Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    Имам 14 години и сеуште го немам искусено првиот бакнеж. Како е да се смуваш? :D :D

2. tinna123

tinna123 Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Девојки ајде некој совет и замене ... Имам страв "откапаф" на форумиве све испрочитав што после мување ова она вака така ... има едно дете мн ми се свига а и тој ми се пушта мене .. е сега ние излагаме заедно во друштво друштвото е големо скоро 20 деца и ми е страм и страв ако се смувам со детево после то во друштвово сите ке приметат и јас ке се стопам ... а и плус многу ми страв од то дека ке ми е првпат и мислам дека ке се пострамотам ке незнам да се мувам а и девојки можеби звучи смешно но дали протезиве сметаат во муванје ?

3. loveuhateu3

loveuhateu3 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Baknezot e neshto mnogu ubavo, posebno koga ti se slucuva so nekoj shto epten ti se dopagja. :) :P Jas prv pat se baknav na 14 godini i beshe super...Mislev deka nema da znam kako ama ete se bidna super...Toj ne ni primeti deka mi e prv baknezh toa.... Posle toa imav povekje iskustva ibaknuvanjeto pocna se poveke i poveke da mi se dopagja :) Ne se plashete devojki..Toa e sosema normalna rabota .... <3

4. loveuhateu3

loveuhateu3 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    prejako e.... :) :) :*

5. loveuhateu3

loveuhateu3 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Epa vaka...ushte poubavo e toa shto ste vo isto drushtvo...t.e pointereno e nekako taka... :D.. ne se plashi od tugjoto mislenje, neka ne ti bide gajle koj sho kje kazhe od drushtvoto :D ako sakas da go smuvash, smuvaj go ...! Za se ima prv pat ;) veruvaj...i jas mislev nema da znam ama profesionalec ispadnav :D hahaha ... A protezite voopsto ne precat vo muvanjeto ;) Drugarka mi ima protezi i mi ima kazhuvano deka ic ne i smetaat :) Pishi so kje napraish <3 Pozz

6. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.470
    Допаѓања:
    54.972
    Ах првиот бакнеж ќе го паметам засекогаш,повеке и од првиот секс и некои други работи :lol: беше толку сладок,сеуште се сеќавам колку го сакав детето и колку се срамев :rofl: :rofl: бев средно прва год,тој беше поголем од мене една год,се случи во неговата училница,целиот негов клас беше заминат тој остана само да биде со мене раат,ах кога ми можела да го вратам времето... :inlove: :inlove: :devil:

На loveuhateu3 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mecence99

mecence99 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Devojki pomognete :P imam 13 godini i seuste se nemam muvano, pred nekoe vreme doznav deka deckoto sto go sakam me svigja :) Pred nekolku denovi me vikase da izlezeme no mene mi bese strav zatoa sto ke m ie prv pat da se muvam, no mi napnuvase i se dogovorivme da izlezeme pa dali da mu kazam deka ke mi e prv pat sto mislite ? :D :$ :$ :devil: :swear:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Jay-jay

Jay-jay Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    40
    Само опуште се и не се преоптоварувај премногу со тоа како би требало да биде, па дали правам добро и сл. Се ќе си дојде природно :rofl: Уживај си! ;)
    Пиши ни како си помина...
    PS: И мене ми се нема сеуште случено! :tmi: :lol:

9. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    ^^ Меченце твое е дали ќе му кажеш. Ако се осеќаш покомотно да му кажеш, кажи му, ама верувај ми дека дури и да не му кажеш нема да примети :) (ова од искуство ти кажувам :D )

Мојот се случи сега скоро, вредеше чекањето! Се случи баш со тој што сакав да се случи и беше МАГИЈА. Мене искрено ми беше преубаво. Преубаво ми беше се што ми правеше додека се бакнувавме. Слатките бакнежи по вратот, по образите :$ . Се би дала пак да го осетам тој момент. И не, не знаеше дека ми беше прв, а верувајте дека не ни позна. После тоа уште еднаш се случи и ништо не ми спомна. Верувајте дека само по себе доаѓа тоа. Само не паничете и не мислете толку. И уште поубаво ќе ви биде ако биде со дечкото што го свиѓате/сакате, моментот никогаш нема да го заборавите :inlove:

10. Evertsen

Evertsen Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    104
    Лигаво. Многу лигаво. И го гледав дури тој мижеше и се прашував дали секогаш ќе биде вака.

На RandomOne му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.759
    Допаѓања:
    2.064
    Првиот бакнеж на 17 години. Дефинитивно нема да ми биде убав спомен бидејќи немаше пеперутки, немаше ништо.. Се деси со некој со кој најмалце очекував, немав никакви чувства спрема него..
    Одевме некое време, беше пола година помал од мене..
    Ама затоа пак после тоа толку го засакав што еве до денес не можам да го заборавам ;(

12. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    На нова година во седмо одделение. :tmi:
    И нему му беше прв бакнеж :D така да не ми беше страв да не помисли дека сум неискусна.
    Инаку, велите дека машките ве водат во бакнежот? Јас го практикувам сосема спротивното. Јас сум онаа која го започнува и онаа која го завршува бакнежот, 8)
    ДА СЕ ЗНАЕ КОЈ Е ГАЗДА :D

На Viki15 и richgirl998 им се допаѓа ова.
  13. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    6.425
    Исто, исто :lol: :lol: :lol:

14. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Прво мување :wasntme: охоохо било је то давно некада, се шалам :lol:. Првиот бакнеж ми беше на 15 години и дечкото имаше исто толку значи врсници бевме во 1ва година средно на 06.03.2010. Он мене ми беше прв а јас на него не, он имал неколку пред мене , абе фраерче :lol: Заедно славевме нова година но не се случи ништо, он беше прв братучед на моја гругарка и ај после не “наместија“он ме свиѓал а и мене ми беше симпатичен , бев збунета , ми беше страв, но и сакав :D . И на крај кога дојде денот не оставија сами да прошетаме и седнавме на една клупа и ај он ми кажуваше некои смешки а беше камен ладно, и ми вика ќе го направиме ли тоа или сакаш утре да се смрзнуваме и тогаш бидна ме залапа. Ако ми беше прв пат беше одлично :lol: и после он не и верувал на братучедка му дека ми бил прв .

15. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Првиот бакнеж ми беше верувале или не со Германец 8) :lol: Јас како што знам германски, тој така знаеше англиски :rofl: Имаше и мување секако, ама мене ми беше некако лигаво, па му реков ноу тонг :lol:
    П.С. Еден месец пред да наполнам 15 ми беше првиот бакнеж :)

На SnowWhite8 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Знам дека ќе ми се смеете на прашањево,ама што да правам,не знам,уште се немам бакнато. :(
    До каде оди јазикот,дали може да се спореди со тоа стапчето што го ставаат во уста на лекар? :$

17. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Уште го немам доживеано тој момент...има време.Ама сепак ми е страв како ќе биде тоа :tmi:

18. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    4.555
    нееее :D тоа е нешто друго , најдобро ќе си доловиш со лижавче :D , врти околу него со јазикот , нешто слично на тоа би било :)

На nema-smisla и sweet-star им се допаѓа ова.
  19. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Мене првиот бакнеж ми беше и првото мување всушност, директива бе!
    Очајно ме копкаше љубопитност затоа што сите мои другарки веќе го искусиле тоа, а само јас немав храброст да прифатам некоја понуда од машко. Јас 14, тој 15. Но, исто ко да беше помал од тебе, така го чувствував. Не знам кој позанесен. И ајде. Бевме излезени цело друштво. Тој ме чекаше на една мала уличка покрај едно темно паркче. Си седнав јас до него, овој одма ме залапа. Детето ниту го сакав, ниту ми се свиѓаше туку ми се најде на патот што се вели таа ноќ и затоа со него пробав. Инаку, не бев воопшто исплашена или зачудена, си бев јас многу убаво спремна. Му кажам дека ми е 6-ти дечко и овој ми поверува. Дека и мувањето не чинеше, го излажав дека сум под казна и дека до 10 треба да си одам и си отидов дома. Вечерта веднаш заспав. :D
    А да, немаше пеперутки ниту некои други инсекти - барем не од моја страна.
    Го направив тој чекор за да си ја задоволам љубопитноста.

20. mecence99

mecence99 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    епа вака :) излегов со момчето и прошетавме и тој ме праша дали ми е прв пат и јас му кажав дека ми е но ништо страшно и тоа помина :P Се измувавме и се помина во најдобар ред, но сега и покрај тоа што сум мувана уште се чуствувам дека не знам да се мувам зошто? :D