Хаха првиот бакнеж се секавам излеговме со другарките и ги сретнавме симпатиите наши .баш тогаш беа мастиките минти лапнавме по една сите си зафативме по една клупа во паркот и се смувавме .. Што е најсмешно после тоа цело време плукав и кога се свртев накај другарками и таа плукаше . После тоа се навикнавме
Јас не го имам доживеано тоа чувство, и мислам дека никој со мене нема да бакне. Затоа што јас сум така полничко девојче и кога ќе ми текне на тоа.. Сите мои другарки од другите одделенија неколку пати.се имаат бакнувано, но што да правам не можам да ја сменам судбината, тоа е а инаку сум на диета ама природна и имат разлика, пијам многу течности и не јадам ич брза храна
Пa тaкa е денескa, дo 12-13 гoдини веќе пoвеќетo се имaт измувaнo. Тaкa еднaш си прaевме муaбет сo еднo девoјче и ми викa леле 14 гoдини имaш и уште се немaш измувaнo. Незнaм oти тoлку се зaмaрaш aнгелче, имaш уште време, гoлемo чудo aкo се измувaш сo некoгo.
Напредни генерации Иначе пред 10тина години кога јас имав 13-14, ретко кој се имаше мувано у основно. Сите после полу-матура почнуваа. Не знам кога би почнувале со мување генерациите на нашите деца. Во градинка ваљда.
My first kiss was at 18. И искрено не се срамам да го кажам тоа (зошто пред тоа кога некој ќе ме прашаше и кажев дека се немам смувано ми се смееја и чудеа ама то е ... ) Не беше како сите што опишуваат, „се стегав, мн пеперутки, се срамев, ова- она“, бев прилично релаксирана како да идам на шопинг, беше прилично спонтано и то е
Вчера беше. Ако може тоа да се нарече бакнеж. Танцуваме со детево (секако, љубовни песни по негова нарачка), зборуваме нешто и оддеднаш ме залепи за себе и почна да ме бакнува по вратот и образите. Кај се најде, кај се запусти бре. По неколку секунди ни се сретнаа погледите онака баш случајно. Ама тој беше решен да ме смува. И така, дечиња, ме фати во небрано и потоа доаѓа она чувство како миксер да имаш во устата и то је то. Добро, барем подоцна се поправи. И толку за тоа.
Епа и јас да ви се пофалам , на 16 години ,вчера. Игравме заедно цеца ли со беше, малце повеќе фатени , ии така ми пикна јазик ии коа почна да гризе дечкото , се внесе. После пак уште еднаш и поубаво беше , се на се како се надевав супер беше, само што имам уште рани на устата.
Прв бакнеж со вкус на орбит зелени и неговите родео лајт. Јас заљубена во тоа дека е лош дечко, тој веројатно рандом ме одбрал. Ме испраќаше до дома, го избрка другар му и ме бакна. И беше убаво, ми остана како позитивно сеќавање, иако не знам што сум мислела за дечкото.
на 13-14 години со другар, седевме и разговаравме и одеднаш тој реши да ме заќути со бакнеж. беше интересно но чудно
првиот бакнеж дојде со првото момче на рани 17 беше интересно ама кога ме бакна со јазик морам да признаам ми беше чудно по малку и одвратно
Дали ке погрешам ако првиот бакнеж ми биде со личност што дури не ми се ни свиѓа? 15 години имам, се неам мувано. А најлошо од се е што сум заљубена у друг веќе 2 години :/
@angela999 а зошто би се бакнала со некој што не ти се ни допаѓа? Ич нека не те мачи тоа што имаш 15 години. Бакнувај се од мерак, а не колку да поминеш на редот.
Хаха кога ќе се сетам имав 16 години Беше со еден дечко кој беше 4 години постар од мене и претпоставувате многу поискусен околу тие работи. Мене онака ми беше симпатичен и бев љубопитна да видам како е. Се бакнавме неколку пати на кратко и овој после ми се нафрли а јас не бев навикната на километарски бакнежи па му се тргав. Фраеров поима немаше дека ми е прв па неможеше да се изначуди зошто сум му се тргнала кога веќе сме се смувале. Ми остана другарче после тоа