1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прв бакнеж

Дискусија во 'Сингл' започната од Princess15, 27 март 2010.

1. LittleGirl23

LittleGirl23 Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    14
    Мојот прв бакнеж беше на 14 години и тоа со дечкоми...Беше прекрасно ...Се сеќавам на секој детал .... :wasntme: :inlove:

2. KourtneyK

KourtneyK Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    16
    Мојот прв бакнеж беше на 15 години мислам на лапање, а онака да се имаш бацено во уста со машко еден мој школски ми го украде намерно хаха :)

3. WildForTheNight

WildForTheNight Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Mojot prv baknez bese na 13 godini..Ne deka go sakav (sto sum razbirala togas) ama ete taka od ljubopitnost :D

4. PinkDramaQueen

PinkDramaQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    20
    На 17 години,точно на мојот роденден,на плажа... :inlove:Долго очекувано,но ништо толку страшно.
    Се само од себе се случува и нема потреба од паника,само треба да си доволно подготвена за тоа. :D

На angelche16 и Ana3567 им се допаѓа ова.
  5. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    На 12 години, кај мене дома, со мојот најдобар другар :rofl: не беше ништо посебно :P

На angelche16 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tallgirl

tallgirl Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Го немам доживеано баш првиот бакнеж..Ќе ја раскажам целата приказна. Бев на одмор во Дојран оваа год. и последниот ден јас и другарка ми одиме на палубата,и таа ми вели да скокнам во вода и мене ми е страв и приоѓа еден фраер и и вели "да не треба помош" и јас му велам не и тие почнаа да ме гураат,ама не успеаа и фраерот и неговите другари,во меѓувреме се запознавме , прво со него а потоа сите др. како да се построија и со нив се запознав,потоа фраерот ме молеше цел сат да скокнам,ми велеше дека ако почнам да се давам ќе ме спаси,и мускул ми даде другар му и се ама јас Не :x и после откако малце повеќе се запознавме ме прегрнуваше и цело време по мене и неговите другари исто ,кога ќе почнат да ме гледаат.... И после ми ги зимаа јадранките се мававме тука ,само да ме натераат да скокам ,и тоа не им успеа ..Па на крај тој и другарка ми ме гурнаа,а тие сите ракоплескаат :devil: и кога ја извадив главата од вода тие сите влегоа и ме прашува тој "страшно ли беше?" ја му викам "многу" И тој цело време ми беше спасител зш јас не ?пливам баш добро ,а уште во езеро.... Потоа тие требаше да одат да ручаат и тој дојде блиску до мене во вода и ме бакна во образ,јас целата изненадена ниш. не му кажав само :^) а другарите негови ни велеа: "О што правите вие таму?" мислеа дека се смувавме ,ама сеуште не отидоа и јас седнав на песокот и се замислив нешто,а тој седна до мене,ја стави неговата рака врз мојата и ми вели "Да не се лутиш за бакнежот? " Јас му велам НЕ и целата вака :$ :$ После го загубиле клучот и јас го барам со нив,и по случајност се најдов до него сличајно и тој целата мокра ме посипа со песок и јас него,па отидов да се измијам зш не сакам да сум таква целата со песок и тој влезе во водата и почна да ме прска ,јас малце му вратив ..И уште мн. нешта да не должам ,потоа тие кога отидоа на др. плажа јас и другарка ми по нив и се сретнавме со него ,си кажавме како сме потпишани на фб и потоа тој ненадејно ме прегрна така ненадејно и одеднаш ме бакана во образот и изгледа сакаше да ме бакне и во уста,ама или се предомисли или ја сум се свртела ... МЕ БАКНА На КРАЈОТ ОД УСТАТА ...цела зоолошка почуствував во стомакот и потоа јас го бакнав во образот ама не беше она кратко 1-2 сек. Хахаах :lol: и конечно си отидовме со другарка ми,вечерто јас се вратив дома ,го најдов на фб му нап си разменивме бр. и ми се јави,ја му читам хороскоп и пишуваше дека шармирал некого и тој ТОЧНО и вели дека не била тоа другарка ми и ми вели дека знам кој е,а немаше др. девојче со нас и тоа сиг. бев јас,а после ми вели дека не шармирал никого тој ден и пред тоа кога се запознавме ми кажа дека имал девојка... Ај јас цела приказна напишав,ама тоа е,кога ти се допаѓа некој... Аа сега ќе го чекам оној ВИСТИНСКИОТ ПРВ БАКНЕЖ :D

На angelche16 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DRIVER

DRIVER Активен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    7
    Еееее мојот прв бакнеж не памтам колку години имав... Бевме на одмор со родителите и таа година јас и сестра ми се дружевме со 2те керки на пријателите на нашите родители. Една вечер си игравме семејство јас и постарата гореспомената керка бевме мајка и татко а сестра ми и помалата ни беа нас керки. Се стемни и ајде деца на спиење влеговме у камп јас и "мајката" на еден кревет "нашите деца" на другиот кревет и по пет минути досадно лежење типката почна се повеке да ми се приближува и на крај го доживеав првиот страстен француски бакнеж. После тоа се опуштив и секој ден си игравме исто и секоја вечер се лапавме :D Уште ја познавам девојата е мажена и има 2 деца и е 5год постара од мене.

На donkey, angelche16, Twinkles и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Хахаха јакоо :lol: :rofl: :rofl:

На samovila.red. му/ѝ се допаѓа ова.
  9. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Мојот прв бакнеж беше во 8 оделени летото...на двајцата ни беше многу страм да тргниме хаха ама ете се деси.. на плажа.. глупо ми беше дека не го сакав само така да пробам :fubar: :lol:

10. SuperGirl8

SuperGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    205
    На 15 години, на дводневна екскурзија.
    Во хотеолт..
    Сите кога беа на вечера, симпатијата ми се приближи и ме повика во неговата соба.. Знаев дека сака да се смуваме, а и јас сакав ама се срамев, бидејќи мислев дека не знам.. И појдовме во неговата соба, седнавме на креветот, полека и.. се бакнавме :inlove: . Бакнежот долго траеше.. Тој во собата требаше да биде со мојот најдобар другар, а јас со другарки, и со неколку момчиња (во собата имаше 6 кревети).. Се заменивме со собите.. Јас бев кај симпатијата а најдобриот другар таму каде што јас требаше јас да спијам. Најдобриот другар прв дозна за врската.. Вечерта не склопивме око, слушавме музика на слушалки, се бакнувавме, се гушкавме.. :inlove:
    Од тогаш до сега сме заедно со тоа момче :)
    Незаборавно !

На BojanaLegija, angelche16 и SnowWhite8 им се допаѓа ова.
  11. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    На 18 години со мојот сегашен вереник.
    Долго го очекував тој мој прв бакнеж, не сакав да биде со било кој и не сакав да е без да ја осетам вистинската љубов. Едноставно се чував за мојот принц.

Беше септември, после полноќ, бев излезена со другарките во дискотека а тој со другарите. После крајот на журката ме повика во парк на купата, правевеме моабети онака срамежливо. И незнам како само на момент замижав и ги осетив неговите усни на моите. ММММММММмм прекрасно но и чудно чуство во тој момент.
    Знаев дека е вистинскиот бидејќи пред тоа го познавав одредено време и се наговестуваше на светла иднина во пар. :)

На MysteryMan23, donkey, SlAtKi4ka.SlAtKi4ka и 4 други им се допаѓа ова.
  12. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Хаха беше во одмо одделение,месец април со пролетта и јас расцутив .. многу си го сакав типот ми беше прва љубов години се вртевме во круг и ете некако успеавме да се фатиме .. вечерта ми се тресеа нозете секој момент ми се чинеше ќе се онесвестам хахаха и оп се случи .. свој дел тука имаше и дождот кој направи тој момент да изгледа уште помил и поромантичен..На бегање ми набра букетче од дворот на бабами и ми кажа дека ме сака сега и засекогаш , но Знаете засекогаш е само збор,па и од нашето ЗАСЕКОГАШ не остана ништо.. во целата наша врска тој прв бакнеж остана и единствен .. дефинитивно еден од поубавите спомени .. вечерта од шо бев потресена качив и температура хахаха

13. goddess1337

goddess1337 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2014
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    64
    Ееееееееееепа јас мислам дека сум била една од најмалите овде на форумот :3 Поужасен бакнеж немало ниту ќе има! :!: Имав 12год.. Со дечкото само што се запознав беше 1ипол година поголем од мене (неиспилени суштества) и решивме да искочиме да се видиме.. И ајде да прошетаме малку ова она, седнавме на една клупа во центар и јас смотана си се загледав во видео бимот :3 На два на три ми се стави овој. Бутај, тргај не бреее! И едвај се спасив од него, не ни сме искочиле после тоа, ама памтам дека го изнапцуав за цел живот. :lol: :lol: :lol:

14. LuckyLuke

LuckyLuke Нов член

Се зачлени на:
    6 јули 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    12
    После 2 години активно читкање низ темава (ја научив како Оче Наш) дочекав и јас да се приклучам... Алелуја! :rofl: Легендарниов прв бакнеж ми се случи вчера (значи 19.9.2014 Пет. :angel: ) и беше баш како што си замислував... Ѕвезди, тишина, 'бела маца не видим' (црната се удавила кутрата) и брановите на Охридското езеро. How romantic... Ама баш онака како што си замислував. Бакнежов не беше спонтан туку договорен. Детево ми е врсник и се знаеме скоро година ипол и сме ептен другари. Арно ама :D тој цел месец да ти криел дека сака да ме смува, и сеа кога начека ситуација кога зборувавме за тоа мувањето ми призна. Па си реков ок, ај да видам и како е (признавам дека и љубопитноста не да ме копкаше, туку и гроб ми копаше :devil: ) И одиме сега таму, тивко местенце, пријатно, романтично херпдерп итн :mm: , и јас сега му се лигавам на другаров демек ми е срам и незнам ти што, а на него дупло од мене, па на крај ми скисна, реков: Oh fuck it!- се доближав и бидна. Е сега чувството... Кога ги читав искуствата на форумџивкиве, ги сметав за нездрави (така е зборот :wasntme: ) затоа што првиот бакнеж го опишуваа како лигав, "добиваш малку повеќе отколку што очекуваш" итн. и сега сваќам дека беа во право (незнаеш дури не пробаш, нели? :) ) Кога ни се спојаа усните си викам "Уф леле, абе што правиш? О Боже што сега? Горе-долу... Лелее...." Поим си немамм! и беше доста лигаво, и имав некое чудно чувство во стомакот... Можеби ќе уживав повеќе ако не бев преокупирана со тоа дали правам добро. Се трудев да бидам што е можно поопуштена и поспонтана... Тој беше малку укочен (што е нормално, прв пат ни беше на двајцата) па затоа следен пат ќе биде поубаво, ќе сме и поопуштени. Anyway, прв како прв, ќе се памети... :* :D

На donkey, Mahidevranfan, WarriorAngel и 7 други им се допаѓа ова.
  15. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    ^Хаха, јас па 3 години ја читам, и јас ги научив сите мислења на памет и еве конечно можам и јас да се пофалам дека некој ја “сече лентата“.
    Тој е другар на бившиот на другарка ми, и еднаш само здраво правевме и овој ме загледал така. И после 2 месеци конечно собрал храброст за да ми пише. Се договоривме да “поправиме муабет“ он ко шо рече, и најдов време некаде си викам “Ајде куче, ќе видеш шо како, не го извисувај!“. Се сретнавме и јас како и секогаш, каснев 15 мин. И сеа јас ќутам, гуглам тема у главата да му презборам нешто, овој за времето збори. Демек нешто важно беше, (кога ќе размислам, важно беше!) и јас цела у црно, металка, нема што, овој хулиганче, стандард шушкавец, каде шо росеше, па и одот ни беше, демек ќе одеме да тепаме некој, не муабет ко нормални луѓе да правиме. И конечно по пола саат најдовме место, и не врнеше таму и седнавме. У мене јас монолози си водам, шо, како, и само го осетив како се доближува до мене, и јас бев ко “Бич, знаев, знаев дека ќе сакаш да ме смуваш!“ у себе го пцувам, си зборам,... И пак овој се доближи до мене уште толку и ме гушна со едната рака, демек онака ко на филмовите, случајно и јас целата збунета, “Леле прв бакнеж, крај!“ И го погледнав, и не знам како само му ја почуствував неговата уста на мојта. Јас онаква очите отворени, овој миже, па почна да грме, јас почнав у себе да си ја пеам “Лет ит бе“ од Биталси :tmi: Верен фан, нема што :rock: (знам ова нигде го нема) У себе слава ова она, очите отворени и си размслувам “Чекај, ова јазик му е, леле а ова усата? Па нормално дека уста ќе му е, боже, а ова брада му е? ВАТ МУ ЈА ЛИЖНАВ БРАДАТА?!?!?!“ И само се тргнав од него и погеднав во земја, овој мисле дека сум се засрамила ова она, а у мојта глава пуштена музиката од Биталси до даска и ладнокрвно си рокам. И овој конечно се осмели да ме праша “Дали си имала дечко до сега?“ и јас ладнокрвно “Не.“ “А мувач, нешо, било шо?“ И јас го гледам и му викам “Не.“ и после 15 мин го убедив дека “ја сече лентата“ и само кога згрме силно, овој кога се стресе целио, јас пак ладнокрвна, у себе си велам “Ебати хулигано, повеќе од мене се плаше...“ И овој кога почна за него да збори, не можев да гукнам, скоро половина живот ми го кажа... Тој така, тој вака,... И најтема беше за школо... :| Си поседовме до 15 за 1 и сите на своја страна. И да, ме однесе кај една сала, таму беше дејто, јер хулиган. :lol:
    Се подготвив 2 дена пред нашиот т.н дејт и му отидов ладнокрвна, а по мојата улица до дома си скокав ко некое мало детенце. Да среќна и радосна бев, иако глумев ладна манга 8)
    И сакав да му се случеше понатаму, се мислев мала на 15 години, ама ок... Всушност 1 месец пред роденденот, значи 16 години 8) И ништо не ми беше планирано, све случајно беше, и тоа што згрме беше случајно, да... И уште еден совет од мене, не слушајте никаква музика пред дејт, особено ако ви е прв, и типов е некоја фаца у градот, дека кога ќе ќутите, може да си правите концерт во себе :rofl:

На donkey, WarriorAngel, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  16. octoberrr

octoberrr Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    10
    Со другар на вистина и предизвик |( , многу ми е мака што првиот бакнеж ми беше со него. Сакав да биде со некој што го сакам.

На donkey му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Frosty

Frosty Нов член

Се зачлени на:
    24 септември 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    Не сум некој експерт за бакнување ама, коа ќе дојде моментот само препушти се, нормално прво полека само со усни бакнувајте се, па после пушти малце јазиче, не е страшно не се умира од тоа, а и моли се да знајт како да бакнуват тој, оти пропадна во вода работата ахах

18. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    108
    Па ајде сите кажаа па и јас ке си кажам..Уште го памтам тој ден (08.05.2014)..Тој ден решивме со другарка ми да пешачиме и викнавме уште двајца машки од кој едниот ми беше симпатијата :lol: ..Па беше интересно муабети и се и оддеднаш се отвори темата мување..И сите си кажаа искуства,само јас таква викам па јас неможам да се пофалам со такво искуство,незнам да се мувам.И симпатијата ми рече сакаш ли јас да те научам и јас реков да иако си мислев дека на шега го мисли тоа.Тој ме фати за рака и затоа што на местото каде што пешачевме имаше жито отидовме натаму..И ништо не се случи,малку се разочарав.Се вративме продолживме сите со разговорот и пак се отвори таа тема..Седнавме,симпатијата си ги врзуваше патиките и ми затоа што уште беше тема на разговор мувањето тој ми рече ајде ма и јас му реков ајде..Тој стана ме фати за рака и ми рече сега ако несакаш и јас се направив како да несакам и го пуштив но тој пак ме фати ме однесе таму накај житото и јас пак го пуштив но тој упорен пак ме фати..И како одевме житото беше повисоко и јас му реков дека ми е страв да одам натаму но тој ми рече ајде не е страшно..И појдовме а другарка ми и тој другиот другар стоеја и не чекаа..При крајот кога малку се оддалечивме тој беше завртен со грб име држеше за рака ми рече сакаш часови по мување,а? се заврте и :* :* :* ..Бев многу збунета,на почетокот стоев само со подотворена уста но после си реков Najubava освести се реагирај и јас го следев него и така..Не пеперутки,цела зоолошка имав во стомаков,многу чудно чувство :inlove: ..Кога завршивме бев на седмо небо :inlove: ..Другаров и другарката мислеа дека ништо не биднало затоа што бргу се вративме.. :lol: ..Мислам дека овој бакнеж никогаш нема да го заборавам и мило ми е затоа што се првиот бакнеж ми беше со тој што сакав а не онака колку да пробам.. :)

19. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.787
    Допаѓања:
    4.824
    На 16 ипол и знам само оти си викав "Мижи мижи мижи!" и "Не отварај уста ко да се прозеваш!" :D :tmi:

На Ana3567 и Marossa им се допаѓа ова.
  20. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Првиот бакнеж... Не ни очекував дека баш таа вечер ќе се случи.Имав 15 години. Со другарките испивме поо една флаша пиво x) И излеговме.. И другарка ми ме запозна со нејзините другари што јас не ги знаев и тие кога заминаа јас и кажав дека еден од нив ми се допаѓа и таа луда веднаш ги викна да се вратат. А јас од срам и страв избегав со мојата друга другарка а ние бевме 3. Многу ми беше ,страв да не оплескам нешто и срцето ми чукаше забрзано.. но пошто бев под дејство на алкохол бев опуштена малку.. дечкото ме викна и јас незнам како отидов до него тресејки се цела и ме бакна.. И после тоа го прашав како се вика хахахаха а воопшто не му го знаев ни името хах.. После тоа цел вечер бев во облаци :inlove:

На angelche16 и amore12 им се допаѓа ова.