Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. loveintheair

loveintheair Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    haha obicen baknez vo 1vo odd ahhahaha so moeto najdobro drugarce... potoa vo 7 xd i mn mn baknezi ima ponatamu xd

2. Jay-jay

Jay-jay Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    40
    kako se slucilo toa bas me interesira?! :lol: :D

3. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Се смеам кога ќе ми текне на првиот бакнеж. Се случи летото кога завршив 8 одд. И на двајцата ни беше прв бакнеж. Излеговме, седевме што седиме и овој никако да ме бакне, веќе нервоза ме фати, па не отидов муабет да му правам цело време :D колку повеќе седев толку повеќе трема добивав. Ама не му било лесно и на него, што да прави кога и тој прв пат требаше да бакне некого. И така седејќи ми вели ај ќе ги фрлиме мастиките, ги фрливме и ме бакна. Всушност повеќе осетив како забите ни се лупнаа :D Потоа повторно се бакнавме и се беше ОК.
    Таа вечер беше прва и последна вечер со тоа дете.

4. TheBrunettelady

TheBrunettelady Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    37
    На 15 години , на мојот роденден :D

5. Kaylee

Kaylee Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    22
    Мислам дека никогаш нема да го заборавам.Можам да ги заборавам сите останати неважни,но првиот бакнеж никогаш.Дали треба да се каам не знам.Го имав во вистинското време,но со погрешна личност.Тој не заслужуваше со него да го имам првиот бакнеж.Но во тој момент не размислував за тоа.Бев на одмор.И една вечер како гром од ведро небо ме праша.Јас ниту очекував,ниту се надевав.И не размислував дали треба или не.Во тој момент ништо не размислував.Си реков,па што ке биде од еден бакнеж,ајде да пробам како е,а исто така ми беше страв си викам не знам како.Не размислував дека не вредеше,дека не требаше така лесно да му дозволам.Денес,после една година реално почнувам да ги согледувам работите (се надевам),ама што било поминало,тоа не можеме да го вратиме,само да не правам повеке такви грешки.

6. Lonelyforever

Lonelyforever Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    сеуште го немам, ама краветина 16 годишна сум ;(

7. Monii4eto

Monii4eto Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    јас искрено за да го добијам тој прв бакнеж можеби чекав 1 година..но кога-тогаш се случи..бевме на летен одмор со другарките. Па чувството и не го осетив баш оти бев превозбудена дали го можам јас тоа или не сепак незнам шо бидна и како бидна ама се случи нешто . Тој ме водеше во таа ситуација сепак ми беше прв пат,бев заљубена до уши и летав на седмо небо..чувството во тој момент беше прекрасно но сега се велам подобро и да не се случеше но ете...! :lol: :D

8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.008
    Допаѓања:
    12.353
    и мене :$
    :rofl:

9. ditrih

ditrih Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    6
    на 14 години една мајска вечер ... тој беше три години постар ...многу му се допаѓав ...не очекував дека ќе ме бакне и после таа вечер еден период ми се јавуваше ми пишуваше пораки сакаше да бидеме пар ...ама јас не го сакав и од тогаш само трипати го имам видено и немам чуено ништо за него... :)

10. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
  11. anna-tessa

anna-tessa Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    22
    На 14 години, бев како изгубена, немав појма како се бакнува :rofl: но дечкото си беше фраерче, две години постар од мене ме гушна и.. :$ така бидна тоа , а сега не се ни познаваме со него :|

12. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Уффф првиот бакнеж го имав на 14 години. :puke: Дечкото воопшто не ми се допаѓаше атер за братучетка ми ме намоли да бидам со овој бидејќи на неа и се допаѓал некој другар негов и да сме ги споеле. Уффф никако можам да речам дека беше, очајно. :fubar: Секогаш се памети првиот бакнеж за некои најубаво нешто, но еве кај мене беше чист промашај.

13. frutisima

frutisima Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    Јас сум изгледа една од ретките, мене ми беше убаво, добро малку повеќе лигаво, али добро беше, се повтори повеќе пати и подолго траеа :lol:

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Си размислував на темава денес.
    Си правев споредба помеѓу мојот прв бакнж и помеѓу една појава што за малку ќе беше мојот прв бакнеж. Среќа што не бидна, трауми ќе си имав од бакнување за цел живот :D :D :D

15. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Првиот бакнеж ми беше на 15 години, тогаш мислев дека доцнам ама сега мислам дека било таман на време. Инаку момчето го сакав или барем тогаш мислев дека многу го сакам, прво ме праша за врска, а потоа следеше бакнежот. Убаво ми беше тогаш со него сакав да се случи тоа и така беше.

16. pinkberry

pinkberry Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2013
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    564
    на 14 години,тој ме бакна и ми стави јазик а јас вкочанета од возбуда незнаев што да правам и ги отворив очите и помислив -ок оваа е чудно. и потоа цело време молчевме а јас вриев од смеење зошто многу време го замислував првиот бакнеж и конечно се случи и кога отидов дома легнав да спијам ама неможев до 5 часот седев и размислував за бакнежот :$

На Milenalena му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    хаххаххах па имам 14 години и еве сега пресно првиот бакнеж..ама машково навистина беше искусно и никогаш нема да го заборавам бакнежов..прво ми беше малце чудно :?: ..ама се снајдов хихи.. 8)...ептен интересно сега сакам уште да се мувам :$ :lol: :lol:

18. FromWonderland

FromWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2013
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    38
    Се случи ден откако наполнив 15. Откако го запознав подобро излезе дека е површен идиот, ме разочара. Но мило ми е што мојот прв бакнеж беше со него, ми остави убав романтчен спомен. :)

На Loly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Frame

Frame Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    88
    Јуни, 15 години, не беше ни страшно, ни грозно, беше нежно и убаво, со единствениот што го имам сакано во животов :)

20. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Првиот бакнеж ми беше со мојот комшија кој што ми беше и прв дечко, и прва симпатија и ПРВА ЉУБОВ :lol: Ама онака само цмок со муцината :D

На Shpagetta му/ѝ се допаѓа ова.