^ Меченце, никогаш нема да "знаеш" како да се муваш. Секој се бакнува различно, секој има различни техники, на секој поубаво му е различно, така да никогаш нема да научиш како да се бакнуваш (само ќе знаеш како оди чинот на бакнување). Тоа е нешто што ти доаѓа само по себе и затоа е и толку убаво.
Според мене тој. Убаво е чувството кога ке те гушне па нежно ке ти се приближи и ке бидни. Убави спомени ке ти враќа тоа.
Според мене поубаво е тој да почне, како што кажа ана ќе имаш поубави спомени, коа ќе те гушне и се тоа. Ама ако гледаш дека се срами, смувај го и ти, нема ништо лошо во тоа
“Први пољубац давно заборављен...“ :geek: Ау кога ќе ми текне, која брука беше... На едни скали (very romantic), хаос, трескање со заби..... хахааххаха
Ауу кога ќе ми текне .. Па колку бев уште и "заљубена" во него .. Бевме у исто друштво и јас така фино лепо, без срам му пратив порака дека го свиѓам и за среќа моја и он ми одговори потврдно на пораката. Па така се договоривме и останавме малце на само ии бидна што бидна, кршевме заби .. И се гледавме може една недела и после "раскинавме" .. Сега ми фаќа срам коа ќе ми текне Времиња
Се случи на училишна клупа во неговата училница, аууу колку се тресев и треперев од срам од возбуда, толку бев возбудена бидна без никаков проблем тој беше поискусен и ме опушти потоа следеа сочни бакнежи
Ми се случи летото пред да тргнав во средно и искрено од една страна ми беше возбудливо, но од друга одвратно. Но не се секирај, така е само првиот пат. Ќе осетиш и како нешто ти брмчи во стомачето и тоа е тоа. И не се оптеретувај со тоа што треба да правиш, остави го него
И мојот на клупа беше ама кога ќе си помислам каква сум била го жалам типот...ама што да се прави мора да има прв пат
хахаах леле спомени бее колку бев само заљубена најубав ми беше па дури и го сакав некое време , Ме бакна два три пати онака (сеа тоа ми е како обиќен бакнеж) и летав, другарките ме чекааа и прашуваат : те бакна ли како беше лигаво ли е хахахахахаах Деца
Коа само ќе се сетам се случи на 16.06.2008 една екс другарка одеше со негов другар. Не местеа и не наместиа. Си правевме муабет, и ме испрати до дома. И падна ама да не испадне дека не знаев да се цункам , глумев демек грлото ме боли, кашлав нешто, ова она Се видовме уште неколку пати, ама типот си сакаше повеќе, и прекинавме. После некое време се ожени на 19 год сеа си има две женски дечиња.
Уште не сум имала прв бакнеж..и срамам се поради тоа.. Имам 16 ипол год.И веке тоа ми стана навика,секој ден,секоја мин,секоја секунда мислам на тоа дека никогаш нема да имам прв бакнеж.Понекогаш и плачам,оти се срамам. Незнам што да правам.Се сум прочитала тука баш на оваа тема...И малце се охрабрам..А потоа пак се враќам на истото... Сите мои другарки имат и муачи,и некои дечковци..а јас ништо.И кога ке падне таков муабет, хмм...јас се правам "незаинтересирана " како демек не ми е гајле,има време за се. И морам да ги лажам дека сум "имала " дечко..бла бла..
Здраво девојки, и јас имам 16 ипол и не сум имала прв бакнеж, пред некое време по секоја цена изпаѓав само за да запознам некој, само заради другарките, абе ајде кој памет... по некое време сватив дека ова е мој живот, кога ќе сакам дечко да фатам ќе фатам и готовоо, и престанав да се замарам и ете спонтано се се случи.. почна да ме боцка еден дечко, исто и јас, тој ми пиша прв и си пишеме веќе 3 недели, и утре ќе одиме во ист кафич на една забаваа, и ако ме бакне девојки , помагајтее, што да правам, ќе се изглупирам, знам глупо е прашањето ама дај кажете некои совети, тој е 4 средно а јас сум 2 така да имал и др девојки и искусен, а јас? ако ми се смее и да уште нешто, другарките викаат дека мора џвака у уста, и ако ми падне хаха , глупи прашања се, знам ама дајте некои советии... фала ви однапред
^И jaс сеуштен немам прв бакнеж а не ни планирам,имам дена пругарка ме напнува цело време ама нема шанси на и попуштам и ни најмалку не планирам да се бацам со некого заради некој друг како многу деца шо ги знам.Мислам грозно ми е малце ко ќе се бацват луѓето ама то е природа И мене некој ден по 5-6 год ќе ми дојди редот A mila7 шо има да се сме ? А за што мастика шо ќе тие за ко ќе се муваш пред да се муваш ќе ја извајш оти можи и да се удајш нанеќење малце мајтап на твоја сметка
па ти си 13, имаш уште време, не се замарај, јас коа имав 13 14 15 ептеен мислев, секоја минутка за ова, ама сега више не се замарам дека се неам мувано.. само сега имам шанса и ми се свиѓа детето, ама ова ми е проблем, има да се изглупирам, иначе некои мои другарки викаат дека за време на мување џваката ја чувале некако на страна и не им паѓала, поубаво било со неа.. ама не знам... ептен ми е срамм, советии
Хаха мојот прв бакнеж беше 7-8 одд. дечкото ми беше доста искусен навистина...ама и јас си бев добра мислам....па така и мене ме јадеше тоа дека не знам да се бакнувам ....но излезе дека знам :3