На мои 14. Некако се запознавме и се среќававме подолго време и така се договоривме една вечер да дојде во моето маало (којзнае кој се не не' видел ) .Се договоривме кај ,,црквичката'' и јас така дотерана нели и ми доаѓа он на точак и уште десетина негови другари трчаат по него и јас збунка! И океј ај седна до мене тие го чекаа понастрана и сега како да почне...ми се доближува ја мислев ќе ме баци и само ми вика ,,убав парфем'' ! Ох мори мајкоо Некако почнавме и за кратко време се тргна.Му викам е добро де што е сега и ми вика поминаа 5-7сек.... are you serious? и ми вика ,,На нет прочитав толку треба да трае еден бакнеж '' . (he was definitely retarded) Од тогаш до сега детето сигурноо ме заборавило како изгледам.
На денешен ден, пред неколку години... Преубав спомен, сеуште знам да затреперам некогаш кога ќе го видам него и ќе се сетам на нас
Феминкииии оние моине ми го наместија момчето.Јас се симнувам надолу и ови другаркиве ме чекаат и ми викаат готово прифати момчето.Јас се вкочанив, ни на крај памет.Ми викаат да најдиме место и време ќе го викниме и ве оставаме.Јас се прекрстив мислев дека нема да му се допаднам.И слегуваме во чаршија свртивме два-три круга и најдовме место.Фативме патот под нозе и ај ќе се вратиме кај другиве, кога го гледам иде момчево и си викам у пм. што ќе биде сега.И не остаја сами и овој ми се доблиши и го гушнав и таман да ме смува јас се тргнав, му реков дека незнам и тој ми рече м,не сме сите родени да знаеме и ок ме смува и престанавме и јас онака срамеживо си се критикувам дека незнам и дека не ми оди а он ми рече ај ај добра си.Се мувавме и наеднаш иди еден чоек со коњи и ние се рашетавме и овој ми рече дојди поблиску и ај уште еднаш.Јас така се опуштив и последниот пат ми беше најако.И пред да се разделиме ме праша како Скопје, колку ќе седам во Крушево итн.Заминавме по различни патишта јас кај моите и одма стандардно како беше, ти беше ли гадно декај јас прва го скршив мразот И замислете овие мојве му рекле дека знам да се мувам а јас појма немав Уств. со еден од Скопје лани пробав ама и он ме знаеше јас па ич и не бидна ништо, скопјанчишта се фалат а појма немаат и така си поминав убаво овој не ми спомна ништо за друг пат а па ја онака ладно крвна како ништо да не се деси, го сретнав некоу пати му се насмевнав онака блага насмевка и толку.А оваа неговата бивша разбрала од негде и дое ме прашува дали сум се мувала со него, абе бог да чува и да брани.
Хахаха легенда си ,ме пресмеа Само напред и многу јаки мувања А скопјаништава да јадет г___ мна А вие охрѓаништата прајте се поштени и драпај те се по ќошови
Едвај чекав да се случи тоа одевме 3 месеци и уште не го имавме првиот бакнеж абее секој ден јас одев за то и бегав разочарано .И тој ден бегав од школо тој беше на кантер ии ми вика дојди само 5 мин да се видиме да те гушнам ми недостигаш и ја онака одамм со мисла ништоо немат да бијт и му викам ајде треба да одам сега и одам да го гушнам и ме фати со рацете за лице и ме земаше јас очитеее О оволку ги имав отворено ии траеше 4 секк и незнаев што да кажам и виде дек се устрамив и ме гушна силно и ми кажа те сакам..Рацете ми се тресеја нозете неможев да одам другарките ми збореја јас само на моментот се мисле...Ехх инаку уште сум со тој прв ми е и се надевам последен.....
Јас 13,уште помалку од месец 14,ама јас неќам такви глупости.Јас не вервам ни на 25 да се имам смувано.
Сρам ми е да ве пρашам ама моρам. Κаκо се баκнува κажете ми или пρеκу слиκи нешто објаснете ми......,,, момчето што ми се свиѓа ми ρече да излезиме а јас незнам што да пρавам бидејќи не знам да се баκнувамм
прашањево ти е малку не мисли на тоа дека ти нз како се бакнува,ако дојде до бакнежот се ке си оди спонтано и само од себе а за слики отвори на интернет и барај како се бакнува
Паа.. лани летото на 13 години, ама само у образ дозволив. 4 месеци го мачев, ама никако не попуштив да се бакниме во уста. И така со мојот инат останавме само на бакеж во образ. Штета, а баш многу ме сакаше дечкото.
Јас никогаш се немам бакнато со некој,имам12 пол години и сите мои пријателки имаат момчиња,освен мене.Сие се имаат бакнато освен мене.Дали е тоа проблем?Мислам дека сум неубава,дебела,грозна?Дали ми се причинува така или треба само да почекам?
Јас сум 16 до сега никој не ме бакнал па што.Секој е убав на некој свој начин.Времето е пред нас и зошто да не почекаме.Ќе биде убаво да го почуствуваш првиот бакнеж не избрзувај.
Види не сум нешто постара од тебе ама ќе ти кажам нешто.И кај мене сите другарки го имаат доживеано првиот бакнеж и имаат дечковци ама голема работа.Еден период и јас мислев дека сум дебела,неубава и грозна,но верувај не е така.И еден совет да ти дадам.Не биди преоптеретена со тоа,порано или подоцна сите ќе го искусиме првиот бакнеж.