лелелелел ахаххаха кога ќе ми текне не можам а да не се изнасмеам..На една нова година точно во 00:00 сите си честитавме ии бидна
prviot baknezh mi beshe uzhaass nogu grozno mi beshe....neznam zasho mozhebi oti beshe so toj sho go nekjam..
Првиот бакнеж ми беше на 13 години, се фативме, но врската ни се засноваше на криенка во маалото, се договоривме каде да биде првиот бакнеж, отидовме таму и јас само замижав и му реков ајде и така се допревме со усните да напоменам дека и нему му беше исто прв бакнеж Првиот француски бакнеж ми беше исто со него и се сеќавам дека после тоа страшно многу ми се гадеше и многу вода испив и тогаш си ветив дека веќе никогаш нема со никој да се бакнувам Детски акл
најдоброто искуство во мојот живот. После него ни еден не беше добар. Ама затоа ја од него научив да си се бакнувам ногу убаво. мх мх мх да го видам само би го избакнала.
ej,vaka eden dechko shto mi se sviga saka da me smuva a imam samo 12 ipol godini neznam shto da pravam ve molam pomoshh!
нема врска тоа колку години имаш. како јас имам 14 и пол а сеуште не сум ги имала мојот прв бакнеж. но некои девојчиња тоа го искусуваат на 11. ако навистина ти се допаѓа, зоште не? но, ако сметаш дека само ќе те искористи одма му кажи не. не се мисли толку
Мојот прв kiss беше пресладок имав 14години.Беше летото и бев на одмор во Чањ-Црнагора со мои другарки.И ние одма ај на плажа да видиме како е што е и таму видов еден и еднава другарка вика види го оној те гледа и ја дека беше исончам онаков....И ја викам како не мене ке ме гледа не ми се веруваше Ај се сместивме и го гледам пак во истиот хотел и си викам о.к.Одиме после на плажа и па го гледам и си викам овој по мене иде бев срекна пресрекна!!И вечерта се здруживме со неговите пријатели ама него го нема и ја ништо.И им викам на моиве другарки ја одам да земам тренерка ми студи. (бевме на плажата а хотелот беше многу блиску)и така одам по ходникот во хотелот а светло немаше и почнав да си викам "како вака нема светло во хотелот " де ова де она и таман го реков тоа го гледам дечкото го запали светлото и ми се смее што почнав да си пцујам и здраво-здраво се упознавме и ми вика да не ги виде моиве другари викам на плажата се и јас ке идам таму.Ај ке те почекам ми вика и јас влегувам во соба и цела ваква се потам,вцрвенувам што да права и искачам и ми вика дојди малку и ме баци по образ ок ја се вцрвенев ама го изгаси светлото и ја викам што сега и наеднаш почна моментот се бакнавме и ја бев изненадена така одеднаш и се враќаме на плажата ама овие веќе све знаеле и само чекале и ние наредните дена само се љубевме и беше најубавиот дел од мојот живот и можда не е многу романтично но е најубаво сеќавање P.S тој беше од Србија P.S извинете за рефератов ама ми беше убаво да раскажувам
Видете вака..денес го осетив ’’ПРВИОТ БАКНЕЖ’’ во времетраење од 0.05 секунда.Си шетав така,завршија часовите и ајде Симона правец домаааа! И така си леташе си леташе мувата и мувата се падна кај мене! Во уста така се судри нејзината со мојата (машка мува ќе да беше така јако удри )...и така бргу си летна...ми го ’’поремети паметот’’.
мојот прв бакнеж беше како сон "покрај охридското езеро на полноќ ведро небо со звезди полна месечина и тој како ангел" ...
Се извинувам за оф-топик(ов) но морам да искоментирам. И не го сметајте ова за почеток за караница. Како тоа сите солите памет по темите дека сега на 12-13 години фаќале момчиња,денешниве девојчиња,а сите сте се испобакнувале на возраст од 11 до 15 год. Не дека мене ми е нешто проблем,ама не осудувајте некого за нешто доколку и вие(сте) ја правите(правиле)истата грешка. Спојлер Инаку не спаѓам јас во „таа“ младина,само кажувам.
Да не зборувам за сите,ама ете за мене,тој бакнеж го сметам за нешто невино и детско,чисто од љубопитност.А денешните девојчиња,се муваат,менуваат дечковци ко чорапа,имаат секс,петинзи,метинзи и се по ред,па воопшто не е исто. Можам да тврдам дека ниту една девојка од мојата генерација кога била во тие години,не се мислела на тема „Дали сум Бремена“ или „Каков кондом да користи дечкото“ !
Сите денес викаат девојчињата вака, девојчињата онака. Аман досадни сте со тоа. Може некој да ми каже дали познава девојчиња на 12-13 ( како шо викате вие ) кои што имаат дечковци и имаат односи? Не! Затоа што нема такви. И ние го доживуваме детството, со други игри, со други занимации. И крај точка.
^На 13 си фаќаат дечко,па таман до 14,15 стигнуваат до односи.Познавам барем 3 такви Башка ако читнеш во темите за Секс,ќе видиш колкави девојчиња бараат совети Не негирам дека има исклучоци,во се има.Ама поголемиот дел се такви Нема зошто да се навредиш ако не важи за тебе!
На 14 години, 5 дена пред да наполнам 15. Пред тоа, дека бевме договорени, се тресев цело време, па како ќе биде, па што ќе биде... Дечкото убав си беше за убав, ми се свиѓаше и се тоа, ама не беше нешто посебно. Седевме што седевме и немаше ни 2 минути, ме гушна па ме баци у образ и ме залапа. Некако многу брзо ми се случи и се чудев и си викам во памет : ,,И сега јас се мувам, а што треба да правам?". Се измувавме и згора на тоа па ми вика дека убаво сум се мувала, абе иди бегај бе... Ама ништо не почувствував ни пепрутки у стомакот, ни дека лебдам, само го осеќав ладното цименто под мојот г*з. После 9 дена јас му раскинав. Работава е што сега открив јас дека сум се мувала убаво, а тој не. Со сегашниот(се измував со него 2 месеци потоа) уште првиот пат осетив пепрутки, ама си ја знаеше работата дечкото и ми рече дека убаво сум се мувала, а овој првиов како миксер, врти ли врти со тоа јазикот ццц.. А уште ми е убав, би се измувала пак, ама само колку да го научам
Многу бев мал. И покрај тоа што после првиот бакнеж следуваа многу такви (дооолги и сочни) со истото девојче, ете уште (не знам зошто) не ги сметам за прв бакнеж. Гледано од тој аспект - да, прв е, се случил, бакнеж бил, но - не од љубов. Официјален прв бакнеж, од љубов голема... Е тој си го сметам како таков: сосема случаен, производ од бура емоции... Жар-врел и некако цел треперлив... Пред 5 години
Првиот бакнеж ... хаха ја се заљубив на 7 годинки прв пат и не ни знаевме како треба и у децко веце у образ.Абе 3 дена не спиев,е сеа оној реален(кога викам реален мислам на јзикот) ми се деси на 14 години и тоа знам коа се сретнавме првиот пат си бегав незнаев како и дурии на тртиот ден мисијата беше успешно завршена.Јас се бакнував како да бев проесионалец.Ама коцката мраз ме маучи.