Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    ^ Меченце, никогаш нема да "знаеш" како да се муваш. Секој се бакнува различно, секој има различни техники, на секој поубаво му е различно, така да никогаш нема да научиш како да се бакнуваш (само ќе знаеш како оди чинот на бакнување). Тоа е нешто што ти доаѓа само по себе и затоа е и толку убаво. :)

На mecence99 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Little.g.i.r.l

Little.g.i.r.l Активен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    ја носам протези не сметаат :D

3. 117111

117111 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Sakam da ve prasam sto e podobro toj da pocne prv ili jas prva da go smuvam?

4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Според мене тој. Убаво е чувството кога ке те гушне па нежно ке ти се приближи и ке бидни. :$ :angel:
    Убави спомени ке ти враќа тоа. ;)

5. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Според мене поубаво е тој да почне, како што кажа ана ќе имаш поубави спомени, коа ќе те гушне и се тоа. Ама ако гледаш дека се срами, смувај го и ти, нема ништо лошо во тоа :)

6. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    “Први пољубац давно заборављен...“ :geek:

Ау кога ќе ми текне, која брука беше... :D
    На едни скали (very romantic), хаос, трескање со заби..... хахааххаха :rofl:

На sugarlips, richgirl998, RandomOne и 6 други им се допаѓа ова.
  7. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.807
    Допаѓања:
    3.107
    Ауу кога ќе ми текне :lol: .. Па колку бев уште и "заљубена" во него ..
    Бевме у исто друштво и јас така фино лепо, без срам му пратив порака дека го свиѓам и за среќа моја и он ми одговори потврдно на пораката. Па така се договоривме и останавме малце на само ии бидна што бидна, кршевме заби :lol: .. И се гледавме може една недела и после "раскинавме" :lol: .. Сега ми фаќа срам коа ќе ми текне :$ Времиња :rofl:

8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.077
    Се случи на училишна клупа во неговата училница, аууу колку се тресев и треперев од срам од возбуда, толку бев возбудена :lol: бидна без никаков проблем тој беше поискусен и ме опушти :lol: потоа следеа сочни бакнежи :rofl: :rofl:

На sugarlips и LittlePinky им се допаѓа ова.
  9. Vivacity

Vivacity Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Ми се случи летото пред да тргнав во средно и искрено од една страна ми беше возбудливо, но од друга одвратно. Но не се секирај, така е само првиот пат. Ќе осетиш и како нешто ти брмчи во стомачето и тоа е тоа. И не се оптеретувај со тоа што треба да правиш, остави го него :P

10. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    И мојот на клупа беше :rofl: ама кога ќе си помислам каква сум била го жалам типот...ама што да се прави мора да има прв пат :lol:

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.926
    Допаѓања:
    89.753
    хахаах леле спомени бее колку бев само заљубена најубав ми беше па дури и го сакав некое време ,
    Ме бакна два три пати онака (сеа тоа ми е како обиќен бакнеж) :D и летав, другарките ме чекааа и прашуваат : те бакна ли како беше лигаво ли е хахахахахаах :D Деца :rofl:

На sugarlips, LittlePinky и Strumka22 им се допаѓа ова.
  12. poffy.pie

poffy.pie Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    10
    На Lella и zaljubena18 им се допаѓа ова.
  13. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    1.720
    Коа само ќе се сетам :lol: се случи на 16.06.2008 :) една екс другарка одеше со негов другар. Не местеа и не наместиа. Си правевме муабет, и ме испрати до дома. И падна :* ама да не испадне дека не знаев да се цункам , глумев демек грлото ме боли, кашлав нешто, ова она :lol: Се видовме уште неколку пати, ама типот си сакаше повеќе, и прекинавме. После некое време се ожени на 19 год :) сеа си има две женски дечиња.

14. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416

:rofl:

На Najubava09, gothchick, sweet-star и 3 други им се допаѓа ова.
  15. HoneyHoney

HoneyHoney Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    Уште не сум имала прв бакнеж..и срамам се поради тоа.. Имам 16 ипол год.И веке тоа ми стана навика,секој ден,секоја мин,секоја секунда мислам на тоа дека никогаш нема да имам прв бакнеж.Понекогаш и плачам,оти се срамам. Незнам што да правам.Се сум прочитала тука баш на оваа тема...И малце се охрабрам..А потоа пак се враќам на истото... Сите мои другарки имат и муачи,и некои дечковци..а јас ништо.И кога ке падне таков муабет, хмм...јас се правам "незаинтересирана " како демек не ми е гајле,има време за се. И морам да ги лажам дека сум "имала " дечко..бла бла.. :( :( :( ;(

16. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Здраво девојки, и јас имам 16 ипол и не сум имала прв бакнеж, пред некое време по секоја цена изпаѓав само за да запознам некој, само заради другарките, абе ајде кој памет...
    по некое време сватив дека ова е мој живот, кога ќе сакам дечко да фатам ќе фатам и готовоо, и престанав да се замарам и ете спонтано се се случи.. почна да ме боцка еден дечко, исто и јас, тој ми пиша прв и си пишеме веќе 3 недели, и утре ќе одиме во ист кафич на една забаваа, и ако ме бакне девојки :lol: , помагајтее, што да правам, ќе се изглупирам, знам глупо е прашањето ама дај кажете некои совети, тој е 4 средно а јас сум 2 така да имал и др девојки и искусен, а јас? ако ми се смее
    и да уште нешто, другарките викаат дека мора џвака у уста, и ако ми падне хаха :lol: , глупи прашања се, знам ама дајте некои советии... фала ви однапред :*

17. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    ^И jaс сеуштен немам прв бакнеж а не ни планирам,имам дена пругарка ме напнува цело време ама нема шанси на и попуштам и ни најмалку не планирам да се бацам со некого заради некој друг како многу деца шо ги знам.Мислам грозно ми е малце ко ќе се бацват луѓето ама то е природа :D
    И мене некој ден по 5-6 год ќе ми дојди редот :D
    A mila7 шо има да се сме ? А за што мастика шо ќе тие за ко ќе се муваш пред да се муваш ќе ја извајш оти можи и да се удајш нанеќење :D малце мајтап на твоја сметка

18. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    па ти си 13, имаш уште време, не се замарај, јас коа имав 13 14 15 ептеен мислев, секоја минутка за ова, ама сега више не се замарам дека се неам мувано..
    само сега имам шанса и ми се свиѓа детето, ама ова ми е проблем, има да се изглупирам, иначе некои мои другарки викаат дека за време на мување џваката ја чувале некако на страна и не им паѓала, поубаво било со неа.. ама не знам... ептен ми е срамм, советии

19. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    Хаха мојот прв бакнеж беше 7-8 одд. дечкото ми беше доста искусен навистина...ама и јас си бев добра мислам....па така и мене ме јадеше тоа дека не знам да се бакнувам ....но излезе дека знам :3

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Мојот прв бакнеж ми беше на 16 години.Тој искусен и постар, јас млада и неискусна... :lol: