го ни погледнала. |(

18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    ништо посебно не беше првиот бакнеж..прва година средно,со дечко што онака го симпатизирав само..
    од сегашна перспектива,мислам оти никогаш не би го погледнала :D

19. Cappuccino

Cappuccino Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    45
    Мојот прв бакнеж го искусив на 16 години :P со еден дечо кој тогаш многу го сакав (пфф сакање, детска занесеност)
    Се случи спонтано, за време на прослава на Нова година, пред едно 50 луѓе, му текна на дечково ме грабна ни две, ни три ... :lol:
    А јас пеперутки, ма какви пеперутки, цели гулаби имав во стомакот :rofl:

На Elena69221 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Therose.S

Therose.S Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    3
    Бев 8мо одд. месец мај. Го имав најнеобичниот бакнеж кој се случи верувале или не во автобус. Сеуште се смеам кога ќе ми текне на моментот...