Прв бакнеж

Discussion in 'Сингл' started by Princess15, Mar 27, 2010.

1. Reachel

Reachel Популарен член

На мои 14. :$
    Некако се запознавме и се среќававме подолго време и така се договоривме една вечер да дојде во моето маало (којзнае кој се не не' видел :D ) .Се договоривме кај ,,црквичката'' и јас така дотерана нели 8) и ми доаѓа он на точак и уште десетина негови другари трчаат по него :rofl: и јас збунка!
    И океј ај седна до мене тие го чекаа понастрана ;) и сега како да почне...ми се доближува ја мислев ќе ме баци и само ми вика ,,убав парфем'' ! Ох мори мајкоо |(
    Некако почнавме :puke: и за кратко време се тргна.Му викам е добро де што е сега и ми вика поминаа 5-7сек.... are you serious? :o и ми вика ,,На нет прочитав толку треба да трае еден бакнеж '' .
    (he was definitely retarded) Од тогаш до сега детето сигурноо ме заборавило како изгледам. :wasntme:

balerinka121 likes this.
  2. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

и јас то се чудев :lol: и јас сум 15
    http://www.youtube.com/watch?v=Ilmc86fNkUM

sweet-star and sara3 like this.
  3. Crazy23

Crazy23 Нов член

Што мислите на колку години е убаво да го доживеете првиот бакнеж со машко?

4. russia7

russia7 Истакнат член

На денешен ден, пред неколку години... :wasntme: Преубав спомен, сеуште знам да затреперам некогаш кога ќе го видам него и ќе се сетам на нас :$

kristina123456 likes this.
  5. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Феминкииии оние моине ми го наместија момчето.Јас се симнувам надолу и ови другаркиве ме чекаат и ми викаат готово прифати момчето.Јас се вкочанив, ни на крај памет.Ми викаат да најдиме место и време ќе го викниме и ве оставаме.Јас се прекрстив мислев дека нема да му се допаднам.И слегуваме во чаршија свртивме два-три круга и најдовме место.Фативме патот под нозе и ај ќе се вратиме кај другиве, кога го гледам иде момчево и си викам у пм. што ќе биде сега.И не остаја сами и овој ми се доблиши и го гушнав и таман да ме смува јас се тргнав, му реков дека незнам и тој ми рече м,не сме сите родени да знаеме и ок ме смува и престанавме и јас онака срамеживо си се критикувам дека незнам и дека не ми оди а он ми рече ај ај добра си.Се мувавме и наеднаш иди еден чоек со коњи и ние се рашетавме и овој ми рече дојди поблиску и ај уште еднаш.Јас така се опуштив и последниот пат ми беше најако.И пред да се разделиме ме праша како Скопје, колку ќе седам во Крушево итн.Заминавме по различни патишта јас кај моите и одма стандардно како беше, ти беше ли гадно декај јас прва го скршив мразот :)

И замислете овие мојве му рекле дека знам да се мувам а јас појма немав :$
    Уств. со еден од Скопје лани пробав ама и он ме знаеше јас па ич и не бидна ништо, скопјанчишта се фалат а појма немаат и така си поминав убаво овој не ми спомна ништо за друг пат а па ја онака ладно крвна како ништо да не се деси, го сретнав некоу пати му се насмевнав онака блага насмевка и толку.А оваа неговата бивша разбрала од негде и дое ме прашува дали сум се мувала со него, абе бог да чува и да брани. :)

6. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Хахаха легенда си ,ме пресмеа :rofl:
    Само напред и многу јаки мувања
    А скопјаништава да јадет г___ мна
    А вие охрѓаништата прајте се поштени и драпај те се по ќошови

macka5 likes this.
  7. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Кој охриѓани бе? :D

8. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Од кај и да си....
    Не е смешно,патетично е

9. Hipica

Hipica Форумски идол

^ Симона, ај олади, 12 години има девојчево.

10. nadican94

nadican94 Истакнат член

jas sum 20 and never been kissed :D

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka and Cvetetto like this.
  11. broken1

broken1 Активен член

Едвај чекав да се случи тоа одевме 3 месеци и уште не го имавме првиот бакнеж абее секој ден јас одев за то и бегав разочарано .И тој ден бегав од школо тој беше на кантер ии ми вика дојди само 5 мин да се видиме да те гушнам ми недостигаш и ја онака одамм со мисла ништоо немат да бијт и му викам ајде треба да одам сега и одам да го гушнам и ме фати со рацете за лице и ме земаше јас очитеее О оволку ги имав отворено ии траеше 4 секк и незнаев што да кажам и виде дек се устрамив и ме гушна силно и ми кажа те сакам..Рацете ми се тресеја нозете неможев да одам другарките ми збореја јас само на моментот се мисле...Ехх инаку уште сум со тој прв ми е и се надевам последен.....

12. BojanaLegija

BojanaLegija Истакнат член

Го немам сеуште доживеано, имам 13 години. хахахахахахах 8) 8) 8) 8) 8)

13. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Јас 13,уште помалку од месец 14,ама јас неќам такви глупости.Јас не вервам ни на 25 да се имам смувано.

14. Wonderfulx

Wonderfulx Истакнат член

Сρам ми е да ве пρашам ама моρам. Κаκо се баκнува κажете ми или пρеκу слиκи нешто објаснете ми......,,, момчето што ми се свиѓа ми ρече да излезиме а јас незнам што да пρавам бидејќи не знам да се баκнувамм :( :tmi:

15. N.Kety

N.Kety Популарен член

прашањево ти е малку :drunk: :drunk: не мисли на тоа дека ти нз како се бакнува,ако дојде до бакнежот се ке си оди спонтано и само од себе а за слики отвори на интернет и барај како се бакнува :rofl: :rofl:

LittlePinky likes this.
  16. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Паа.. лани летото на 13 години, ама само у образ дозволив. 4 месеци го мачев, ама никако не попуштив да се бакниме во уста. И така со мојот инат останавме само на бакеж во образ. Штета, а баш многу ме сакаше дечкото. :D

17. Blume

Blume Нов член

Јас никогаш се немам бакнато со некој,имам12 пол години и сите мои пријателки имаат момчиња,освен мене.Сие се имаат бакнато освен мене.Дали е тоа проблем?Мислам дека сум неубава,дебела,грозна?Дали ми се причинува така или треба само да почекам?

18. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Јас сум 16 до сега никој не ме бакнал па што.Секој е убав на некој свој начин.Времето е пред нас и зошто да не почекаме.Ќе биде убаво да го почуствуваш првиот бакнеж не избрзувај. ;)

19. Golden

Golden Популарен член

Види не сум нешто постара од тебе ама ќе ти кажам нешто.И кај мене сите другарки го имаат доживеано првиот бакнеж и имаат дечковци ама голема работа.Еден период и јас мислев дека сум дебела,неубава и грозна,но верувај не е така.И еден совет да ти дадам.Не биди преоптеретена со тоа,порано или подоцна сите ќе го искусиме првиот бакнеж. :)

20. DoReMi

DoReMi Истакнат член